Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

GO Runners en yeni ve en özel üyesi için koştu

Güncelleme :13.05.2019

İpragaz çatısı altında ‘İyilik peşinde koşan’ GO Runners takımı, şimdi de en yeni ve en özel üyesi için koştu. 5 Mayıs 2019 Pazar günü İstanbul’da Belgrad Ormanı’nda gerçekleşen Fıratpen Atatürk Koşusu’nda GO Runners ekibi, takımın yeni üyesi ampute atlet Ekrem Taşkın’la beraber koştular.
 

GO Runners’ın Ekrem Taşkın’la beraber gerçekleştirdiği koşu büyük ilgi gördü


Takımın yeni üyesi ampute atlet Ekrem Taşkın’ın da katıldığı koşuya GO Runners ekibi de tam destek verdi. GO Runners da; bu anlamlı koşu için üyeleri ve tüm personele özel bir davet yaptı. Gerçekleştirilen bu özel çağrı büyük ilgi gördü ve GO Runners ekibi en kalabalık koşularından birini gerçekleştirdi. GO Runners’ın en yeni ve en özel üyesi Ekrem Taşkın’ın da yer aldığı bu anlamlı koşuda, oldukça renkli görüntüler de yaşandı.

Yenilikçi GO, engelleri kaldırmak için teknolojinin önemine değiniyor


Birçok özgün niteliği ile fark yaratan akaryakıt sektörünün dinamik markası GO, teknolojik gelişmelere paralel yenilikçi yaklaşımıyla, Ekrem Taşkın gibi ampute atletlerin akıllı protez kullanmasını da destekliyor ve engelleri kaldırmak için teknolojinin önemine değiniyor.

9 Kupa, 50’den fazla madalya ve sayısız ödüllü bir şampiyon


Evli ve iki çocuk sahibi Ekrem Taşkın, 2013 yılında mayına basarak sol ayağını kaybetmiş bir TSK gazisi. Ancak o yaşadığı bu trajik olay sonrasında hayata küsmek yerine, hayata sımsıkı sarılmış ve 2014 yılında spora başlayarak, kısa sürede birçok başarıya imza atmış ve GO Runners ile birçok madalyaya uzanmayı arzulayan bir şampiyon. Paratriatlon branşında Türkiye’yi Dünya Kupası’nda temsil ederek puan kazandıran ilk ve tek sporcu konumunda. Çeşitli branşlarda tam 9 kupa, 50’nin üzerinde madalya ve çeşitli kuruluşlarca verilmiş sayısız ödülün sahibi. Şimdi ise her gün antrenörü eşliğinde gerçekleştirdiği düzenli antrenmanlarla, yeni başarılara da imza atmaya hazırlanıyor.

 

Bu haber 5843 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Jan Ptacek, Renault Hafif Ticari Araçlar Başkan Yardımcısı olarak atandı... 21.05.2025
Türkiye yenilenebilir enerji kurulu gücünü 2035'e kadar 120 bin megavata çıkarmayı hedefliyor... 21.05.2025
CW Enerji Ata Sporu Yağlı Güreşin Yanında... 21.05.2025
Toyota Yeni Nesil RAV4’ün Dünya Prömiyerini Gerçekleştirdi... 21.05.2025
Aytemiz, Enerji ve Akaryakıt Sektöründe Üst Üste İkinci Kez “En Mutlu İşyeri” Seçildi!... 21.05.2025
Eksim Ventures’tan Sağlığa ve Siber Güvenliğe Yatırım!... 21.05.2025
Borusan 80. yaşını kutladığı 2024 yılını %39’luk büyüme ile tamamladı... 21.05.2025
Aksa Çanakkale Doğalgaz’da Yeni Atama... 21.05.2025
Ekol Lojistik’ten Operasyonel Deneyimi Güçlendiren Yeni Proje: Sahadasen... 21.05.2025
Honda hibrit ve elektrikli otomobil stratejilerini güncelledi... 21.05.2025
Yeni Deposu İle Alışan Dış Ticaret Süreçlerine Hız ve Verimlik Katıyor ... 21.05.2025
Enerjide "süper izin torba kanunu"nun bu hafta Meclis'e sevk edilmesi bekleniyor... 21.05.2025
Otokar, Kara Sistemlerindeki Kabiliyetlerini Bu Kez Japonya'da Tanıtacak... 21.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.