Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu, TBMM Başkanı seçimi dolayısıyla bir açıklama yaptı

Güncelleme :01.07.2015

TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu, TBMM Başkanı Sayın İsmet Yılmaz'a yeni görevinde başarılar diliyor, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Açıklamasında Tarkan Kadooğlu; “Millet iradesinin en yüce bir şekilde temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclis’i yeni başkanını sağduyu ve siyasetin olağan rekabet şartları içerisinde demokratik olgunluğu esas alarak seçmiştir. TBMM Başkanı Sayın İsmet Yılmaz'a yeni görevinde başarılar diliyor, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.
 
TÜRKONFED Başkanı Tarkan Kadooğlu açıklamasına şöyle devam etti; “Umut ediyorum ki Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, yeni başkanını seçmesiyle; en kısa zamanda hükümet kurma çalışmalarına başlayacak; diyalog, sağduyu ve uzlaşma içerisinde hareket ederek halkın kendine yüklediği sorumluluğu yerine getirecektir. Görüşü ne olursa olsun, önümüzde bekleyen ülke sorunlarının çözümünün yegane ve değişmez adresi olan TBMM çatısı altında bulunan milletvekillerimizin, ülke menfaatlerini esas alarak, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi hepimizin ortak arzusudur. Bu nedenle TBMM Başkanı’na büyük sorumluluklar düşmektedir. Kendisini tebrik eder, yeni görevinin hayırlı olmasını dilerim.

Bu haber 2790 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
KRONE, Logistech Fuarı’nda Yenilikçi Treyler Çözümleri ile Yerini Aldı... 13.10.2025
Nurten Öztürk, Altın Stevie Ödülü’nü alan ilk isim oldu... 13.10.2025
Omsan Logistics, Malatya-Nurdağı hattında seferlere başlıyor... 13.10.2025
Tamsan Kompresör, Sektördeki 45 Yıllık Başarısını Çok Önemli Bir Ortaklık ve Güçlü Adımlarla Geleceğe Taşıyor ... 13.10.2025
Siemens Türkiye, Gebze Fabrikası'nda 100.000’inci Orta Gerilim Panosunu Üretti... 13.10.2025
Özbekistan'da Düşük Güçlü Nükleer Enerji Santrali İçin İlk Adım Atıldı ... 13.10.2025
YASED: Yılın İlk 8 Ayında Türkiye’ye 10,6 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 13.10.2025
OPEC'in ham petrol üretimi eylülde günlük 524 bin varil arttı... 13.10.2025
Fiat Grande Panda Türkiye’de Satışa Sunuldu!... 13.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.