Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

İzmirli Tekstil Yine DAF ve TIRSAN Tercih Etti

Güncelleme :06.04.2012

 İzmirli Tekstil firmasına 12 adet XF105.460 çekici ve 12 adet Tırsan Hafif Perdeli-Tenteli Semi-Treyler teslimatı gerçekleştirildi. DAF-Tırsan Otomotiv Samandıra tesislerinde gerçekleştirilen teslimat töreni TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve İzmirli Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Desticioğlu’nun katılımı ile yapıldı. 

İzmirli Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Desticioğlu teslimat töreninde yaptığı açıklamada TIRSAN ürünlerini kalitesine duydukları güven ve satış sonrası hizmetlerde aldıkları hizmet kalitesi nedeniyle tercih ettiklerini belirtti. DAF ve TIRSAN araçlarının ikinci elde de yüksek değeri ile satarken de memnun ettiğini vurgulayan Desticioğlu TIRSAN’ın sattığı araçları hem alırken hem satarken kazandıran yatırım araçları olarak gördüklerini sözlerine ekledi.

1999 yılında kurulan İzmirli Tekstil Uluslararası Taşımacılık şirketi Azerbaycan ve Türk Cumhuriyetleri ülkelerine taşımacılık konusunda uzmanlaşmıştır. 

Tırsan Hafif Perdeli-Tenteli Semi-Treyler

Tenteli Perdeli araç sektörüne farklılık getiren TIRSAN Hafif Tenteli-Perdeli Semi-Treyler ürünleri, sektörde yeni bir trend oluşturmaya devam etmektedir. Kalite ve sağlamlığı kullanıcıları tarafından test edilmiş ve onaylanmış olan Hafif Tenteli Perdeli semi-treyler ürünü, delikli şasi özelliği ve alüminyum komponentleri sayesinde rakiplerine göre ez az 1 ton hafiftir. Hafiflik özelliği ile Hafif Treyler boşken yakıt sarfiyatıyla, yükleme esnasında da rakiplerinden en az 1 ton fazla yük taşıma avantajı sunmaktadır.

DAF XF105.460

DAF’ın en prestijli aracı olan DAF XF105 serisi konfor ve performansın birlikte sunulduğu bir araçtır. İşletmecisine; düşük işletme maliyeti ve kilometre başına en yüksek geliri sağlayan ve sürücüsüne; en yüksek konfor özelliklerini sunan  XF105 araçları, sahip olduğu üstün güvenlik özellikleri ile de rakipsizdir. Kullanım süresince kazandırdığı gibi, yüksek ikinci el değeri sayesinde satıldığı zaman da yatırımcısına kazandırır. 

 

Bu haber 5262 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.