Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Asis Otomasyon, Asis Techdays2019 konseptinde global iş ortaklarını ağırladı

Güncelleme :21.06.2019

 Akaryakıt Otomasyon sektörünün öncü firması olan Asis, dünyanın 4 bir yanından gelen iş ortaklarını ağırladı. 

TechDays2019 konsepti çerçevesinde Amerika, Avrupa, Ortadoğu, Uzakdoğu ve Afrika’dan gelen 20’den fazla iş ortağını 2 gün İstanbul’da ağırlayan Asis Otomasyon hem yeni ürün ve teknolojilerini tanıttı hem de verdikleri hizmet kalitesini artırmak amacıyla toplantılar düzenledi. 

Programa Asis Otomasyon bünyesinde bulunan, 50 yılı aşkın tecrübesini teknoloji ile birleştirmiş Türkiye’nin ilk yerli pompa üretici firması Mekser Pompa Ekipmanları A.Ş.’yi ziyaret ederek başlayan grup, burada Genel Müdür Yardımcısı Emir Ali KAYA’dan pompa modelleri ve üretim süreçleri ile ilgili bilgi aldı.  

Sonrasında, geleceğin teknolojilerinin üretildiği Asis Ar-Ge merkezini ziyaret eden iş ortakları burada Asis’in yakın zamanda geliştirmiş olduğu ve henüz lansmanını yapmadığı birçok yeni teknolojiyi görme ve inceleme fırsatı buldular. Özellikle, yapay zeka (AI) ve robot teknolojileri projeleri üzerinde çalışılan geleceğin ihtiyaçlarına yönelik tasarımlara oldukça ilgi gösteren grup, Asis Ar-ge çalışanlarını soru yağmuruna tuttu.

Asis Otomasyon Yurtdışı Satış Müdürü Burak KALKAN’ın organizasyonu ile yapılan toplantılarla devam eden TechDays2019, Asis Otomasyon Genel Müdürü Yusuf KAYA’nın sunumu ile başladı. Katılımcılara geleceğin teknolojilerini anlatan KAYA, sunumunda yapay zeka (AI), nesnelerin interneti (IOT), robot teknolojileri, Endüstri 4.0 gibi konuların altını çizerken gerek akaryakıt sektörü gerek sektör dışı ürettikleri ürünlerde kullandıkları teknolojileri anlattı. Bunun yanı sıra önümüzdeki günlerde sektöre tanıtacakları bazı teknolojik ürünler hakkında da bilgiler verdi.

Asis Otomasyon Satış ve Pazarlama Müdürü Artun TANRIYAŞÜKÜR’ün ürünleri tanıtan sunumu ile devam edilen toplantılar soru-cevap kısmı ile sona erdi. 

Toplamda 3 gün olmak üzere, 2 gün yoğun içerikte planlanan Asis TechDAYS2019, son günü İstanbul tanıtım gezisi ile devam etti. İstanbul’un tarihi yerlerinin gezildiği gezi boyunca ayrıca Türk kültürü ve yemekleri de özenle tanıtılmaya çalışıldı. İstanbul’dan, Türk kültür ve tarihinden oldukça etkilenen Asis Global iş ortakları organizasyondan memnuniyetlerini dile getirerek ayrıldılar.

Konu ile ilgili açıklama yapan Asis Yurtdışı Satış Müdürü Burak KALKAN, “İş ortaklarımızı misafir etmekten çok memnun olduk. Şirketimizin kabiliyetlerini göstermenin en güzel yolu bizleri ürünlerimizin oluşturulduğu iş yerlerimizde ziyaret etmeleri idi ve bu şirketimiz için güzel bir katma-değer oldu. İstanbul’u, Türk kültürümüzü ve misafirperverliğimizi olabildiğince sergilediğimizi düşünüyorum. Eminim ki şimdi şirketimizin kabiliyetlerini ve yapabileceklerimizi daha iyi bir şekilde kavradılar. Bize halihazırda duydukları güvenin katlanarak arttığını ve iş ortaklığı süreçlerimizin de daha özel boyutlara geldiğini söyleyebilirim. Yönetimimiz başta olmak üzere bu özel organizasyonda tüm emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

Bu haber 5026 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.