Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

SATSO’dan Otokar’a 2 Ödül Birden

Güncelleme :21.12.2023

 Türkiye'nin öncü otomotiv sanayi şirketlerinden Otokar, İnsan Kaynakları ve çevreye duyarlı sürdürülebilirlik çalışmalarıyla Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği “Sakarya’nın Yıldızları Ödül Töreni”nde 2 ödüle birden layık görüldü. 

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, kuruluşunun 106. yılını kutlayan Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) tarafından geleneksel hale getirilen "Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni"nde 2 ödüle birden layık görüldü. 

Sakarya Valisi Yaşar Karadeniz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, SATSO Başkanı Akgün Altuğ katılımıyla Sakarya Radisson Blu Hotel’de gerçekleştirilen ödül töreninde 10 farklı kategoride ödüller takdim edildi. 

Çevresel, sosyal, yönetişim alanlarında sorumlu, paydaş katılımını gözeten Otokar, sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında iş stratejisini güçlendirecek, çevreye, insana ve geleceğe saygılı bir yol haritası izliyor. Elektrikli ve alternatif yakıtlı araçların geliştirilmesine yönelik projelerin yanı sıra, üretimde sera gazı emisyonlarının azaltılmasına odaklanan teknolojilere de yatırım yapan Otokar, organizasyonda "Çevre Ödülü" nün sahibi oldu.

Çalışanlarını en büyük sermayesi olarak değerlendiren, kurumsal politika ve uygulamalarını insanı merkeze alan bir yaklaşımla geliştiren Otokar, ikinci ödülünü ise İnsan Kaynakları alanında aldı. 2022 yılı Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) verilerine göre Sakarya'da en fazla istihdam gerçekleştirerek 1'inci sırada yer alan Otokar, törende "İstihdam Ödülü"nün de sahibi oldu.

Bu haber 3019 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
KRONE, Logistech Fuarı’nda Yenilikçi Treyler Çözümleri ile Yerini Aldı... 13.10.2025
Nurten Öztürk, Altın Stevie Ödülü’nü alan ilk isim oldu... 13.10.2025
Omsan Logistics, Malatya-Nurdağı hattında seferlere başlıyor... 13.10.2025
Tamsan Kompresör, Sektördeki 45 Yıllık Başarısını Çok Önemli Bir Ortaklık ve Güçlü Adımlarla Geleceğe Taşıyor ... 13.10.2025
Siemens Türkiye, Gebze Fabrikası'nda 100.000’inci Orta Gerilim Panosunu Üretti... 13.10.2025
Özbekistan'da Düşük Güçlü Nükleer Enerji Santrali İçin İlk Adım Atıldı ... 13.10.2025
YASED: Yılın İlk 8 Ayında Türkiye’ye 10,6 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 13.10.2025
OPEC'in ham petrol üretimi eylülde günlük 524 bin varil arttı... 13.10.2025
Fiat Grande Panda Türkiye’de Satışa Sunuldu!... 13.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.