Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Türkiye Petrolleri, Büyümeye Sakarya’nın Karasu İlçesi’nde Devam Ediyor

Güncelleme :08.06.2015

TP Petrol Dağıtım AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Adem Türk, Türkiye Petrolleri olarak temel amacın tüketicinin en uygun fiyatla kaliteli ve güvenilir ürünü, en uygun koşullarda sağlamak olduğunu vurguladı.
 

Türkiye Petrolleri, Sakarya’nın Karasu İlçesinde yeni istasyonu olan Anadolu Petrol’ü 5 Haziran 2015 Cuma günü yapılan törenle faaliyete geçirdi.
Açılış törenine, Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacı Eyüpoğlu, TP Genel Müdür Yardımcısı Adem Türk ve çok sayıda basın mensubu ve davetli katıldı.
Törenin açılış konuşmasını Anadolu Petrol’ün sahibi Hamit Bektaş Türkiye Petrollerine teşekkürlerini ileterek yaptı. Bektaş; ‘Türkiye Petrolleri markasını ilçemize taşımaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.’ dedi.
Sakarya Milletvekili Şaban Dişli ve Sakarya Milletvekili Adayı Recep Hacı Eyüpoğlu emin adımlarla büyüyen Türkiye Petrolleri ’ne başarılarından dolayı tebriklerini ve hayırlı olması temennilerini iletti.
Törende söz alan, TP Petrol Dağıtım AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Adem Türk, Türkiye Petrolleri olarak temel amacın tüketicinin en uygun fiyatla kaliteli ve güvenilir ürünü, en uygun koşullarda sağlamak olduğunu vurguladı. Türkiye’mizin 2014 yılı hampetrol ihtiyacının %20.8 ini üreten Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı’nın perakende akaryakıt ticareti yapmak için 9 yıl önce kurmuş olduğu şirketimiz TP Petrol Dağıtım A.Ş. tamamı kamu sermayeli bir akaryakıt dağıtım şirketidir. Bu bizi diğer akaryakıt dağıtım şirketlerinden ayıran temel özelliğimizdir.
 2014 verilerine 870 bin ton akaryakıt satışı gerçekleştiren şirketimiz  akaryakıt dağıtım sektöründe faaliyet gösteren 82 adet dağıtım şirketi içinde klasmanda 6.cı sırada bulunmaktadır.’
‘Sermayesi Devletin Kazancı Milletin’ sloganıyla başladığımız yolumuza bünyemize yeni istasyonlar ekleyerek hızla büyümeye devam ediyoruz. Bugün itibariyle Türkiye genelinde 295 bayiye ulaşmış bulunmaktayız, bu sayıyı istikrarlı bir şekilde arttırarak yılsonunda 400 bayi ile sizlere biraz daha yakınlaşmayı hedefledik.
‘Türkiye Petrolleri olarak Sakarya ilimizin bu güzel ilçesi Karasu’da bir istasyon daha açmış olmanın kıvancı ve heyecanı içerisindeyiz. Bu vesile ile aramıza katılan Anadolu Petrol’e bol kazanç, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz.’ dedi.
Açılış töreni yapılan dua ve kurdele kesimiyle sona erdi.

 

Bu haber 4096 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Akaryakıtta ÖTV artışının temmuz enflasyonuna etkisinin 0,14 puan olacağı hesaplandı... 06.07.2025
Bakan Kacır, Togg'un oyunu kurallarına göre oynayan bir marka olduğunu açıkladı... 06.07.2025
Prometeon’un Geniş Avrupa Bölgesi’ne Türkiye’den CEO... 06.07.2025
Enerji Bakanı Bayraktar: "4 milyon hanede kendi doğal gazımız kullanılıyor" ... 06.07.2025
OPEC+ üyesi 8 ülke ağustosta günlük 548 bin varil üretim artışına gidecek... 06.07.2025
TECO Petrol kayyıma devredildi... 06.07.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.