Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

MEPSAN, Nisan Ayı İçerisinde Servisleri ile Buluştu

Güncelleme :30.05.2019

MEPSAN Nisan ayı içerisinde Türkiye genelinde hizmet veren 46 adet servisini Konya üretim tesislerinde 4 gün boyunca ağırladı. 

MEPSAN 2019 Nisan ayı içerisinde Türkiye genelinde hizmet veren 46 adet servisini Konya üretim tesislerinde 4 gün boyunca ağırladı. Oldukça başarılı geçen Petroleum 2019 İstanbul fuarının ardından ilk 2 gün; MEPSAN portföyündeki mevcut ve yeni ürünlerin eğitimleri tamamlandı. Sonraki 2 gün; yönetim sunumları, yeni servis yönetmeliği ve satış argümanları konuşuldu. Program konuk konuşmacı Sinan Ergin’in katılımı ile sona erdi. 

MEPSAN ürünlerinin bulunduğu 10.000’den fazla istasyona, Türkiye’nin her noktasında hizmet veren MEPSAN yetkili servisleri; MEPSAN’ın yenilikçi çalışmalarının önemli parçaları olan ürünleriyle tanıştı. Günümüzün vazgeçilmezi olan SEÇ-G normları ve detayları hakkında bilgilendirildi. MEPSAN’ın güncel servis yönetmeliği kendilerine bildirilirken, bu alanda da dijitalleşmenin önemi vurgulandı. Dijitalleşmenin gereği olarak; merkez ve dağıtım şirketleri tarafından, yapılan işlerin takibinin nasıl sağlanacağı görüldü. Stok yönetimi ile istasyon içi alınan aksiyonların online olarak izlenebilmesi adına atılacak adımlar belirlendi. Yetkili servislerin sahadan aldıkları geri dönüşlerin yönetim tarafından değerlendirildi. Sinan Ergin’in iş dünyası üzerine konuk konuşmacı olarak katıldığı organizasyonun sonunda servislere katılımlarından ötürü plaketleri takdim edilerek toplantı gündemi sonlandırıldı.

MEPSAN’ın sahada yürüttüğü işlerin tamamına yeni bir bakış açısı getirerek geleceğe ışık tutması açısından oldukça önemli MEPSAN ile Yetkili Servislerin buluşması, 2019 senesi içerisinde tekrarlanacak.

Bu haber 5379 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.