Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

TORA’ da Güvenli Sürüş Eğitimleri

Güncelleme :14.09.2020

 Pandemi sürecinde 30’un üzerinde personelimizin daha önce almış olduğu eğitimlerini yenileyerek ve farkındalığı artırarak trafikte daha güvenli yol almayı hedefliyoruz.

TORA olarak trafik risklerimizi düşürmek ve trafikte farkındalık seviyesini yükseltmek için periyodik olarak aldığımız defansif sürüş ve yorgunlukla mücadele eğitimlerini içinde bulunduğumuz pandemi sürecinde de tüm önlemleri alarak gerçekleştirmeye devam ediyoruz.

Pandemi sürecinde 30’un üzerinde personelimizin daha önce almış olduğu eğitimlerini yenileyerek ve farkındalığı artırarak trafikte daha güvenli yol almayı hedefliyoruz. 

Pandemi sürecinden dolayı 2 gün olan eğitimlerde 1. Günümüz, toplantı salonlarımızda veremediğimiz teorik eğitimlerle birebir öğrenci – eğitmen ilişkisini kurabilmek için Microsoft Teams üzerinden 3 saatin üzerinde bir eğitimle veriliyor. 

              Eğitimin 2. Günü ise dezenfekte edilmiş aracımız, maskelerimiz ve GÜSEM Akademi’den hocalarımız ile yolda sürüş yaparak tamamlanıyor. Yapılan sınavlar sonucunda da başarılı olan çalışanlarımıza sertifikaları takdim ediliyor.

              Yardımcı sürüş sistemlerini kullandığımız araçlarımız ve eğitimli personellerimizle daha nice güvenli kilometrelere!

Bu haber 6100 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Karadeniz'deki yeni gaz keşfi Türkiye'nin jeopolitik önemini güçlendiriyor... 18.05.2025
Bakan Bayraktar, Karadeniz'de sondaj çalışmalarında sona yaklaşıldığını açıkladı... 17.05.2025
Mercedes-Benz Türk, 19 Mayıs’ı Samsun’daki Yıldız Kızlarla Kutladı... 17.05.2025
Toyota Hilux’ın En Sportif ve En Güçlü Versiyonu GR SPORT Türkiye’de... 16.05.2025
DenizBank ve OPET’ten Üretici Kart Sahiplerine Akaryakıtta Sıfır Faiz Avantajı... 16.05.2025
Mercedes-Benz Türk’ün Servis Sözleşmesi Hizmeti Müşterilerine Sunduğu Avantajlarla Yoğun İlgi Görmeye Devam Ediyor!... 16.05.2025
CW Enerji’den Intersolar Europe’ta Güç Gösterisi... 16.05.2025
Avrupa’nın En Kapsamlı Mobilite Zirvesi Türkiye’de Düzenlendi!... 16.05.2025
Ayşe Dirik, Turcas ve Aksoy Holding’in Baş Hukuk Müşaviri (CLO) Olarak Atandı... 16.05.2025
TotalEnergies ve Stellantis iş birliği güçlenerek sürüyor... 16.05.2025
WAT Mobilite, Sürdürülebilir Enerji Yolculuğuna YEK-G Sertifikasıyla Güç Kattı... 16.05.2025
Anadolu Isuzu’dan Adana Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne D-Max teslimatı ... 16.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.