Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

"2015 İnsana Saygı Ödülü" Yine Vaillant Group Türkiye’nin

Güncelleme :18.02.2016

Vaillant Group Türkiye İK ekibi, yenilikçi uygulamalara ve başarılı çalışmalara damga vurmaya devam ediyor. kariyer.net'in aday başvurularını yanıtlama, en çok başvuru alma ve en çok istihdam yaratma kriterlerini başarıyla yerine getiren Vaillant Group Türkiye İK ekibi, İnsana Saygı Ödülü"nü bu yıl 4. kez kazandı.

 

Isıtma-soğutma sektörünün öncü markalarını bünyesinde bulunduran Vaillant Group Türkiye, kariyer.net ana sponsorluğunda düzenlenen İnsan Kaynakları Zirvesi’nde aldığı ödülle, aralıksız olarak dördüncü kez "İnsana Saygı Ödülü"nün sahibi oldu. Vaillant Group Türkiye bu ödüle; aday başvurularını yüzde yüz yanıtlama, en çok başvuru alma ve en çok istihdam yaratma kriterlerini yerine getirdiği için layık bulundu. Vaillant Group Türkiye İnsan Kaynakları ekibinden Çağdaş Ovayolu ve Ece Cansu Aydın, 17 Şubat günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen törenle "2015 İnsana Saygı Ödülü"nü Kariyer.net Kıdemli Özel Müşteriler Yöneticisi, Tayfun Toprak’ın elinden aldı.

Kariyer.net, her yıl düzenlediği İnsana Saygı Ödülleri için şirketleri bu yıl; en az 200 bin iş başvurusu almış olması, başvuru cevaplama süresinin 21 günden önce tamamlanması, cevap oranının %99 ve üzerinde olması ile en az 50 kişiye istihdam yaratılması kriterlerine göre değerlendirdi.

Vaillant Group Türkiye İK ekibi; 2015 yılında aldığı 61 bin 998 başvuru sayısı, başvurulara en fazla 5 gün içerisinde ve %100 yanıt veren çalışmaları ve 2015 yılında Kariyer.net sitesinden yapılan başvurulardan 69 kişiye daha istihdam yarattığı için bu kriterleri fazlasıyla yerine getirmiş oldu.

İK ekibi bu başarıya ulaşmak için yıl boyunca her gün düzenli olarak kariyer.net sitesindeki ilanlarını güncelledi, başvuruları kısa sürede ve düzenli olarak uygun mektuplarla cevapladı ve işe aldığı her adayı kariyer.net üzerinden "işe alındı" ibaresiyle etiketledi.
 

 

Bu haber 3840 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
18. ‘Türkiye Enerji Sektöründe Birleşme ve Satın Almalar Raporu’nun sonuçları açıklandı... 26.01.2026
Rosatom, Çin’deki Tianwan NGS’nin Yeni Güç Ünitesi İçin İlk Yakıtı Teslim Etti... 26.01.2026
ABD petrol yaptırımlarıyla İran'ın ekonomik direncini kırmak istiyor... 26.01.2026
Mercedes-Benz Türk Yolların Standardını Belirlerken “Bu Sefer Bir Başka!” Diyor... 26.01.2026
“Planlı kesinti arıza değil, enerji sistemini güçlendiren yatırım demek”... 26.01.2026
Doğuş Holding’den 2030’a Yönelik Somut Emisyon Azaltım Hedefleri... 26.01.2026
Saytek 2026’da LPG ve Enerji Açılımıyla Büyümeyi Hedefliyor... 26.01.2026
Enerji filosuna yeni katılan "Yıldırım" İstanbul Boğazı'ndan geçti... 26.01.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.