Haber Ekonomi


Haberler > Otomotiv-Lastik Başlıkları

“Dostluk ve barış ortamı içinde bir rekabet olmasını diliyoruz”

Güncelleme :13.07.2015

Dünyanın en ünlü kulüplerinden FC Barcelona’nın ‘Global Resmi Lastik Partneri’ olan Lassa markasının üreticisi, Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, bu yıl 4 Türk takımının da yarışacağı THY Avrupa Ligi’nde -izleyicileri heyecanlı bir rekabetin beklediğini- belirterek, tüm takımlara başarılar diledi.
 

Basketbol severlerin büyük heyecanla beklediği THY Avrupa Ligi'nde 2015-2016 sezonunda mücadele edecek takımların grupları belli oldu. Kura sonuçlarını değerlendiren Brisa Genel Müdürü Hakan Bayman, “Lassa markamızla adımızı verdiğimiz FC Barcelona Lassa takımına başarılar diliyorum. FC Barcelona Lassa ile Pınar Karşıyaka’nın bu yıl C Grubu’nda yarışacak olması, hem bizim hem de tüm basketbol severler için sezonu daha heyecanlı bir hale getiriyor” dedi.
Brisa'nın bir Türk markası olan Lassa ile bugüne kadar 2 kez Euroleague Şampiyonluğu, bir kez Şampiyon Kulüpler Dünya Kupası ve 18 kez de İspanya Basketbol Ligi şampiyonluğu yaşamış olan FC Barcelona’nın global başarı yolculuğunda yanında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Bayman sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye'den de 4 -güçlü takımın yer aldığı Avrupa Ligi'nde bu sezon rekabet çok daha sert ve heyecanlı olacak. Lassa olarak, tüm takımların dostluk ve barış içinde rekabet etmesi en büyük isteğimiz…”
Türkiye lastik pazarı lideri ve Avrupa’nın yedinci en büyük lastik üreticisi Brisa, Lassa markasıyla FC Barcelona ile dört yıllık bir sponsorluk anlaşması imzalamış; 1 Haziran 2015 – 30 Haziran 2019 dönemini kapsayan bu anlaşmayla FC Barcelona’nın global resmi lastik partneri olmuştu.
Anlaşma kapsamında, FC Barcelona’nın basketbol, hentbol, futsal ve tekerlekli paten hokeyi takımları, 2015-16 sezonundan başlayarak 4 sezon boyunca maçlarına ‘FC Barcelona Lassa’ ismiyle çıkacak.

Bu haber 2700 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
UND Başkanı Şerafettin Aras: “Lojistik Dünyasını Atlas Lojistik Ödülleri’ne Katılmaya Davet Ediyorum” ... 15.10.2025
Küresel elektrikli araç satışlarında eylülde 2 milyon eşiği aşılarak rekor kırıldı... 15.10.2025
FIAT Küresel Ürün Gamının İlk Modeli “Grande Panda” Türkiye’de... 15.10.2025
Enerji ve Sanayi sektörleri III. Yeşil Enerji Zirvesi’nde buluştu... 15.10.2025
Enerjisa Üretim Agrivoltaik Tarım Uygulamaları ile 5 Ton Hasat Yaptı... 15.10.2025
Rosatom, Çin ile Kuzey Denizi Rotası Üzerindeki İşbirliğini Geliştiriyor... 15.10.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Ali Türkkan ile WRC’de Şampiyonluk Yarışına Çıkıyor... 15.10.2025
ABB, ETUK 2025’te Enerjinin Geleceğini Şekillendiren Çözümleriyle Yerini Alacak ... 15.10.2025
2026’da 350 Adet Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açacak... 15.10.2025
“Aklın yolu” elektrikli araçları EN YAKIT’a çıkarıyor... 15.10.2025
CHARGE Europe 2025, SOCAR Türkiye Ev Sahipliğinde İstanbul’da Gerçekleşti... 15.10.2025
MAN Lion’s Coach E, “2026 Yılının Sürdürülebilir Otobüsü” seçildi... 15.10.2025
EPDK, enerji piyasalarında şeffaflığa ilişkin yönetmelik taslağını görüşe açtı... 15.10.2025
Raylı sistemlerin enerji geleceği ASPİLSAN'da konuşuldu... 15.10.2025
Chery Marka Kullanıcı Zirvesi, Marka Gecesi ve Küresel Kullanıcı Hikayeleriyle Güçleniyor! ... 15.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.