Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Asis Otomasyon’un Avrupa Çıkarması; UNITI 2022 Fuarı

Güncelleme :01.06.2022

 Asis Otomasyon, 17-19 Mayıs 2022 tarihlerinde Almanya/Stuttgart’ta düzenlenen ve dünyanın en prestijli sektör fuarı olan UNITI 2022’ye katılarak , akaryakıt sektörüne sunduğu çözüm ve hizmetlerini, hem Asis Otomasyon Sistemleri hem de Mekser Petrol Ekipmanları ile dünyanın beğenisinde sundu. 

Türkiye’nin akaryakıt otomasyon sistemleri pazarının lider markası Asis Otomasyon, 17-19 Mayıs 2022 tarihlerinde Almanya/Stuttgart’ta düzenlenen ve dünyanın en prestijli sektör fuarı olan UNITI 2022’ye katılarak , akaryakıt sektörüne sunduğu çözüm ve hizmetlerini, hem Asis Otomasyon Sistemleri hem de Mekser Petrol Ekipmanları ile dünyanın beğenisinde sundu. 

Pandemi nedeni ile 4 yıldır düzenlenemeyen fuar bu sene kapılarını açarak dünyanın dört bir tarafından gelen ziyaretçilerini ağırladı. 37 ülkeden 431 firmanın yer aldığı UNITI 2022 Fuarı, 100 ülkeden 16.000’den fazla ziyaretçiyi ağırladı. 

Asis Otomasyon ürünlerine oldukça yoğun ilgi gösteren ziyaretçiler dünyada bir ilk olan CalibeX Lazer tank kalibrasyon sistemi ile ilgili yoğun bilgi talebinde bulundular.  Calibex Lazer tank kalibrasyon sisteminin yanı sıra, MobileX (Müşteri Tanıma Sistemleri),  Pompa Otomasyon Sistemi, Tank Otomasyon Sitemi, Cyber® TTS (Taşıt Tanıma Sistemleri) ve Mekser Pompaları ile hava ve su saati de oldukça yoğun ilgi gördü. Asis standında görev alan Satış ve Pazarlama Müdürü Artun Tanrıyaşükür, Dış Ticaret Müdürü Orkun Kılıç, Uluslararası Proje Sorumlusu Erhan Özdamar ve Mekser Genel Müdürü Emir Kaya global ve potansiyel müşteriler ile bir araya gelerek Asis’in ürün, sistem ve teknolojileri hakkında bilgiler verdiler.

Fuar sonrası UNITI 2022’yi değerlendiren Satış ve Pazarlama Müdürü Artun Tanrıyaşükür, fuar süresince Asis otomasyon ürünlerinin gördüğü ilgiden oldukça memnun olduklarını ve oldukça başarılı bir fuar geçirdiklerini söyleyerek açıklamasına şöyle devam etti; “Biz Asis olarak artık dünyada da belli bir tanınmışlık ve bilinirlik seviyesine geldik. Şöyle ki dünya genelinde 54 ülkede 100.000’den fazla CalibeX ile 3D tank kalibrasyon sistemi hizmeti verdik, 18 ülkede 11.000 den fazla istasyonda tank ve pompa otomasyon sistemlerimiz çalışmakta.  Dünyada da artık Asis’in Ar-Ge yeteneği, müşterilere özel proje geliştirebilme yeteneği konuşulur oldu. Global olarak kazandığımız bu seviyeyi aşmak, her zaman daha fazlasını yapmak için çalışmak da ilk hedefimiz, daha iyisini başaracağımıza hep inandık ve başardık. Bundan sonra da aynısını yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

Bu haber 2959 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Karadeniz'deki yeni gaz keşfi Türkiye'nin jeopolitik önemini güçlendiriyor... 18.05.2025
Bakan Bayraktar, Karadeniz'de sondaj çalışmalarında sona yaklaşıldığını açıkladı... 17.05.2025
Mercedes-Benz Türk, 19 Mayıs’ı Samsun’daki Yıldız Kızlarla Kutladı... 17.05.2025
Toyota Hilux’ın En Sportif ve En Güçlü Versiyonu GR SPORT Türkiye’de... 16.05.2025
DenizBank ve OPET’ten Üretici Kart Sahiplerine Akaryakıtta Sıfır Faiz Avantajı... 16.05.2025
Mercedes-Benz Türk’ün Servis Sözleşmesi Hizmeti Müşterilerine Sunduğu Avantajlarla Yoğun İlgi Görmeye Devam Ediyor!... 16.05.2025
CW Enerji’den Intersolar Europe’ta Güç Gösterisi... 16.05.2025
Avrupa’nın En Kapsamlı Mobilite Zirvesi Türkiye’de Düzenlendi!... 16.05.2025
Ayşe Dirik, Turcas ve Aksoy Holding’in Baş Hukuk Müşaviri (CLO) Olarak Atandı... 16.05.2025
TotalEnergies ve Stellantis iş birliği güçlenerek sürüyor... 16.05.2025
WAT Mobilite, Sürdürülebilir Enerji Yolculuğuna YEK-G Sertifikasıyla Güç Kattı... 16.05.2025
Anadolu Isuzu’dan Adana Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne D-Max teslimatı ... 16.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.