Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Kayra Uluslararası Nakliyat DAF ile Taşıyacak

Güncelleme :26.12.2013

Kayra Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Ruhan Ekin, ‘DAF ürünlerinin bize vermiş olduğu memnuniyet ve güven bizim için çok önemlidir dedi.

Kayra Uluslararası Nakliyat 2 adet DAF XF105.460 Optimizer’ı Samandıra lokasyonunda düzenlenen törende teslim aldı. Törene katılan Kayra Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Ruhan Ekin plaketini DAF-TIRSAN Otomotiv Satış Temsilcisinden aldı.

Kayra Uluslararası Nakliyat Genel Müdürü Ruhan Ekin, gerçekleştirilen törende yaptığı açıklamada ‘DAF ürünlerinin bize vermiş olduğu memnuniyet ve güven bizim için çok önemli. Müşterilerimize hizmet verirken bu güven ile önemli projelere imza atabiliyoruz. DAF çekicilerinden aldığımız performans son derece tatmin edici olduğu için DAF markasını tercih ettik.Tırsan’ın yaygın satış sonrası servis ağı sayesinde hareket kabiliyetimiz güçlendi. Tırsan ile işbirliği yapmaktan gurur duyuyoruz’ dedi.

2004 yılında kurulan, merkezi İstanbul olan ve Kazakistan da şubesi bulunan Kayra Uluslararası Nakliyat, proje ve ağır yük, uluslararası kara, yurtiçi konteyner, hava, deniz taşımacılığı, demir yolu nakliye organizasyonu ve depolama hizmetlerinin yanı sıra gümrükleme hizmetleri gibi lojistik alanında birçok hizmeti sunmaktadır.

Bu haber 4095 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OYAK Genel Müdürü Murat Yalçıntaş, Renault’nun Bursa üssünde üretim hattını inceledi... 13.09.2025
TÜPRAŞ’tan SUNFUSION Projesiyle Yenilenebilir Yakıt Üretiminde İnovatif Bir Adım... 13.09.2025
Stellantis ve Koç Holding Üst Yönetimi Tofaş Fabrikası’nı Ziyaret Etti... 13.09.2025
Türkiye LNG'de 15 milyar metreküplük anlaşmalarla enerji merkezi hedefini güçlendiriyor... 13.09.2025
Kâmil Koç, yeni istihdam yatırımlarıyla ülkesine değer katıyor... 12.09.2025
WAT Şarj HUB Tesisi Muğla’da Hizmete Girdi... 12.09.2025
Türkiye'nin enerji ithalatı faturasında bu yıl yüzde 2,4 düşüş bekleniyor... 12.09.2025
YASED: Temmuz’da Türkiye’ye 2 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 12.09.2025
İzmir Havalimanı GES’inde Solarçatı, Arçelik Ürünlerini Tercih Etti!... 12.09.2025
Chery TIGGO7 PRO MAX TransAnatolia’yı Başarıyla Tamamladı! ... 12.09.2025
Dicle Elektrik'ten Mardin'in Yeşilli ilçesine 62 milyon liralık altyapı yatırımı... 12.09.2025
Otokar ve Daimler Buses Üretim Anlaşması İmzaladı... 12.09.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Eskişehir ESOK Rallisi’nde Zirvedeki Yerini Korumayı Hedefliyor... 12.09.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.