Haber Ekonomi


Haberler > Yenilenebilir Başlıkları

CW Enerji’den 5,2 Milyon Euro’luk bir sözleşme daha

Güncelleme :15.03.2024

CW Enerji ile dolaylı iştiraki Almanya'da mukim Seac Projekt GmbH arasında güneş enerjisi paneli satışı konusunda 5.2 milyon Euro tutarında bir sözleşme imzalandı.

CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, “İmza attığımız her bir sözleşme ile yeşil enerji üretimine destek oluyoruz ve bununla gurur duyuyoruz. Sürdürülebilir büyüme anlayışımız çerçevesinde sektörümüz için var gücümüzle çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz” dedi.

CW Enerji’nin sektörel gelişime katkı sağlayacak çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Firma ile dolaylı iştiraki Almanya'da mukim Seac Projekt GmbH arasında, güneş enerjisi paneli satışı konusunda 5,2 milyon Euro tutarında bir sözleşme imzalandı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, güneş enerji sektöründe önemli adımlar atmaya devam ettiklerini söyledi. Yaptıkları her anlaşma ile sektöre katkı sağladıklarını ifade eden Sarvan, “Şirketimiz ile dolaylı iştiraki Almanya'da mukim Seac Projekt GmbH arasında, güneş enerjisi paneli satışı konusunda KDV Hariç 5.220.663,73 Euro tutarlı bir sözleşme imzalandı. Yeni bir sözleşmeye daha imza attığımız ve sürdürülebilir geleceğe katkı sağladığımız için mutluyuz” dedi. 

Kaliteli ürünlerimizi Avrupa’yla buluşturuyoruz

Yurt dışında da CW Enerji markasını duyurmaya devam ettiklerini dile getiren Sarvan, “Almanya’da güneşin enerjisini CW Enerji’nin ve ülkemizin ekonomisine kazandırmaya başladık. Yaptığımız atılımlarla ‘Made in Türkiye’ menşeli ürünlerimizi Avrupa’nın dört bir yanına ihraç etmenin gururunu yaşıyoruz. Her geçen gün kendimizi geliştiriyor ve kaliteli ürünlerimizi Avrupa’yla buluşturuyoruz. Bu atılımlarımız ve ihracatımızla ülke ekonomisine de katkıda bulunuyoruz. Alanında uzman kadromuzla enerjimizi, gücümüzü ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak için harcamaya devam edeceğiz. Durmak yok, üretmeye ve çok çalışmaya devam ederek ülkemiz ekonomisine katkı sağlamayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Yeşil enerji üretimine destek oluyoruz

Yüksek verimli güneş panelleri ile temiz bir geleceği desteklediklerini dile getiren Sarvan, güneş enerjisi kullanımının yaygınlaşmasını sağlamak adına çalışmalarını sürdürdüklerini ve yeni anlaşmalara imza attıklarını kaydetti.

“Yaşadığımız dünyanın enerji ihtiyacını sağlıklı ve temiz kaynaklarla karşılamayı hedefliyoruz” diyen Sarvan, şöyle devam etti: “İmza attığımız her bir sözleşme ile yeşil enerji üretimine destek oluyoruz ve bununla gurur duyuyoruz. Sürdürülebilir büyüme anlayışımız çerçevesinde güneş enerji sisteminin her alanda yaygınlaşması için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Global dünyada güneş enerji şirketi olma yolunda kararlı bir şekilde ilerlemeye devam edeceğiz.”

Bu haber 2164 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Karadeniz'deki yeni gaz keşfi Türkiye'nin jeopolitik önemini güçlendiriyor... 18.05.2025
Bakan Bayraktar, Karadeniz'de sondaj çalışmalarında sona yaklaşıldığını açıkladı... 17.05.2025
Mercedes-Benz Türk, 19 Mayıs’ı Samsun’daki Yıldız Kızlarla Kutladı... 17.05.2025
Toyota Hilux’ın En Sportif ve En Güçlü Versiyonu GR SPORT Türkiye’de... 16.05.2025
DenizBank ve OPET’ten Üretici Kart Sahiplerine Akaryakıtta Sıfır Faiz Avantajı... 16.05.2025
Mercedes-Benz Türk’ün Servis Sözleşmesi Hizmeti Müşterilerine Sunduğu Avantajlarla Yoğun İlgi Görmeye Devam Ediyor!... 16.05.2025
CW Enerji’den Intersolar Europe’ta Güç Gösterisi... 16.05.2025
Avrupa’nın En Kapsamlı Mobilite Zirvesi Türkiye’de Düzenlendi!... 16.05.2025
Ayşe Dirik, Turcas ve Aksoy Holding’in Baş Hukuk Müşaviri (CLO) Olarak Atandı... 16.05.2025
TotalEnergies ve Stellantis iş birliği güçlenerek sürüyor... 16.05.2025
WAT Mobilite, Sürdürülebilir Enerji Yolculuğuna YEK-G Sertifikasıyla Güç Kattı... 16.05.2025
Anadolu Isuzu’dan Adana Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne D-Max teslimatı ... 16.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.