Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

TORA Satış Müdürü Bekir Çavdaro: “Genel anlamda hedeflerimizi yakalamış olmanın verdiği mutluluğu yaşamaktayız”

Güncelleme :15.07.2021

 TORA Satış Müdürü Bekir Çavdaro, yıl değerlendirmesini; ‘’TORA olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına doğru zamanda cevap verebilmek adına gerekli olabilecek ürün ve iş gücünü daima hazır bulundurduk. Global anlamda ham madde temini, üretim, lojistik konularında oluşabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak, stok yönetimimizi daha agresif hale getirdik. Ayrıca sahadaki iş gücümüzü de devamlı güncel, eğitimli ve hazır halde tutmak amaçlı düzenli eğitimlerimize devam ettik.’’ şeklinde belirtti.

Tora’nın ürün ve hizmet yelpazenizden bahseder misiniz?

Tora tüm akaryakıt istasyonlarına akaryakıt pompa ve dispenserleri, akaryakıt altyapı borulama sistemleri, dalgıç pompa, emniyet ekipmanları, hat ve tank kaçak algılama sistemleri, gaz dedektör sistemleri, akaryakıt ve LPG otomasyon sistemleri, LED aydınlatma ürünleri, elektrikli araç şarj üniteleri, hava su saati, vidalı ve pistonlu kompresörler, el kurutma cihazları, fırçalı – fırçasız otomatik araç yıkama makineleri, peron tipi araç yıkama sistemleri, yıkama takip otomasyonları sağlanmasının yanı sıra, periyodik ve koruyucu bakım, tank temizliği, akustik sızdırmazlık testi, servis ve montaj hizmetleri, çevresel etüt ve toprak kirliliğinin iyileştirilmesi konularında hizmetler sağlamaktadır. Ayrıca petrol depolama/dağıtım firmalarına ve bünyelerinde akaryakıt depolama tesisi bulunduran endüstriyel tesislere mühendislik-proje-danışmanlık hizmetleri, gerekli ekipman temini, tesisi/montajı hizmetleri de vermektedir.

Satış Departmanı olarak geçen yılı nasıl tamamladınız?

Tora olarak tıpkı 2015 yılında olduğu gibi 2020 18 Eylül sürecine de çok iyi hazırlandık ve planladığımız şekilde ve hiçbir aksaklık yaşamadan başarılı bir şekilde tamamladık. 18 Eylül sürecini tekrar Tora’ya yakışır bir şekilde tamamladık.

Covid sürecinin sizdeki yansıması ne oldu ve çalışma süreçlerinizde neler değişti?

18 Eylül süreci, 2010 yılından beri beklenen ve takip edilen bir süreç haline gelmiştir. Bilindiği üzere 2020 yılında dünyayı saran ve her anlamda sarsan Covid-19 pandemi süreci yaşanmıştır. Sektörümüzde ve ülkemizde de çeşitli olumsuzluklara yol açan bu sürece rağmen almış olduğumuz proaktif önlemler, büyük bir bölümü mühendislerden oluşan tecrübeli kadromuz ile 2020 süreci beklenti ve palanlarımız doğrultusunda gelişti. Tora olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına doğru zamanda cevap verebilmek adına gerekli olabilecek ürün ve iş gücünü daima hazır bulundurduk. Global anlamda ham madde temini, üretim, lojistik konularında oluşabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak, stok yönetimimizi daha agresif hale getirdik. Ayrıca sahadaki iş gücümüzü de devamlı güncel, eğitimli ve hazır halde tutmak amaçlı düzenli eğitimlerimize devam ettik. Bu sayede hem satış hem de sahada yaptığımız uygulamalar açısından özellikle 18 Eylül sürecinde birlikte çalıştığımız müşterilerimize zamanında düzgün ve kaliteli hizmetler verdik. Çalıştığımız müşterilerimizle hiçbir sorun yaşamadık ve aldığımız işleri zamanında teslim ettik. Bu durum özenle düşünülmüş ve çalışılmış bir planlamanın ürünüdür.

Türkiye genelinde bölgesel olarak çalışma süreçleriniz bu yeni dönemde nasıl ilerledi?

Bölge satış ekiplerimizin Türkiye genelindeki dağılımı ve bu ekiplerimizin müşterilerle bire bir temas etmesi, bulundukları illerdeki istasyonları ziyaret etmesi, süreç öncesinde yapılan takip planlamanın bir sonucudur. Gösterdiğimiz performanstan dolayı müşterilerimizin takdir ve teşekkürlerini kazandık. Genel anlamda hedeflerimizi yakalamış olmanın verdiği mutluluğu yaşamaktayız. Bu başarıda sahada çalışan arkadaşlarımızın, birlikte çalıştığımız bayilerimizin, bölge servislerimizin özverili çalışmalarının büyük katkısı vardır. Esasen bakıldığında sürecin hala devam ettiğini de görmekteyiz. Karşılıklı olarak bazı sözleşmelerin 2021 yılı içerisine uzatıldığını görmekteyiz. Bu durumda 2021 yılında da aynı ciddiyet ve çalışma yöntemlerimiz ile sektörümüze hizmet vermeye devam edeceğiz. Tora olarak müşterilerimize artı kazanç sağlayacak çözüm odaklı ürünlerle sektöre hizmet vermeye, ürün portföyümüzü genişletmeye devam edeceğiz. 2021’de de hedeflerimizi yakalayabileceğimizi, hatta hedeflerimizin de üzerine çıkabileceğimizi öngörüyoruz.

TORA’daki satış süreçlerinin ilerleyişi nasıl buluyorsunuz?

Tora’nın sektördeki tecrübesi, bilgi birikimi ve eleman kalitesi çok yüksek seviyelerdedir. Bundan dolayı sektörün taleplerine ve sorunlarına hızlı ve efektif çözümler sunabilmekteyiz.  Türkiye genelinde daha aktif çalışabilmek ve müşterilerimiz daha iyi anlayabilmek için kurduğumuz Bölge Sorumlusu organizasyonumuz 10. yılına girmektedir. Organizasyonu kurarken hedeflediğimiz müşterilerimiz ile sürekli ve direk temas halinde olmak, hizmeti son kullanıcının önüne hızlı ve doğru götürme düşüncemiz başarılı olmuştur. Bu hizmetin müşterilerimizi memnun ettiğini gözlemlemekteyiz. 

Yeni ürünlerimizle ve verdiğimiz kaliteli hizmetlerimiz ile Tora’nın varlığını sektörde daha fazla hissettirmek istiyoruz. Hali hazırda Tora’nın vizyonunda sürekli yenilikçi olmak ve müşterilerine yeni ürünler, yeni çözümler sunmak vardır. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda yaparak Tora’ ya duyulan güveni bundan sonra da devam ettirmeyi hedefliyoruz.

Bu haber 3251 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.