Haber Ekonomi


Haberler > Lojistik Başlıkları

DHL Express Türkiye Acenteleri ile Buluştu

Güncelleme :20.12.2023

 DHL Express Türkiye, 37 farklı il ve bölgesindeki acenteleriyle İstanbul Havalimanı’ndaki Gateway binasında bir araya geldi. Yıllık değerlendirmenin yapıldığı ve önümüzdeki dönemin hedeflerinin görüşüldüğü toplantıda, uzun yıllardır birlikte çalışılan acentelere Kıdem Ödülleri de verildi.

DHL Express Türkiye, her yıl düzenli gerçekleştirdiği Yıllık Acente Konferansı’nı tamamladı. Ülkenin 37 farklı il ve bölgesinden gelen iş ortaklarının katılımıyla İstanbul Havalimanı’ndaki Gateway binasında gerçekleştirilen toplantıda, yıl sonu değerlendirmesi, şirketin geleceğe dair vizyonu, ürün ve hizmetlerinin yanı sıra acentelerin talep ve beklentileri görüşüldü. DHL Express Türkiye Genel Müdürü Volkan Demiroğlu ve Genel Müdür Yardımcılarının ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda, uzun yıllardır birlikte çalışılan acentelere başarılarını kutlamak amacıyla Kıdem Ödülleri de takdim edildi.

Yıllık Acente Konferansı’nda açılış konuşması yapan DHL Express Türkiye Genel Müdürü Volkan Demiroğlu, şirketin başarısında önemli paya sahip olan iş ortaklarıyla yapılan bu buluşmaların sektörün gelişmesi açısından da çok değerli olduğunu ifade etti. Demiroğlu, “Ülkemizde hızlı hava taşımacılığı sektörünün lider şirketi olarak 1981 yılından beri en hızlı, güvenli ve kaliteli hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bünyesinde yer aldığımız DHL Group, küresel ticareti kolaylaştırarak ülkemizdeki şirketlerin başarısına katkıda bulunan bir misyonla faaliyet gösteriyor. Biz de siz değerli iş ortaklarımızla birlikte ülkemizin dört bir yanında bu misyon ve değerlerimizle müşterilerimize, sektörümüze ve ekonomimize önemli katkılar sunuyoruz. Global ekonominin zorlu bir dönem geçirdiği 2023 yılını başarıyla tamamladık, 2024 ve sonrası için de hedeflerimizi belirledik. Bugün burada sizlerle fikir alışverişi yapmak, iş süreçlerimize yönelik ihtiyaçları belirlemek, taleplerinizi dinlemek ve pazar lideri olarak konumumuzu daha da güçlendirecek stratejilerimizi konuşmak için bir araya geldik. Sizlerden aldığımız geri bildirimlere çok önem veriyoruz. Güçlü iş birliğimizin getirdiği başarıyı önümüzdeki yıllarda da sürdürmeye devam edeceğiz. Bize duyduğunuz güven, özveriniz ve katılımınız için tüm ekibim adına teşekkür ederim” dedi.

Acentelere başarı ödülü verildi

Acenteleriyle güçlü ve sürdürülebilir ilişkiler geliştiren DHL Express Türkiye, acentelerinin başarılarını kutlamak amacıyla 10-15 ve 25 yıllık acentelerine Kıdem Ödülleri verdi. Acenteler ödüllerini DHL Express Türkiye'nin Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Asil Bütün ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Efe Başaran’dan aldı.

Bu haber 5143 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
2025 Yılı Elektrikli Modellerin Gerçek Menzil Sonuç Raporu Açıklandı... 12.08.2025
PETDER'in Yeni Yönetim Kurulu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’ı Ziyaret Etti... 12.08.2025
MAN’ın Başarılı Yetkili Servisleri Ödüllerini Aldı... 12.08.2025
Raben Group, Türk İhracatçısını Avrupa’da İleriye Taşıyacak... 12.08.2025
SOCAR Türkiye, ölçüm ve denetim süreçlerini İHA teknolojisiyle dönüştürüyor... 12.08.2025
AKO Akü yüzde 100 geri dönüşüm sağlıyor... 12.08.2025
CW Enerji Çatılarda Güneş Enerjisi ile Geleceği İnşa Ediyor... 12.08.2025
Otomotiv Sanayii Derneği, 2025’in İlk 7 Aylık Verilerini Açıkladı!... 12.08.2025
Aytemiz Yeni İletişim Ajansı Brandfocus... 12.08.2025
Socar Türkiye 14.Türek ve IV. Azerbaycan Enerji Forumu Çalışmalarına Destek Oluyor... 12.08.2025
Jeotermal sektöründen “taban fiyat 8 cent olsun” talebi... 12.08.2025
Renault Trucks Türkiye’den Global Arenaya: Özgür Fırat’a Uluslararası Görev... 12.08.2025
Enerjisa Enerji, 2025 ‘in ilk yarısında güçlü performans ve stratejik yatırımlarıyla öne çıktı... 12.08.2025
Biyorem’den akaryakıt sektörüne çözüm sunan ürünler... 12.08.2025
YASED: Yılın İlk 6 Ayında Türkiye’ye 6,3 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 12.08.2025
İstanbul Jet’in, Ulusal ve Uluslararası Kredi Notlarına Güçlü Onay... 12.08.2025
CK Enerji Boğaziçi Elektrik, “Gayrimenkulün Enerjisi 2025- İlk Yarı Raporunu” Açıkladı... 12.08.2025
OPEC'in ham petrol üretimi temmuzda günlük 263 bin varil arttı... 12.08.2025
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun tam kapasite çalışmaya başlaması ehemmiyet arz etmektedir... 12.08.2025
Yusufeli HES yılda 2,5 milyon kişinin elektrik ihtiyacını karşılıyor... 12.08.2025
Kâmil Koç’tan Önemli Güvenlik Duyurusu... 12.08.2025
ZF küresel mega trendleri değerlendiriyor: Binek Araçlar Şasi Teknolojileri Lideri... 12.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.