Haber Ekonomi


Haberler > Otomotiv-Lastik Başlıkları

Türkiye'nin En Büyük Mercedes Buluşması İstanbul'da Gerçekleşti!

Güncelleme :09.08.2021

 Lüks otomobil dünyasının en önemli üyelerinden Mercedes markasına özel bir konseptle İstanbul merkezli Aşin Otomobil'de 100 araçlık bir etkinlik gerçekleştirildi. Türkiye'nin şimdiye kadar gerçekleştirilen en büyük buluşmasında Mercedes AMG GT, sadece 800 adet üretilen Mercedes C63 AMG Black Series, Mercedes E63 AMG gibi modellerin yanı sıra A124 Mercedes E Serisi Cabriolet, W116 Mercedes S Serisi gibi genç klasikler de katıldı. Etkinliğe olan yoğun ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem "Yüzden fazla Mercedes sahibiyle buluştuğumuz bu etkinlikle, otomobil servisleri dünyasına farklı bir bakış açısı kazandırdık. Mercedes Club TR ailesine katılımlarından dolayı tekrar çok teşekkür ederiz." dedi. 

Premium araçlara servis hizmeti veren Aşin Otomobil, Türkiye'nin en büyük çaplı organizasyonlarından birisini üstlendi. 100 farklı Mercedes'in konuk olduğu etkinlikte onlarca güncel Mercedes CLA, A Serisi, C Serisi, E Serisi, S Serisi, GLA, GLE Coupe modellerinin yanı sıra Mercedes AMG GT, Mercedes AMG C63 S Sedan, Mercedes C63 AMG Black Series, E63 AMG gibi özel performans modelleri boy gösterdi. Ayrıca A124 Mercedes E Serisi Cabriolet, drift şovları için güçlendirilmiş W201 Mercedes 190 D ve S Serisi'nin "atası" W116 Mercedes 280 SE gibi genç klasikler de buluşmadaki yerini aldı.  

"Otomobil servisi" anlayışına farklı bir boyut kazandırmak gerekiyor 

 Özel oto servisiyle yetkili servis felsefesinin orta noktada buluştuğu bir anlayışla yola çıktıklarını ifade eden Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem "Servis hizmeti, otomobilin bakım ve onarımından ibaret olmamalı. Hizmet ve deneyim konusunda daha ileriye nasıl gidebiliriz? Otomobil sahiplerine nasıl ulaşabiliriz? Bu sorular ışığında her platformdan lüks otomobil sahiplerine ulaşmayı hedefliyoruz. Pandemi gölgesinde gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde oldukça ihtiyatlı davrandık ve açıkçası katılım konusunda kaygılıydık. Fakat tam tersi yoğun bir ilgiyle karşılaştık, özellikle ailelerin ve kadın otomobil sürücülerinin yüksek katılımı bizleri çok mutlu etti. Mercedes Club TR ailesine tekrar ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.   

Bu haber 2073 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
UND Başkanı Şerafettin Aras: “Lojistik Dünyasını Atlas Lojistik Ödülleri’ne Katılmaya Davet Ediyorum” ... 15.10.2025
Küresel elektrikli araç satışlarında eylülde 2 milyon eşiği aşılarak rekor kırıldı... 15.10.2025
FIAT Küresel Ürün Gamının İlk Modeli “Grande Panda” Türkiye’de... 15.10.2025
Enerji ve Sanayi sektörleri III. Yeşil Enerji Zirvesi’nde buluştu... 15.10.2025
Enerjisa Üretim Agrivoltaik Tarım Uygulamaları ile 5 Ton Hasat Yaptı... 15.10.2025
Rosatom, Çin ile Kuzey Denizi Rotası Üzerindeki İşbirliğini Geliştiriyor... 15.10.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Ali Türkkan ile WRC’de Şampiyonluk Yarışına Çıkıyor... 15.10.2025
ABB, ETUK 2025’te Enerjinin Geleceğini Şekillendiren Çözümleriyle Yerini Alacak ... 15.10.2025
2026’da 350 Adet Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açacak... 15.10.2025
“Aklın yolu” elektrikli araçları EN YAKIT’a çıkarıyor... 15.10.2025
CHARGE Europe 2025, SOCAR Türkiye Ev Sahipliğinde İstanbul’da Gerçekleşti... 15.10.2025
MAN Lion’s Coach E, “2026 Yılının Sürdürülebilir Otobüsü” seçildi... 15.10.2025
EPDK, enerji piyasalarında şeffaflığa ilişkin yönetmelik taslağını görüşe açtı... 15.10.2025
Raylı sistemlerin enerji geleceği ASPİLSAN'da konuşuldu... 15.10.2025
Chery Marka Kullanıcı Zirvesi, Marka Gecesi ve Küresel Kullanıcı Hikayeleriyle Güçleniyor! ... 15.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.