Haber Ekonomi


Haberler > Lojistik Başlıkları

6. Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı EurasiaRail başlıyor

Güncelleme :25.02.2016

3 – 5 Mart 2016 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan “Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın en büyük 3. demiryolu fuarı” olma özelliği taşıyanEurasiaRail;fuar katılımcıları ve ziyaretçilerini bir araya getirerek yeni iş ve işbirliği fırsatları yaratılmasına katkı sağlayacak.Fuar bu sene 30 ülkeden 300 katılımcı firmayı, 70 ülkeden gelen 10 bin profesyonel ziyaretçiyle buluşturmayı hedefliyor.

 

EurasiaRail fuarıyla eşzamanlı gerçekleştirilecek konferansta akademisyenler, sektör STK’ları yetkilileri, devlet kurumlarının ve uluslararası firmaların üst düzey yetkilileri yer alacak. Konferans programının ikinci gününde gerçekleştirilecek “Demiryolu Mevzuatı” oturumunda; TCDD Demiryolu Düzenleme Genel Müdürü Erol Çıtak konuşmacı olarak yer alacak. Konferansın üçüncü gününde ise “Emniyet Yönetim Sistemi” oturumunda TCDD Emniyet Yönetim Sistemi Müdürü ErhanGör,“Emniyet Yönetim Sistemi” hakkında konuşmacı olacak.

 Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyenITE Turkey’nin grup şirketleri arasında yer alan TF Fuarcılık ve EUF – E Uluslararası Fuarcılıktarafından düzenlenen ve Avrasya bölgesinin tek ve dünyanın en büyük 3. demiryolu fuarı özelliğini taşıyan EurasiaRail; 2016 yılında dademiryolu sektörü temsilcilerini bir araya getirecek. Fuarla eş zamanlı düzenlenecek konferans kapsamında;yerli ve uluslararasıalandakanaat liderifirma temsilcileri de bir araya gelecek. Şimdiden %90 doluluk oranı ve %50 yabancı katılım oranına ulaşan EurasiaRail’eİran, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Fransa, Rusya Çin Halk Cumhuriyeti ve İspanya ülke olarak katılım gösterecek.

ITE Turkey Nakliye & Lojistik Grup Direktörü Moris Revah:“Demiryolu ulaşımı; hat kapasitesi, kullanım ömrü, petrole bağlı olmaması, çevre dostu ve en güvenli ulaşım aracı olmasıyla21. yüzyılın en önemli taşıma sistemleri arasında yer alıyor. Her yıl olduğu gibi fuarımızda sektörün kanaat liderlerini bir araya getirerek;demiryolu sektörünün yönünü belirleme vemevcut ilişkilerin geliştirilmesine katkıda bulunup,  yeni iş birliklerineimza atılan uluslararası bir platform oluşturmayı amaçlıyoruz.

ITE Group’un sağladığı güçlü küresel ağ ile ITE Turkey’nin deneyimi ve portföyünü birleştiren EurasiaRail’de şu an doluluk oranı %90’a ulaştı. Sektörün öncü firmalarını bir araya getireceğimiz fuarda, 70 ülkeden 10 bin profesyonel ziyaretçiyi ağırlayacağız.”

“Sektörel bilgi ve deneyim paylaşımını üst seviyeye çıkarmak amacıyla fuar ile eş zamanlı olarak düzenlediğimiz konferans programımızda; “Demiryolu Açık Oturumu”, “Kent İçi Raylı Sistem Sorunları”, “Demiryolu Mevzuatı / Serbestleştirme”, “Demiryolu Araçlarındaki Gelişmeler”, “Emniyet Yönetim Sistemleri”, “Demiryollarında Özel Konular”konuları işlenecek.” dedi. 

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, T.C. Devlet Demiryolları, TÜVASAŞ, TÜDEMSAŞ ve TÜLOMSAŞ fuarın düzenlendiği ilk yıldan itibaren katılımcı olarak yer alıyor. EurasiaRail; bu kurumların yanı sıra KOSGEB tarafından da destekleniyor.

Bu haber 3819 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
2025 Yılı Elektrikli Modellerin Gerçek Menzil Sonuç Raporu Açıklandı... 12.08.2025
PETDER'in Yeni Yönetim Kurulu EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz’ı Ziyaret Etti... 12.08.2025
MAN’ın Başarılı Yetkili Servisleri Ödüllerini Aldı... 12.08.2025
Raben Group, Türk İhracatçısını Avrupa’da İleriye Taşıyacak... 12.08.2025
SOCAR Türkiye, ölçüm ve denetim süreçlerini İHA teknolojisiyle dönüştürüyor... 12.08.2025
AKO Akü yüzde 100 geri dönüşüm sağlıyor... 12.08.2025
CW Enerji Çatılarda Güneş Enerjisi ile Geleceği İnşa Ediyor... 12.08.2025
Otomotiv Sanayii Derneği, 2025’in İlk 7 Aylık Verilerini Açıkladı!... 12.08.2025
Aytemiz Yeni İletişim Ajansı Brandfocus... 12.08.2025
Socar Türkiye 14.Türek ve IV. Azerbaycan Enerji Forumu Çalışmalarına Destek Oluyor... 12.08.2025
Jeotermal sektöründen “taban fiyat 8 cent olsun” talebi... 12.08.2025
Renault Trucks Türkiye’den Global Arenaya: Özgür Fırat’a Uluslararası Görev... 12.08.2025
Enerjisa Enerji, 2025 ‘in ilk yarısında güçlü performans ve stratejik yatırımlarıyla öne çıktı... 12.08.2025
Biyorem’den akaryakıt sektörüne çözüm sunan ürünler... 12.08.2025
YASED: Yılın İlk 6 Ayında Türkiye’ye 6,3 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 12.08.2025
İstanbul Jet’in, Ulusal ve Uluslararası Kredi Notlarına Güçlü Onay... 12.08.2025
CK Enerji Boğaziçi Elektrik, “Gayrimenkulün Enerjisi 2025- İlk Yarı Raporunu” Açıkladı... 12.08.2025
OPEC'in ham petrol üretimi temmuzda günlük 263 bin varil arttı... 12.08.2025
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nun tam kapasite çalışmaya başlaması ehemmiyet arz etmektedir... 12.08.2025
Yusufeli HES yılda 2,5 milyon kişinin elektrik ihtiyacını karşılıyor... 12.08.2025
Kâmil Koç’tan Önemli Güvenlik Duyurusu... 12.08.2025
ZF küresel mega trendleri değerlendiriyor: Binek Araçlar Şasi Teknolojileri Lideri... 12.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.