Haber Ekonomi


Haberler > Lojistik Başlıkları

UTİKAD Bursa’da Üyeleri İle Bir Araya Geldi

Güncelleme :29.12.2021

 Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, üye buluşmalarının üçüncüsünü Bursa’da gerçekleştirdi. UTİKAD Heyeti, 17 Aralık 2021 Cuma günü Bursa Hilton Convention Center’da üyeleriyle bir araya geldi.

Buluşmaya UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Eldener, UTİKAD Yönetim Kurulu Üyeleri Arkın Obdan, Cihan Özkal, Serdar Ayırtman, Sibel Gültekin Karagöz, UTİKAD Bölgeler Koordinatörü Bilgehan Engin, UTİKAD Üniversiteler Odak Grubu Koordinatörü Yüksel Kahraman, UTİKAD Bursa Bölge Temsilcisi Mustafa Harun Gençoğlu, UTİKAD Genel Müdürü Alperen Güler ve UTİKAD İcra Kurulu üyeleri katılım sağladı.

Sabah kahvaltısı ile başlayan etkinliğin açılış konuşmasını UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy gerçekleştirdi. Ulusoy’un ardından kürsüde yerini alan UTİKAD Genel Müdürü Alperen Güler, UTİKAD'ın son dönemdeki ve gelecekteki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yapılan sunumun ardından üyelerin dile getirdiği başta konteyner hasarları ve gümrükteki geçiş izinlerinin taşıma sürecini uzatması olmak üzere sektörün gündemindeki konuların Bursa ve çevresindeki yansımaları değerlendirildi. Çekilen aile fotoğrafının ardından buluşma sonlandırıldı.

UTİKAD Heyeti 17 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşen üye buluşmasının ardından   T.C. Ulaştırma   ve Altyapı Bakanlığı IV. Bölge Müdürlü Muhtesin Sevinç’i makamında ziyaret etti. Görüşmede Bursa ve çevresindeki lojistik yatırımlar ve lojistik potansiyelin arttırılmasına yönelik görüşler değerlendirildi. Ardından Uludağ Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür Yardımcısı Murat Ceviz’i ziyaret eden UTİKAD Heyeti, gümrüklerin dijitalleştirilmesi çalışmalarını değerlendirdiler. Bölge Müdür Yardımcısı Murat Ceviz’in ardından Bursa Gümrük Müdürü Muammer Ünal ziyaret edildi ve sektörün gündem konuları üzerine değerlendirmeler yapıldı. UTİKAD Heyeti son ziyaretini ise Bursa Gümrük Müşavirleri Derneğine gerçekleştirdi. Bursa Gümrük Müşavirleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kattaş, UTİKAD ile Bursa Gümrük Müşavirleri Derneği’nin gelecek dönemdeki olası iş birlikleri hakkında görüştü.

UTİKAD Heyeti önümüzdeki dönemde farklı illerimizde üyeler ile buluşmalarını sürdürecek.

 

Bu haber 2317 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
UND Başkanı Şerafettin Aras: “Lojistik Dünyasını Atlas Lojistik Ödülleri’ne Katılmaya Davet Ediyorum” ... 15.10.2025
Küresel elektrikli araç satışlarında eylülde 2 milyon eşiği aşılarak rekor kırıldı... 15.10.2025
FIAT Küresel Ürün Gamının İlk Modeli “Grande Panda” Türkiye’de... 15.10.2025
Enerji ve Sanayi sektörleri III. Yeşil Enerji Zirvesi’nde buluştu... 15.10.2025
Enerjisa Üretim Agrivoltaik Tarım Uygulamaları ile 5 Ton Hasat Yaptı... 15.10.2025
Rosatom, Çin ile Kuzey Denizi Rotası Üzerindeki İşbirliğini Geliştiriyor... 15.10.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Ali Türkkan ile WRC’de Şampiyonluk Yarışına Çıkıyor... 15.10.2025
ABB, ETUK 2025’te Enerjinin Geleceğini Şekillendiren Çözümleriyle Yerini Alacak ... 15.10.2025
2026’da 350 Adet Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açacak... 15.10.2025
“Aklın yolu” elektrikli araçları EN YAKIT’a çıkarıyor... 15.10.2025
CHARGE Europe 2025, SOCAR Türkiye Ev Sahipliğinde İstanbul’da Gerçekleşti... 15.10.2025
MAN Lion’s Coach E, “2026 Yılının Sürdürülebilir Otobüsü” seçildi... 15.10.2025
EPDK, enerji piyasalarında şeffaflığa ilişkin yönetmelik taslağını görüşe açtı... 15.10.2025
Raylı sistemlerin enerji geleceği ASPİLSAN'da konuşuldu... 15.10.2025
Chery Marka Kullanıcı Zirvesi, Marka Gecesi ve Küresel Kullanıcı Hikayeleriyle Güçleniyor! ... 15.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.