Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Kronos Energy, üretim ve AR – GE yatırımlarına devam ediyor

Güncelleme :20.10.2018

 Akaryakıt dışı gelirler firması olan Kronos  Energy’nin Genel Müdürü Tuğrul Akseki, gazetemize yaptığı özel açıklamalarda, bünyesinde üretimini ve AR– GE’sini yaptığı selfservis oto yıkama makineleri, sistemleri  ve akaryakıt istasyonlarında yer alacak Türk kahvesi otomatları ile ilgile yeni ve farklı adımlar attıklarının müjdesini verdi.

Akaryakıt sektöründe 17 yıldır kendi bünyesindeki imalatı ile akaryakıt - gaz istasyonlarına self servis oto yıkama makineleri ve sistemleri, yıkama tonozları, yıkama otomasyonları, barkod ve kart sistemleri, araç bakım kimyasalları, kahve otomatları ve otomasyonları ile ilgili hizmet veren Kronos Energy’nin Genel Müdürü Tuğrul Akseki, gazetemize önemli açıklamalarda bulundu. Kronos Energy’nin son 5 yıldır tamamen yıkama makineleri üretimi ve akaryakıt dışı ürünlerle sektöre hizmet ettiğini belirten Akseki, 2016 yılından itibaren İstanbul’da kendi tesislerinde üretime geçtiklerini ve sürekli yatırım yaptıklarını söyledi.

Akseki yaptığı açıklamada; ‘’Bir sektörde 17 sene hizmet edebilmek çok büyük bir zaman dilimidir. Kalıcı olabilmek, sektörümüzde bulunan birçok akaryakıt şirketine hizmet edebilmek, istasyonların ne istediğini bilmek, kendi bayilerimizin ne arzuladığını bilmek, kalıcı ve güven veren bir servis ve bayi teşkilatı oluşturabilmek, uluslararası alanda söz sahibi distribütörlerle çalışmak ve meslek yüksekokullarına önem vererek eğitimli teknisyen arkadaşlar yetiştirmek şu ana kadar başardığımız ve çalışmalarımızı sürdürdüğümüz konulardır’’ dedi.

‘YIKAMA ALANLARININ KESİNTİSİZ VE EMNİYETLİ ÇALIŞMASI EN BÜYÜK GÜVENCEMİZ’

Yıkama alanlarına ve yıkama makineleri üretimine yönelik ilk çalışmalarına başladıkları yıllarda Kronos Energy olarak çok şaşırdıklarını belirten Tuğrul Akseki, ‘’ SEÇ açısından istasyonlarımızda çok ciddi eksiklikler olduğunu tespit etmiştik.  Akaryakıt petrol şirketlerinin desteğiyle hızla bu alanda istasyonlarımızın eksikliklerini gidermeye çalıştık, çalışıyoruz. Ülkemizdeki akaryakıt istasyonlarımız da, akaryakıt ürünlerinden sonra yıkama alanlarında da güvenli ürünler kullanmaya başladı. Kronos Energy olarak faaliyet alanlarımızda, istasyonlarımızda hizmet veren self servis tüm paralı ve parasız yıkama makinelerinin üretimi, merkezi yıkama sistemleri, yıkama tonozları, yıkama otomasyonları, yıkama barkod ve kart sistemleri bulunuyor. Ayrıca kasa haricinde yıkama makinelerimizi oluşturan tüm ana ekipmanları Avrupa menşei olup tüm ürünlerimiz uluslararası ve yurtiçi tüm sertifikasyonlara sahip’’ dedi.

Kronos  Energy’nin servisler konusunda Türkiye’de 38 servis noktasına ulaştığını ve tüm servislerin SEÇ eğitimlerini belirli periyotlarla aldığını söyleyen Akseki, ‘’ Her servisimizde yeteri kadar yedek parça bulunması olmazsa olmazımızdır.  Ayrıca istasyonlarda yıkama alanlarının kesintisiz ve emniyetli çalışması en büyük güvencemizdir’’ sözleriyle devam etti.

‘OTO YIKAMA ŞAMPUANI KONUSUNDA ÇOK CİDDİ YATIRIMLAR YAPIYORUZ’

Oto yıkama şampuanı konusunda çok ciddi yatırımlar yaptıklarını belirten Tuğrul Akseki, yıllık 300 bin litre üzerinde bir üretim hacmine ulaştıklarını söyledi. Ürettikleri tüm kimyasallarda ve oto şampuanı ürünlerinde, tüm yurtiçi ve yurtdışı sertifikasyonlara sahip olup, kullandıkları tüm kimyasalların kostik maddesi içermemesi, doğada çözülebilmesi, kullanıcılara zarar vermeyecek şekilde üretilmekte olması, Kronos’u her geçen gün biraz daha faklı kılmakta olduğunu belirtti.

Akaryakıt dışı gelirler konusunda akaryakıt petrol şirketleri ve istasyonlarla beraber çalıştıklarını söyleyen Akseki kahve konusunda da çok büyükyatırımlar yaptıklarını belirtti. Tuğrul Akseki kahve projesi kapsamında kullan – at ürünleriyle alakalı Drinkmaster firmasıyla yapılan anlaşma çerçevesinde Nescafe, Lavazza, Douwe Egberts ve Sealcup ürünlerinin istasyonlarda yerini aldıklarını açıkladı. Çok kısa bir sürede kahve projesinde 400 istasyona ulaştıklarını belirten Akseki, yılsonuna kadar bu sayının daha da artacağını söyledi.

Akaryakıt dağıtım şirketleri ve istasyonlar için akaryakıt dışı gelirlerin artık olmazsa olmaz olduğunu belirten Akseki kahve konusunda dünyada ve Türkiye’de ilk kez çok özel bir kahve makinesinin de istasyonlarda yerini çok yakın zamanda Kronos  Energy güvencesiyle alacağını belirtti. Kahve makinesinin Türk kahvesi sunacağını ve paralı otomat veya kart sistemiyle çalışacağını, aynı zamanda otomasyon sistemiyle de takip edilebileceğini sözlerine ekledi.

 

 

Bu haber 4384 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.