Haber Ekonomi


Haberler > Lojistik Başlıkları

DFDS, yeni İzmir hattıyla LOGISTECH Fuarı’nda

Güncelleme :05.09.2023

Yolcu ve yük taşımacılığında Avrupa’nın lider firması DFDS, İzmir’de 27-29 Eylül arasında gerçekleşecek olan 2. Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı LOGISTECH’e katılıyor. 

Türkiye merkezli Akdeniz İş Birimi’nin faaliyete geçişinin 5. yılında açılışını gerçekleştirdiği İzmir – Sete rotası ile Avrupa’nın öncelikli pazarlarına ve Kuzey Afrika’ya köprü rolü üstlenen DFDS, fuarda sektöre öncülük eden yatırım ve teknolojilerini katılımcılarla buluşturacak. 

 Alsancak Limanı’ndan Fransa’nın Sete Limanı’na ilk ve tek Ro-Ro hizmeti

 Alsancak Limanı’ndan Fransa’nın Sete Limanı’na ilk ve tek Ro-Ro hizmeti olma özelliğini taşıyan İzmir – Sete rotası ile DFDS, Türkiye ve Avrupa arasındaki güvenli ve hızlı taşımacılık çözümlerine bir yenisini daha eklemiş oldu. Yeni hat, Karayoluyla Taşınan Yüklerin Denizyoluna Aktarılmasının Desteklenmesi Hakkında Yönetmelik’te belirtilen şartları karşıladığı için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Denizcilik Genel Müdürlüğü tarafından da teşvik kapsamına alındı. DFDS Akdeniz İş Birimi, teşvik yasasının yürürlüğe girdiği 9 Ağustos 2022’den bu yana gerekli koşulları sağlayarak teşvikten faydalanan ilk şirket oldu.

 Sektörün nabzının atacağı bu etkinliğe katılmak büyük mutluluk

 Sektörün nabzının tutulacağı LOGISTECH Fuarı’na katılmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden DFDS Akdeniz İş Birimi Başkanı Lars Hoffmann şöyle dedi: “İzmir, Ege Bölgesi’nin en önemli ticaret merkezi konumunda. Biz de kısa süre önce hayata geçirdiğimiz İzmir – Sete rotası ile çok stratejik bir yatırıma imza attık. LOGISTECH Fuarı  katılımcı ve ziyaretçilerine lojistik sektörüne ait tüm tedarik ve ihtiyaç zincirinin bir arada olduğu bir deneyim sunuyor. Fuarda sektör temsilcileri ile bir araya gelmekten mutluluk duyacağız.” 

 DFDS standı, fuar alanında Hol: A Stant:186’da ziyaret edilebilir.  

Bu haber 4921 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
UND Başkanı Şerafettin Aras: “Lojistik Dünyasını Atlas Lojistik Ödülleri’ne Katılmaya Davet Ediyorum” ... 15.10.2025
Küresel elektrikli araç satışlarında eylülde 2 milyon eşiği aşılarak rekor kırıldı... 15.10.2025
FIAT Küresel Ürün Gamının İlk Modeli “Grande Panda” Türkiye’de... 15.10.2025
Enerji ve Sanayi sektörleri III. Yeşil Enerji Zirvesi’nde buluştu... 15.10.2025
Enerjisa Üretim Agrivoltaik Tarım Uygulamaları ile 5 Ton Hasat Yaptı... 15.10.2025
Rosatom, Çin ile Kuzey Denizi Rotası Üzerindeki İşbirliğini Geliştiriyor... 15.10.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Ali Türkkan ile WRC’de Şampiyonluk Yarışına Çıkıyor... 15.10.2025
ABB, ETUK 2025’te Enerjinin Geleceğini Şekillendiren Çözümleriyle Yerini Alacak ... 15.10.2025
2026’da 350 Adet Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açacak... 15.10.2025
“Aklın yolu” elektrikli araçları EN YAKIT’a çıkarıyor... 15.10.2025
CHARGE Europe 2025, SOCAR Türkiye Ev Sahipliğinde İstanbul’da Gerçekleşti... 15.10.2025
MAN Lion’s Coach E, “2026 Yılının Sürdürülebilir Otobüsü” seçildi... 15.10.2025
EPDK, enerji piyasalarında şeffaflığa ilişkin yönetmelik taslağını görüşe açtı... 15.10.2025
Raylı sistemlerin enerji geleceği ASPİLSAN'da konuşuldu... 15.10.2025
Chery Marka Kullanıcı Zirvesi, Marka Gecesi ve Küresel Kullanıcı Hikayeleriyle Güçleniyor! ... 15.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.