Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

İyilik peşinde koşan takım: GO Runners

Güncelleme :17.11.2014

 İpragaz ve GO çalışanlarının oluşturduğu koşu takımı GO Runners, katıldıkları yarışmalarda korunmaya muhtaç çocuklar için koşuyor. GO Runners, Vodafone 36. İstanbul Maratonu’na da, Adım Adım Oluşumu aracılığı ile Koruncuk (Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı) yararına katıldılar. 

“Mutlu Olmak ve Mutlu Etmek İstiyorsan; İYİLİK PEŞİNDE KOŞ” sloganıyla ilk tohumları 2013 yılında iki kişiyle atılan GO Runners, kısa sürede üye sayısını arttırarak, 2014 yılında tam bir koşu takımına dönüştü. Muhasebe, IT, Bütçe, Teknik, Pazarlama, Satış gibi çok farklı birimlerden bir araya gelen çalışanlar, kısa sürede yakaladıkları uyum ve başarılarla; İpragaz ile GO’nun kurum kültürünün de en önemli değerlerinden biri olan ‘ekip ruhu’nu, parkurlara da yansıtıyorlar. 

Adım Adım Oluşumu aracılığı ile Koruncuk (Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı) yararına koşan GO Runners ekibi, iyilik peşinde koşmaya devam ediyor. İki yıl gibi kısa sürede çok sayıda yarışa katılan GO Runners üyeleri, iyilik peşinde koşarken aldıkları çeşitli derecelerle, başarılarını da ortaya koyuyorlar. 

Kuruluşundan bu yana aradan geçen iki yıl gibi kısa sürede 14 ayrı koşuya katılan GO Runners ekibi, yakaladıkları başarılarla kürsüye de çıktılar. GO Runners ekibi, koştukları yarışlarda bugüne kadar; iki kez bireysel üçüncülük, takım olarak da ikincilik, üçüncülük ve beşincilik dereceleri elde ettiler.

GO Runners’ın Adım Adım Oluşumu aracılığı ile Koruncuk yararına katıldığı son yarış ise Vodafone İstanbul Maratonu oldu. Maratona 25 kişilik bir ekiple katılan GO Runners, 10 ve 15 kilometrelik iki ayrı kategoride yarıştıkları Vodafone 36. İstanbul Maratonu’nu da başarı ile tamamladılar.

Bu haber 3243 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
18. ‘Türkiye Enerji Sektöründe Birleşme ve Satın Almalar Raporu’nun sonuçları açıklandı... 26.01.2026
Rosatom, Çin’deki Tianwan NGS’nin Yeni Güç Ünitesi İçin İlk Yakıtı Teslim Etti... 26.01.2026
ABD petrol yaptırımlarıyla İran'ın ekonomik direncini kırmak istiyor... 26.01.2026
Mercedes-Benz Türk Yolların Standardını Belirlerken “Bu Sefer Bir Başka!” Diyor... 26.01.2026
“Planlı kesinti arıza değil, enerji sistemini güçlendiren yatırım demek”... 26.01.2026
Doğuş Holding’den 2030’a Yönelik Somut Emisyon Azaltım Hedefleri... 26.01.2026
Saytek 2026’da LPG ve Enerji Açılımıyla Büyümeyi Hedefliyor... 26.01.2026
Enerji filosuna yeni katılan "Yıldırım" İstanbul Boğazı'ndan geçti... 26.01.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.