Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

Aksa Jeneratör, Amerika kıtasındaki büyüme hedefi doğrultusunda önemli bir atamaya imza attı

Güncelleme :29.12.2020

 Jeneratör sektörünün lider markası Aksa Jeneratör, global marka değeri ve müşteri memnuniyetini artırma hedefine uygun olarak stratejik bir atama gerçekleştirdi. Aksa Servis Direktörü Naci Ömer Saner, Aksa ABD Üretim ve Satış Sonrası Müdürü olarak atandı. Aksa Servis Direktörü olarak Naci Ömer Saner’in mevcut görevini Serbülent Çilingir devraldı. 

Türkiye jeneratör pazarında lider konumunu uzun yıllardır koruyan, 173 ülkeye ihracat gerçekleştiren ve dünyanın en büyük üç jeneratör üreticisinden biri olmayı hedefleyen Aksa Jeneratör, bu hedefi doğrultusunda stratejik yapılanmasına devam ediyor. 

Şirketten yapılan açıklamada, global çapta marka değerinin ve müşteri memnuniyetinin üst düzeye çıkarılmasının en büyük hedefleri olduğu, bu hedefin gerçekleşmesini sağlayan en önemli organizasyonun ise satış sonrası hizmetler ve yedek parça faaliyetleri ile Aksa Servis olduğu belirtildi.

Aksa Servis organizasyonunda Aksa Servis Direktörü görevini uzun süredir başarı ile yürüten Naci Ömer Saner, bilgi ve tecrübesini şirketin en büyük hedef pazarlarından olan Amerika kıtasına taşımak üzere, Aksa ABD Üretim ve Satış Sonrası Müdürü (AKSA USA – Production & After Sales Manager) unvanı ile atandı.

Aksa Servis Direktörü olarak Naci Ömer Saner’in mevcut görevini Serbülent Çilingir teslim alacak. Çilingir, Aksa Jeneratör yurt içi ve yurt dışı tüm satış sonrası hizmetlerin faaliyetlerini yürütecek. Yıldız Teknik Üniversitesi, Makine Mühendisliği bölümü mezunu olan Serbülent Çilingir, aynı üniversitede Üretim Mühendisliği bölümünde de yüksek lisans yaptı. Çilingir iyi derecede İngilizce biliyor. 

2000 yılında Aksa Jeneratör Fabrikasında iş hayatına başlayan ve şirkette Uygulama Mühendisi ve Kalite Güvence Yöneticisi olarak 5 yıl başarıyla hizmet veren Serbülent Çilingir, sonrasında İlkerler Otomotiv’de 5 yıl süresince İş Geliştirme Müdürü, takip eden 3 yılda ise Genel Müdür olarak görev yaptı. 3 yıl boyunca Cummins firmasında Satış Sonrası Hizmetler Yöneticiliği yaptıktan sonra, Suudi Arabistan’da JCB firmasında Satış Sonrası Hizmetler Direktörü olarak 3 yıl görev aldı. 

Bu haber 2525 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
IRENA Genel Direktörü La Camera, yenilenebilirde 700 gigavat kurulum rekoru beklendiğini bildirdi... 11.01.2026
EPDK 43 şirkete lisans verdi... 11.01.2026
Maxion İnci Jant Grubu’ndan Üretimde Güvenliği Yeniden Tanımlayan Teknoloji Çağrısı... 09.01.2026
TORA, 20. Geleneksel SEÇ Haftası’nı Kutladı... 09.01.2026
Bakan Bayraktar: Bütün enerji kaynaklarımızı kullanmamız lazım... 09.01.2026
Suriye, Ürdün üzerinden günlük 4 milyon metreküp doğal gaz almaya başladı... 09.01.2026
Hyundai’den Brüksel’de STARIA Elektrik ve IONIQ 3 Şovu... 09.01.2026
İstanbul Sabiha Gökçen (ISG) Uluslararası Havalimanı 25 yaşında!... 09.01.2026
CW Enerji’nin Yerli TOPCon High Efficiency Hücreleri IEC 63209 Sertifikasıyla Tescillendi... 09.01.2026
Üçay Mühendislik’in halka arz başvurusu onaylandı... 09.01.2026
Demirli RES’i Bünyesine Katan Reges Elektrik, Rüzgârdan Elektrik Üretmeye Başlayacak... 09.01.2026
Tüpraş, Sürdürülebilirlikteki Başarılı Performansıyla CDP’de de Sektörünün Global Liderleri Arasında... 09.01.2026
gasgrup Servislerine 2025 Yılı Ödülleri... 09.01.2026
Mercedes-Benz Türkiye’den Tarihi Rekor... 09.01.2026
Shell & Turcas’ın yeni CEO’su Oğuz Uçanlar oldu... 09.01.2026
gasgrup'tan 2025 Yılının Son Çeyreğinde Denetim, Disiplin ve Başarı Odaklı Güçlü Performans... 09.01.2026
Volvo Trucks, Türkiye’de Tüm Zamanların En Yüksek Pazar Payına Ulaştı!... 09.01.2026
Alışan Lojistik EcoVadis Puanını Yükselterek Gümüş Madalya’nın Sahibi Oldu... 09.01.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.