Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

SEDAŞ’a Bakanlık Teşekkürü

Güncelleme :07.03.2016

2015 yılında vergi rekortmenleri içinde üçüncü  sırada yer alan SEDAŞ’a Maliye Bakanı Naci Ağbal adına, imzalı bir teşekkür belgesi verildi.
 
 

SEDAŞ’a Sakarya İlinde 2015 yılında Kurumlar Vergisinde en yüksek beyanda bulunan üçüncü  mükellef olması nedeniyle Maliye Bakanı Naci Ağbal imzalı teşekkür belgesi verildi. AGDAŞ Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğünde yapılan törenle verilen teşekkür plaketini SEDAŞ Dağıtım Direktör Vekili Ersan Şentürk teslim aldı.
Gelir ve kurumlar vergisi ilk 10 vergi rekortmenine yönelik olarak Sakarya Valisi Hüseyin Avni COŞ'un katılımıyla AGDAŞ konferans salonunda düzenlenen  törende vergi rekortmenlerine Maliye Bakanı Naci Ağbal imzalı teşekkür belgeleri ayrı ayrı takdim edildi.
 
Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlüğü adına Maliye Bakanlığı’nın teşekkür belgesini alan Ersan Şentürk, “SEDAŞ’ın yarattığı katma değerin bölgemiz ve ülkemiz için fayda sağlayacağını biliyor ve bununla gurur ve onur duyuyoruz.” dedi.
 
SEDAŞ Dağıtım Direktör Vekili Ersan Şentürk’e Teşekkür ödül belgesini teslim eden Sakarya Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Çelik; ödül töreni sırasında yaptığı açıklamada; “SEDAŞ bölgemizde elektrik dağıtım hizmeti veren güçlü bir şirketimiz. Ülkemizde kurumsal firmaların her geçen gün daha da çok artması en büyük dileğimizdir. Hedefimiz; etkin idare, bilinçli mutlu mükellef ve güçlü bir Türkiye’dir. 2015 yılı vergi yılına ilişkin olarak beyanda bulunan mükelleflerimizin ilk 10’a girenlerine bakanlığımızın hazırlamış olduğu teşekkür belgelerini vermekten bizlerde mutluluk duyuyor, SEDAŞ çalışanlarına da teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
Sakarya Valisi Hüseyin Avni COŞ, “Ülkemizin gelişmesine vergilerle katkı sağlayan tüm kişi ve kuruluşlarımız gibi, SEDAŞ’a da  kazançlarının bir bölümünü vergi olarak ödemenin huzuru içinde, sağlıklı ve bol kazançlı daha nice yıllar temenni ediyorum. Gelir İdaresi çalışanlarına, yeminli mali müşavirlere, vergisini ödeyen tüm mükelleflere, ödül alan firmaların çalışanlarına ve sermayedarlarına, ülkemize kazandırdıkları katma değer nedeniyle teşekkür eder, en derin sevgi ve şükranlarımı sunarım.” dedi.
 
SEDAŞ İcra Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven de yayımladığı bir mesajla SEDAŞ çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür etti. Güven, “Maliye Bakanlığınca kurumumuza takdim edilen bu belge, hiç şüphesiz ki siz değerli çalışma arkadaşlarımızın emek ve başarısının bir karşılığı. Bu güzel vesile ile hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, SEDAŞ ailesi olarak yeni başarılara yine hep birlikte imza atmayı diliyorum.”dedi.

Bu haber 3315 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
UND Başkanı Şerafettin Aras: “Lojistik Dünyasını Atlas Lojistik Ödülleri’ne Katılmaya Davet Ediyorum” ... 15.10.2025
Küresel elektrikli araç satışlarında eylülde 2 milyon eşiği aşılarak rekor kırıldı... 15.10.2025
FIAT Küresel Ürün Gamının İlk Modeli “Grande Panda” Türkiye’de... 15.10.2025
Enerji ve Sanayi sektörleri III. Yeşil Enerji Zirvesi’nde buluştu... 15.10.2025
Enerjisa Üretim Agrivoltaik Tarım Uygulamaları ile 5 Ton Hasat Yaptı... 15.10.2025
Rosatom, Çin ile Kuzey Denizi Rotası Üzerindeki İşbirliğini Geliştiriyor... 15.10.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Ali Türkkan ile WRC’de Şampiyonluk Yarışına Çıkıyor... 15.10.2025
ABB, ETUK 2025’te Enerjinin Geleceğini Şekillendiren Çözümleriyle Yerini Alacak ... 15.10.2025
2026’da 350 Adet Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açacak... 15.10.2025
“Aklın yolu” elektrikli araçları EN YAKIT’a çıkarıyor... 15.10.2025
CHARGE Europe 2025, SOCAR Türkiye Ev Sahipliğinde İstanbul’da Gerçekleşti... 15.10.2025
MAN Lion’s Coach E, “2026 Yılının Sürdürülebilir Otobüsü” seçildi... 15.10.2025
EPDK, enerji piyasalarında şeffaflığa ilişkin yönetmelik taslağını görüşe açtı... 15.10.2025
Raylı sistemlerin enerji geleceği ASPİLSAN'da konuşuldu... 15.10.2025
Chery Marka Kullanıcı Zirvesi, Marka Gecesi ve Küresel Kullanıcı Hikayeleriyle Güçleniyor! ... 15.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.