Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

BP ve Renault/Dacia, Avantajlı Otogaz İçin El Sıkıştı

Güncelleme :05.05.2012


Dacia veya Renault'nun LPG’li modellerini satın alan müşteriler, özel tanımlı BP Club Card’ları ile BP istasyonlarından otogaz alımlarında sektörde fark yaratacak özel avantajlara sahip olacaklar.

İki dev marka olan BP ve Renault-Dacia arasında 1 Nisan 2012 tarihi itibariyle başlayan işbirliği, 3 Nisan 2012, Salı günü Swiss Otel'de düzenlenen basın toplantısı ile duyuruldu. BP Gaz A.Ş Genel Müdürü Kamuran Yazganoğlu ve Mais A.Ş Genel Müdürü İbrahim Aybar ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya çok sayıda basın mensubu katıldı.

 Türkiye pazarında orijinal fabrika çıkışlı LPG'li araç gamına sahip tek marka olan Renault ve Dacia, otogazlı araç tercih eden müşterilerine enerji sektöründe 100 yıllık tecrübeye sahip, güvenilir ve kaliteli yakıtlar sunan BP’nin otogaz ürününü tavsiye ediyor. İşbirliği kapsamında LPG'li Renault ve Dacia marka araç satın alan müşterilere "Hoşgeldiniz Paketi" sunuluyor. "Avantajlarla Dolu Bir Yolculuğa Hazır Mısınız?" sloganıyla sunulan teslimat paketi kapsamında, Dacia'nın LPG’li modellerini veya Renault Symbol LPG modelini satın alan müşteriler, özel tanımlı BP Club Card’ları ile BP istasyonlarından otogaz alımlarında müşteriye 100 TL değerinde ücretsiz otogaz ve otogaz alımlarında bir yıl boyunca geçerli %10 indirim sunuluyor.

BP Gaz A.Ş Genel Müdürü Kamuran Yazganoğlu, otomotiv sektörünün öncü markalarından olan Renault-Dacia ile otogaz ürününü kapsayan tavsiye ve işbirliği anlaşmasına imza atmış olmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Yazganoğlu, BP'nin global standartlarda ürün ve hizmet sunan otogaz istasyonları ile, LPG’li 0 km Renault ve Dacia marka otomobil satın alan müşterilere avantajlar sunulacağını açıkladı. Son dört yılda ortalama yüzde 7 oranında büyüyen otogaz pazarının otomotiv sektörünün de öncü markaları tarafından desteklenmesinin, müşterilere çevreci ve ekonomik yakıt sunulması anlamına geldiğini belirten Yazganoğlu, iki sektörü buluşturan bu işbirliklerinin devam etmesini dilediğini aktardı.
Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar ise toplantıda şöyle konuştu: "13 yıldır binek otomobil lideri olan markamız Renault ve kolay alınıp zor vazgeçilen markamız Dacia ile sektörde yine bir ilki gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Pazarın, orijinal fabrika çıkışlı LPG’li ürünlerini sunan tek Grup olan Renault Grubu olarak BP ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği ile müşterilerimize güven ve kaliteyi birlikte sunuyoruz. Bu işbirliğinin her iki sektörde de fark yaratacağına inanıyoruz.”
BP ve Renault-Dacia arasında 1 Nisan tarihi itibariyle başlayan işbirliği ile BP ve Renault - Dacia müşterilerine üstün performanslı, güvenilir araçların yanısıra yakıt ve hizmet kalitesi ile BP Club kartı avantajları sunuluyor. 
 

Bu haber 4749 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
18. ‘Türkiye Enerji Sektöründe Birleşme ve Satın Almalar Raporu’nun sonuçları açıklandı... 26.01.2026
Rosatom, Çin’deki Tianwan NGS’nin Yeni Güç Ünitesi İçin İlk Yakıtı Teslim Etti... 26.01.2026
ABD petrol yaptırımlarıyla İran'ın ekonomik direncini kırmak istiyor... 26.01.2026
Mercedes-Benz Türk Yolların Standardını Belirlerken “Bu Sefer Bir Başka!” Diyor... 26.01.2026
“Planlı kesinti arıza değil, enerji sistemini güçlendiren yatırım demek”... 26.01.2026
Doğuş Holding’den 2030’a Yönelik Somut Emisyon Azaltım Hedefleri... 26.01.2026
Saytek 2026’da LPG ve Enerji Açılımıyla Büyümeyi Hedefliyor... 26.01.2026
Enerji filosuna yeni katılan "Yıldırım" İstanbul Boğazı'ndan geçti... 26.01.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.