Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

“Bin motosikletli gönüllü”nün yakıtı Aytemiz’den

Güncelleme :26.04.2020

 Aytemiz, İç İşleri Bakanlığı’na bağlı olarak, valiliklerin izni ve koordinasyonuyla kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu çatısı altında, ihtiyaç sahiplerine hizmet vermek için Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun (TMF) desteği ile kurulan 1.000 kişilik gönüllü motosiklet gücünün akaryakıt ihtiyaçlarını karşılıyor.

Tüm toplumu etkileyen COVID-19 salgını sürecinde hayatımızın aksamadan devam etmesi ve halkın akaryakıt ihtiyacını kesintisiz olarak sağlayabilmek için çalışan Aytemiz, Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun (TMF) desteği ve valiliklerin izni ve koordinasyonuyla ihtiyaç sahiplerine gönüllü hizmet verecek olan “Bin Motosikletli Gönüllü” projesinin akaryakıt ihtiyacını karşılıyor.  Sosyal dayanışma ve yardımlaşmaya fazlasıyla gereksinim duyulan bu günlerde, projeye katılan 1.000 motosikletli gönüllü bu kez, sokağa çıkma kısıtlaması olan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı gurup ile kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için motorlarını sürecek. 

 İçişleri Bakanlığı’na bağlı olarak kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu’na destek ve katkı sağlamak amacıyla oluşturulan "Bin Motosikletli Gönüllü" projesine katılan motosiklet kullanıcıları, sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde 08.00-22.00 saatleri arasında ve tamamen gönüllülük esasıyla şehir içinde tanıtıcı yelekleri ile görev yapacaklar.

Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlık projeye verdikleri destekle ilgili olarak “Dünya çapında yaşadığımız pandemi sürecini ülkemiz adına en az hasarla atlatmak için Aytemiz olarak biz de üzerimize düşen görevleri eksiksizce yerine getirmeye çalışıyoruz. Virüsün yayılımını önleme sürecinde, yaş kısıtlarına takılan ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sokağa çıkmaması konusunda devletimizin aldığı önlemler çerçevesinde bu kitlenin özellikle sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağı konusu da gündeme geldi. Aytemiz olarak bu vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için biz de sorumluluk üstlenmek istedik. Motosiklet kullanıcılarının dostu bir şirket olarak bu kez de, Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun (TMF) desteğiyle ihtiyaç sahiplerine hizmet verecek olan bin kişilik gönüllü motosiklet kullanıcısının akaryakıtlarını karşılayarak vatandaşlarımıza fayda sağlamaktan dolayı çok mutluyuz. Tüm bu fedakarlıklar, önlemler ve desteklerle, sevdiklerimizle bir arada olacağımız günlerin en kısa sürede geri gelmesini umuyor ve evde kalmaya devam ediyoruz.” dedi.

 Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar Aytemiz’in ‘Bin motosikletli gönüllü’ projesine verdiği destekle ilgili olarak “İç İşleri Bakanlığı’na bağlı valiliklerin izni ve koordinasyonuyla kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu çatısı altında, ihtiyaç sahiplerine gönüllü olarak hizmet vermek için federasyonumuzun desteği ile 1.000 kişilik gönüllü bir motosiklet takımı kurduk. Projenin en önemli ihtiyaçlarından biri olan akaryakıt desteğini ise üç yıl önce “Motorcu Dostu Trafik” sosyal sorumluluk projesinde yollarımızın kesiştiği Aytemiz sağlıyor. 1.000 gönüllü motosiklet kullanıcısının üstleneceği bu çok önemli görevde, akaryakıt ihtiyaçlarını Aytemiz’in karşılayacak olmasından dolayı çok memnunuz.” dedi. 

 

Bu haber 4296 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
KRONE, Logistech Fuarı’nda Yenilikçi Treyler Çözümleri ile Yerini Aldı... 13.10.2025
Nurten Öztürk, Altın Stevie Ödülü’nü alan ilk isim oldu... 13.10.2025
Omsan Logistics, Malatya-Nurdağı hattında seferlere başlıyor... 13.10.2025
Tamsan Kompresör, Sektördeki 45 Yıllık Başarısını Çok Önemli Bir Ortaklık ve Güçlü Adımlarla Geleceğe Taşıyor ... 13.10.2025
Siemens Türkiye, Gebze Fabrikası'nda 100.000’inci Orta Gerilim Panosunu Üretti... 13.10.2025
Özbekistan'da Düşük Güçlü Nükleer Enerji Santrali İçin İlk Adım Atıldı ... 13.10.2025
YASED: Yılın İlk 8 Ayında Türkiye’ye 10,6 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 13.10.2025
OPEC'in ham petrol üretimi eylülde günlük 524 bin varil arttı... 13.10.2025
Fiat Grande Panda Türkiye’de Satışa Sunuldu!... 13.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.