Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Minik Ellerle Büyük Fikirler: Scania Kids Fest Renkli Geçti

Güncelleme :02.06.2025

“Scania Kids Fest” etkinliğinin ikincisi, bu yıl Scania Gebze Yetkili Satıcı ve Servisi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Scania Türkiye’nin büyük ilgi gören çocuk etkinliği bu yıl da dopdolu geçti. Scania Türkiye’nin geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği ve yoğun ilgi gören “Scania Kids Fest” etkinliğinin ikincisi, bu yıl Scania Gebze Yetkili Satıcı ve Servisi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Etkinlik, çocukların sürdürülebilirlik bilincini artırmak ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma vizyonuyla hayata geçirildi. Scania Türkiye Şekerpınar ekibi ile Doğuş Otomotiv Gebze ve Doğuş Otomotiv Tuzla çalışanları ve ailelerinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Çocuklara Özel “Sürdürülebilirlik Atölyeleri”

Etkinlik kapsamında düzenlenen “Sürdürülebilirlik Atölyeleri”nde çocuklar ve aileleri eğitici ve öğretici çalışmalarla keyifli vakit geçirdi. Kuş evi yapımı, saksı boyama ve genç mühendisler gibi çeşitli atölye etkinlikleriyle çocuklar hem el becerilerini geliştirme fırsatı buldu hem de çevre bilinci kazandı. Yaratıcı drama etkinlikleri ise çocukların hayal gücünü sahneye taşıyarak onları özgürce ifade etmeye teşvik etti.

Scania, “Kids Fest” ile sadece sürdürülebilirlik yaklaşımını çocuklara erken yaşta benimsetmeyi değil, aynı zamanda çalışan ailelerin sosyal yaşamına da katkı sağlamayı amaçlıyor.

Scania, ağır ticari araçlar sektöründe dünyanın önde gelen markalarından biri olarak, sürdürülebilir taşımacılık çözümleri geliştirmeye ve topluma değer katmaya yönelik çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu haber 4417 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Tamsan Kompresör, Sektördeki 45 Yıllık Başarısını Çok Önemli Bir Ortaklık ve Güçlü Adımlarla Geleceğe Taşıyor ... 13.10.2025
Siemens Türkiye, Gebze Fabrikası'nda 100.000’inci Orta Gerilim Panosunu Üretti... 13.10.2025
Özbekistan'da Düşük Güçlü Nükleer Enerji Santrali İçin İlk Adım Atıldı ... 13.10.2025
YASED: Yılın İlk 8 Ayında Türkiye’ye 10,6 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 13.10.2025
KRONE, Logistech Fuarı’nda Yenilikçi Treyler Çözümleri ile Yerini Aldı... 13.10.2025
Omsan Logistics, Malatya-Nurdağı hattında seferlere başlıyor... 13.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.