Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

Vaillant Enerji Danışmanlığı ile Türkiye'de 700 bin haneyi hedefliyor

Güncelleme :22.09.2015

Dünyanın önde gelen ısıtma ve soğutma sektörü markalarından Vaillant, Enerji Danışmanlığı ile konutların ihtiyaç ve tüketim yapılarına göre enerji modellemesi yaparak, daha verimli ve maliyet tasarruflu cihaz alternatifleri sunacak.
 

 Dünyada 60’dan fazla ülkede 30 milyon müşterisine ısıtma ve soğutma konusunda çözümler üreten Vaillant, müşterilerine yeni alternatifler sunmaya devam ediyor. Enerji verimliliğine yönelik çalışmalar yapan ve kanun ve mevzuatlara uygun olarak müşterilerine beklentilerini karşılayacak ürünler sunan Vaillant, artık enerji danışmalığı vermeye de başlayacak.
 
Tüketicilerine  “Yeşile Giden Yol “sloganı ile ulaşan Vaillant, cihaz satışlarının yanısıra,  satış öncesi ve satış sonrasında tüketiciye özel enerji modellemesi yaparak,  hem finansal açıdan  hem de tüketim  açısından etkin çözümler üretecek.
 
Vaillant Group Türkiye CEO’su Dr.Axel Busch
; yeni başlattıkları enerji danışmanlığı konseptinin Türkiye’de bir ilk olduğunu belirterek, danışmanlık hizmeti ile hem tüketiciye hemde enerji verimliliğine katkıda bulunacakları söyledi. Busch, fosil yakıtların azalması ve buna bağlı olarak enerji maliyetlerindeki artış ile küresel ısınma sonucu oluşan iklim değişikliği sorunlarının çözümünde, enerji verimliliğin öneminin arttığına da dikkat çekti.  Dr.Axel Busch açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Enerji verimliliğine ilişkin çıkan kanun ve mevzuatlar beraberinde zorunlukları getirdi. Değişen kanun ve mevzuatlar, sektörü ve tüketici beklentilerini de değiştirmektedir.  Sektörde ilk olarak yeni Enerji Bayiliği konsepti ile tüketicilerimize sadece cihaz satışı değil aynı zamanda konutlarının ihtiyaç ve tüketim yapılarına göre  enerji modellemesi yaparak,  izolasyon  ve  geri dönüş finans  modeli dahil anahtar teslim komple sistem çözümü  sağlayacağız. Enerji Danışmanlığı ile 2020 yılına kadar 700 bin haneye ulaşmayı hedefliyoruz.”
 
2015 Yılında yüzde 10 büyüyeceğiz  
Dr. Axel Busch, “2015 yılı büyüme hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalara devam ediyoruz. Yılin başında Türkiye büyüme hedefimizi, yüzde 10 olarak belirlemiştik ve bu hedef doğrultusunda yılı 250 milyon TL ciro ile kapatacağız” şeklinde konuştu.
 
Voigtländer: Global ciro hedefimiz 2.5 milyar Euro
Vaillant'ın faaliyet gösterdiği dünya pazarında, Türkiye’nin 3. olduğunu belirten Vaillant Group CEO’su Dr. Carsten Voigtländer ise enerji verimliliğine uygun ve çevre ile barışık ürünlerle Vaillant Türkiye pazarının, büyüyeceğini söyledi. Voigtländer, "Avrupa’da enerji verimliliği için  çıkan kanun ve mevzuatlar paralelinde Vaillant olarak  yeni ürünler geliştirdik. Ar-Ge yatırımlarımız artıyor. Bu yeni ürünler ile Türkiye pazarında farklılık yaratacağız. Dünya genelinde 2,5 milyar Euro ciro beklentimiz var. Bu nedenle, Türkiye pazarına ilişkin yüksek motivasyonumuz var” dedi.
 
Dünya genelinde 12 fabrikada üretim yapan Vaillant, 1874 yılından beri ısıtma ve soğutma sektörünün ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyor. 400’den fazla bayi ve 500 çalışanı ile Vaillant, 23 yıldır Türkiye’de tüketicilere hizmet veriyor.
 

 

Bu haber 3768 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Azerbaycan ve Macaristan'dan gaz hamlesi... 12.12.2025
SOCAR Türkiye ve ODTÜ iş birliğiyle yeni bir gelişim programı başlıyor... 12.12.2025
Mercedes-Benz ve WTA, Tenisin Küresel Sahnesini Şekillendirecek İş Birliğini Duyurdu... 12.12.2025
OSD, Türkiye Otomotiv Ana Sanayi Sürdürülebilirlik Raporu’nu Yayınladı!... 12.12.2025
YASED: Yılın İlk 10 Ayında 11,6 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 12.12.2025
Scania’nın Yeni Nesil Satış ve Servis Merkezi Şekerpınar’da Hizmete Başlıyor ... 12.12.2025
Ford Otosan ve Tohum Otizm Vakfı’ndan Otomotivde Bir İlk... 12.12.2025
Petlas Türkiye Zirai Lastik Pazarında da Lider! ... 12.12.2025
Uludağ Enerji, Çocuklara Enerji Tasarrufunu Deneyimleterek Öğretiyor... 12.12.2025
Akkuyu NGS İnşaat Bölgesinde Kapsamlı Acil Durum Tatbikatı Gerçekleştirildi... 12.12.2025
Dünya genelinde elektrikli araç satışları 18,5 milyona ulaştı... 12.12.2025
EPDK depolamalı yatırımları geciktiren 5 şirketin proje ruhsatlarını iptal etti... 12.12.2025
TPAO’nun 4 il için petrol arama ruhsatı süresi uzatıldı... 12.12.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.