Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

F-MAX, Rusya´da "Yılın Kamyonu" seçildi

Güncelleme :09.09.2019

 Ağır ticari sektöründe küresel rekabetin boyutlarını değiştiren F-MAX´e bir büyük ödül de Rusya´dan geldi. F-MAX, "Rusya´da Yılın En İyi Ticari Aracı" yarışmasında "Yılın Kamyonu" ödülünün sahibi oldu.

Ford Trucks´ın ilk olarak 2018 Hannover Uluslararası Ticari Araç Fuarı´nda (IAA) dünyaya tanıttığı çekicisi F-MAX, uluslararası alandaki başarılarına bir yenisini ekledi. Geçen yıl ağır ticari araç sektörünün en prestijli ödülü olan "Uluslararası Yılın Kamyonu" (IToY) ödülünün sahibi olan yeni çekici, bu yıl da 2001´den bu yana düzenlenen "Rusya´da Yılın En İyi Ticari Aracı" yarışmasında "Yılın Kamyonu" ödülünü kazandı.

Yarışmanın jürisi, ülkenin önde gelen ağır ticari sektörel yayınlarında görev yapan gazetecilerden oluştu. F-MAX, ileri teknolojisi, konforu, gücü, verimliliği ve toplam sahip olma maliyeti gibi özellikleriyle jüriyi etkileyerek yılın kamyonu olarak seçildi. Ödülü Rusya´nın en büyük ticari araç fuarı COMTRANS 2019 kapsamında düzenlenen törende Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan ve Rusya Ülke Müdürü Bahadır Koç birlikte aldı.

Ford Trucks Genel Müdür Yardımcısı Serhan Turfan, ödüle ilişkin değerlendirmesinde, "F-MAX, Ford Trucks´ın 60 yıllık kamyon üretim tecrübesinin ulaştığı noktayı temsil eden bir araç olarak uluslararası arenada beğeni ve takdir toplamaya devam ediyor. Geçen yıl kazandığımız IToY ödülü bunun en güzel örneği idi. Şimdi Rusya´da düzenlenen yarışmadan `Yılın Kamyonu´ ödülü ile dönmekten gurur duyuyoruz. Ödülün Rusya´dan gelmesi ise ayrı bir önem taşıyor. Ford Trucks olarak 2007 yılından bu yana faaliyette bulunduğumuz Rusya, Türkiye´den sonra en fazla kamyon parkımızın olduğu pazar konumunda. F-MAX´in de itici gücüyle Rusya´da ve global arenada büyümemizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

 

Bu haber 3846 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault Group, 2025 yıl sonu finansal sonuçlarını açıkladı... 19.02.2026
Bakan Bayraktar, enerjide temel zorluklar talep artışı ve altyapı ihtiyacı ... 19.02.2026
Mercedes-Benz VLE Prototipi Kullanım Özellikleri... 19.02.2026
Continental’in Sürdürülebilirlik Vizyonuna CDP’den Küresel Onay... 19.02.2026
Ekol Lojistik ve Beykoz Üniversitesi’nden Lojistik Eğitimi İçin Stratejik İş Birliği... 19.02.2026
Baymak, Stratejik Büyüme Hedefleri Doğrultusunda Organizasyon Yapısını Güçlendirdi... 19.02.2026
YEO Teknoloji’den Romanya’ya 111,2 milyon dolarlık GES yatırımı ... 19.02.2026
Günsan Elektrik, Otto 007 Konut Projesi’nde yer aldı... 19.02.2026
Petrol Ofisi Grubu ve Hicri Ercili Grup iş birliğinde inşa edilen ilk tanker “Wolf 1” suya indirildi... 19.02.2026
Türkiye, petrol ve doğal gazda sınır ötesi ortaklıklarını güçlendiriyor... 19.02.2026
Belçika'da 60 yıllık DAF üretimi... 19.02.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.