Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

BP Türkiye Akaryakıt Dış İlişkiler Direktörlüğü Görevine Erol Metin Atandı

Güncelleme :11.02.2013

Daha önce 10 yıl süre ile Petrol Sanayi Derneği (PETDER) Genel Sekreteri olarak görev yapan Erol Metin, Şubat ayından itibaren BP Türkiye Akaryakıt Dış İlişkiler Direktörü olarak göreve başladı.

BP Türkiye Akaryakıt Dış İlişkiler Direktörlüğü görevine, Şubat 2013 tarihi itibariyle Dr. Erol Metin atandı. Erol Metin, bu yeni göreviyle BP'nin rafinaj ve pazarlama iş kollarının hükümet ve düzenleyici kurumlar ile olan ilişkilerinden sorumlu olacak.

BP’den önce yaklaşık 10 yıl süre ile Petrol Sanayi Derneği (PETDER) Genel Sekreteri olarak görev yapan Erol Metin, geçmişte ÇEVKO Genel Sekterliği görevini de üstlenmişti. Erol Metin, sivil toplum ve mesleki kuruluşlarındaki tecrübeleri öncesinde, 1984-1992 yılları arasında ABD’de New Mexico Maden ve Teknoloji Enstitüsü’nde (New Mexico Institude of Mining and Technology) asistan ve sonrasında profesör olarak çalıştı. Erol Metin, lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü’nde, doktora eğitimini ise ABD’de New Mexico Maden ve Teknoloji Enstitüsü’nde Malzeme Mühendisliği alanında tamamladı.

 

Bu haber 4597 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Tamsan Kompresör, Sektördeki 45 Yıllık Başarısını Çok Önemli Bir Ortaklık ve Güçlü Adımlarla Geleceğe Taşıyor ... 13.10.2025
Siemens Türkiye, Gebze Fabrikası'nda 100.000’inci Orta Gerilim Panosunu Üretti... 13.10.2025
Özbekistan'da Düşük Güçlü Nükleer Enerji Santrali İçin İlk Adım Atıldı ... 13.10.2025
YASED: Yılın İlk 8 Ayında Türkiye’ye 10,6 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 13.10.2025
KRONE, Logistech Fuarı’nda Yenilikçi Treyler Çözümleri ile Yerini Aldı... 13.10.2025
Omsan Logistics, Malatya-Nurdağı hattında seferlere başlıyor... 13.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.