Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

Palmet Gaz Grubu’nun Müşteri Sayısı 850 Bini Aştı

Güncelleme :15.10.2021

 PALGAZ, PALEN ve İZGAZ ile Kocaeli, Gebze ve Erzurum’a gaz arzı sağlayan Palmet Gaz Grubu (PGG), yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 

Kocaeli, Gebze ve Erzurum’a gaz arzı sağlayan Palmet Gaz Grubu, lisans bölgelerinde doğal gaz konforu ve ekonomisinin yaygınlaşması için çalışmalarına devam ediyor. 850 bini aşkın müşteriye hizmet veren Palmet, 2021 yılı sonu itibarıyla 2 ilde 28 ilçeye gaz arzı sağlayacak.

Palmet Gaz Grup Başkanı Tamer Sönmez, doğal gaz kullanımın yaygınlaşması için yürütülen çalışmalarda Palmet olarak tüm sorumluluklarını yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Doğal gaz dağıtım sektörünün ilk yatırımcılarından biri olarak yatırımlarımızı ilk günkü heyecan ve özenle sürdürüyoruz. Palmet, Türkiye’nin yıllık tüketimi içinde yüzde 12’lik doğal gaz iş hacmine sahiptir. Bugün itibarıyla Türkiye’de her 20 konuttan biri Palmet müşterisi” diye konuştu. 

Sönmez; Kocaeli, Gebze ve Erzurum’da şehir içi doğal gaz dağıtım hattı çalışmalarının büyük ölçüde tamamlandığını ifade ederek, “Lisans bölgelerimizdeki ilçeleri ve köyleri doğal gaz konforuyla buluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kentlerimizde katma değer yaratmayı sürdüreceğiz” dedi.

Bu haber 1738 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Azerbaycan ve Macaristan'dan gaz hamlesi... 12.12.2025
SOCAR Türkiye ve ODTÜ iş birliğiyle yeni bir gelişim programı başlıyor... 12.12.2025
Mercedes-Benz ve WTA, Tenisin Küresel Sahnesini Şekillendirecek İş Birliğini Duyurdu... 12.12.2025
OSD, Türkiye Otomotiv Ana Sanayi Sürdürülebilirlik Raporu’nu Yayınladı!... 12.12.2025
YASED: Yılın İlk 10 Ayında 11,6 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 12.12.2025
Scania’nın Yeni Nesil Satış ve Servis Merkezi Şekerpınar’da Hizmete Başlıyor ... 12.12.2025
Ford Otosan ve Tohum Otizm Vakfı’ndan Otomotivde Bir İlk... 12.12.2025
Petlas Türkiye Zirai Lastik Pazarında da Lider! ... 12.12.2025
Uludağ Enerji, Çocuklara Enerji Tasarrufunu Deneyimleterek Öğretiyor... 12.12.2025
Akkuyu NGS İnşaat Bölgesinde Kapsamlı Acil Durum Tatbikatı Gerçekleştirildi... 12.12.2025
Dünya genelinde elektrikli araç satışları 18,5 milyona ulaştı... 12.12.2025
EPDK depolamalı yatırımları geciktiren 5 şirketin proje ruhsatlarını iptal etti... 12.12.2025
TPAO’nun 4 il için petrol arama ruhsatı süresi uzatıldı... 12.12.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.