Haber Ekonomi


Haberler > Lojistik Başlıkları

Kimyasal Taşıma Araçları Temizleyicileri Derneği (KTTD)’nin başında yeniden Alişan Lojistik var

Güncelleme :31.08.2021

 Karayolu veya kombine taşımacılık ile taşınan tüm kimyasal ürünleri taşıyan donanımların temizlenmesi ve yeniden kullanımları sırasında oluşan atıkların, çevreye duyarlı bir şekilde bertarafının sağlanması ve kontrolünün yapılması amacıyla kurulan Kimyasal Taşıma Araçları Temizleyicileri Derneği (KTTD)’nin genel kurul toplantısı gerçekleşti. Derneğin Yeni Yönetim listesi üyelerin oy birliği ile kabul seçildi.

 Kimyasal Taşıma Araçları Temizleyicileri Derneği (KTTD)’nin, önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı ve Alışan Lojistik İcra Kurulu üyesi Ayhan Özekin’in yeni dönemde de başkanlığının devam etmesine karar verilen kurul toplantısında Yönetim Kurulu asil üyeliğine; sektör temsilcilerinden Dönmez Varil Geri Dönüşüm San. Tic. A.Ş. adına Sebahattin Dönmez, Dilmak Tanker Plastik Mak. Kim. Pet. San. Ve Tic. A.Ş. adına Hakan Darip, Den Hartogh Lojistik Hizmetleri A.Ş. adına Kerem Zihni Gürler, MGD Marmara Geri Dönüşüm End.San. ve Tic. Ltd. Şti. adına Fatih Yaşar seçildiler.  

 2009 yılında Çevre Bakanlığı tanker temizleme tesisleri tebliğini çıkarırken, hem uluslararası çevrelerin hem de Çevre Bakanlığının bu işin Türkiye’de bir organizatörü olmadığını belirtmesi üzerine kurulan Kimyasal Taşıma Araçları Temizleyicileri Derneği’nin (KTTD), 20 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleşen kurul toplantısında KTTD ’nin geçmiş dönem faaliyetlerine ve mali tablolarına ait raporlar genel kurul gündemine sunularak oylandı ve Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunun ibrası yapıldı. Tüzükte âtıl kalan ve değiştirilmesi gereken maddeler içeriğinde değişiklik yapılarak genel kurul gündemine sunularak oylandı ve kabul edildi. Yeni dönem için yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri seçildi. KTTD’ nin gelecek döneme ait hedefleri görüşülerek bu doğrultuda kararlar alındı. Bir sonraki olağan Genel Kurul Toplantısı; tüzük gereği olarak 3 yıl sonra yapılacak.

 

Bu haber 2665 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
2025 Yılı Elektrikli Modellerin Gerçek Menzil Sonuç Raporu Açıklandı... 12.08.2025
PETDER'in Yeni Yönetim Kurulu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’ı Ziyaret Etti... 12.08.2025
MAN’ın Başarılı Yetkili Servisleri Ödüllerini Aldı... 12.08.2025
Raben Group, Türk İhracatçısını Avrupa’da İleriye Taşıyacak... 12.08.2025
SOCAR Türkiye, ölçüm ve denetim süreçlerini İHA teknolojisiyle dönüştürüyor... 12.08.2025
AKO Akü yüzde 100 geri dönüşüm sağlıyor... 12.08.2025
CW Enerji Çatılarda Güneş Enerjisi ile Geleceği İnşa Ediyor... 12.08.2025
Otomotiv Sanayii Derneği, 2025’in İlk 7 Aylık Verilerini Açıkladı!... 12.08.2025
Aytemiz Yeni İletişim Ajansı Brandfocus... 12.08.2025
Socar Türkiye 14.Türek ve IV. Azerbaycan Enerji Forumu Çalışmalarına Destek Oluyor... 12.08.2025
Jeotermal sektöründen “taban fiyat 8 cent olsun” talebi... 12.08.2025
Renault Trucks Türkiye’den Global Arenaya: Özgür Fırat’a Uluslararası Görev... 12.08.2025
Enerjisa Enerji, 2025 ‘in ilk yarısında güçlü performans ve stratejik yatırımlarıyla öne çıktı... 12.08.2025
Biyorem’den akaryakıt sektörüne çözüm sunan ürünler... 12.08.2025
YASED: Yılın İlk 6 Ayında Türkiye’ye 6,3 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 12.08.2025
İstanbul Jet’in, Ulusal ve Uluslararası Kredi Notlarına Güçlü Onay... 12.08.2025
CK Enerji Boğaziçi Elektrik, “Gayrimenkulün Enerjisi 2025- İlk Yarı Raporunu” Açıkladı... 12.08.2025
OPEC'in ham petrol üretimi temmuzda günlük 263 bin varil arttı... 12.08.2025
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun tam kapasite çalışmaya başlaması ehemmiyet arz etmektedir... 12.08.2025
Yusufeli HES yılda 2,5 milyon kişinin elektrik ihtiyacını karşılıyor... 12.08.2025
Kâmil Koç’tan Önemli Güvenlik Duyurusu... 12.08.2025
ZF küresel mega trendleri değerlendiriyor: Binek Araçlar Şasi Teknolojileri Lideri... 12.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.