Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Kadoil bayileri Kiev’de

Güncelleme :13.06.2016

Kadoil, gerçekleştirdiği madeni yağ kampanyasında yüksek satış performansı gösteren bayilerini Mayıs ayı sonunda Kiev’e götürdü.
 

Kadoil, gerçekleştirdiği madeni yağ kampanyasında yüksek satış performansı gösteren bayilerini mayıs ayı sonunda Ukrayna’nın başkenti Kiev’e götürdü.
BAYİLER ŞEHİRDE TARİHİ BİNALARI GEZDİ
Kadoil bayileri şehirde, Altın Kubbeli Ayasofya Kilisesi, Aziz Andrew Kilisesi, Podol tarihi binaları, 1941 yılında Nazi soykırımında ölen 10 bin kişinin anısına yaptırılmış olan Yar Bebek Anıtını gezdiler. Bayiler daha sonra 16 tematik ekspozisyonda sergilenen 15 bin eserin bulunduğu 2. Dünya Savaşı Müzesi gezisini ziyaret ettiler.  Kadoil Akaryakıt Dışı Satışlar Müdürü Hakan Taşel ve Bölge Müdürlerinin de eşlik ettiği gezi boyunca bayiler Shinok Restoran, Grill do Brasil , Mangal Restoran ve Dejavu Restoran’da Kiev’in yemeklerini tatma fırsatı yakaladılar.
“BAYİLERİ ÖDÜLLENDİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Kadoil Akaryakıt Dışı Satışlar Müdürü Hakan Taşel bu tarz bayi gezilerinin önemine değinerek, “Farklı coğrafyalardan aynı işi yapan kişileri buluşturmak, hem sinerji yaratıyor, hem de bölgesinde farklı iş yapan bayilerin kendi aralarında paylaşımları ile iletişimi güçlendirmesinin yanında şirkete olan sadakati arttırmada da büyük rol oynuyor. Bu yüzden bu tür organizasyonlara sadece madeni yağda değil, diğer faaliyet alanlarında da bayileri ödüllendirmeye devam edeceğiz” dedi. Taşel ayrıca, akaryakıt satışlarındaki karlılıkların her geçen gün azalması nedeniyle bayilere alternatif kar merkezleri geliştirerek, akaryakıttan kaybettikleri karlılıklarını arttırmak için yeni iş alanları oluşturmaya başladıklarını belirterek 2016 hedeflerinde istasyon networkünü arttırmanın yanında akaryakıt dışı satışlar ile istasyon başına karlılığı da arttırmanın önemli olduğunu ifade etti.  
Bayi Görüşleri
Bilgin Çağlaroğlu (İzmir – Akpet Akaryakıt): Kadoil ailesi ile yapmış olduğumuz Kiev gezisi mükemmel geçti, hatıralarımızda unutulmaz bir anı bıraktı. Bu tür gezi ve etkinliklerin birbirimizi tanıma ve kaynaşma açısından faydalı olacağına inanıyorum. Bu vesile ile organizasyonların devamını diliyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.
Erol Merak ( Aksaray- Erkollar Tarım Petrol): Unutulmaz güzellikte yaşanan üç günlük gezimizi düzenleyen ve bu arkadaşlık ortamının oluşmasına vesile olan şirketimiz Kadoil’e sonsuz teşekkürler. Dört gözle bir sonraki geziyi bekliyor olacağız.
Bilal Tepeli (Edirne- Edirne Akaryakıt): Şirketimizin düzenlemiş olduğu bu keyifli organizasyondan sayesinde harikulade 3 gün geçirdik. Ayrıca bizleri aynı ortamda kaynaştırmak ve yeniliklerle ufkumuzu açmak için bu gibi organizasyonların devamlılığını diliyoruz. Kadoil’e çok teşekkür ederiz.
Veysel Tüysüz (Düzce-Tepekent Petrol): Kadoil’in düzenlemiş olduğu bu gezi ile gerek şirket çalışanları, gerekse hiç tanımadığımız bayi arkadaşlarımız ile tanışma fırsatı bulduk. Bu sayede şirketimize olan güvenimiz ve inancımız tam. Dört gözle bir sonraki seyahat programını bekliyor olacağız.
 

 

Bu haber 4902 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Jan Ptacek, Renault Hafif Ticari Araçlar Başkan Yardımcısı olarak atandı... 21.05.2025
Türkiye yenilenebilir enerji kurulu gücünü 2035'e kadar 120 bin megavata çıkarmayı hedefliyor... 21.05.2025
CW Enerji Ata Sporu Yağlı Güreşin Yanında... 21.05.2025
Toyota Yeni Nesil RAV4’ün Dünya Prömiyerini Gerçekleştirdi... 21.05.2025
Aytemiz, Enerji ve Akaryakıt Sektöründe Üst Üste İkinci Kez “En Mutlu İşyeri” Seçildi!... 21.05.2025
Eksim Ventures’tan Sağlığa ve Siber Güvenliğe Yatırım!... 21.05.2025
Borusan 80. yaşını kutladığı 2024 yılını %39’luk büyüme ile tamamladı... 21.05.2025
Aksa Çanakkale Doğalgaz’da Yeni Atama... 21.05.2025
Ekol Lojistik’ten Operasyonel Deneyimi Güçlendiren Yeni Proje: Sahadasen... 21.05.2025
Honda hibrit ve elektrikli otomobil stratejilerini güncelledi... 21.05.2025
Yeni Deposu İle Alışan Dış Ticaret Süreçlerine Hız ve Verimlik Katıyor ... 21.05.2025
Enerjide "süper izin torba kanunu"nun bu hafta Meclis'e sevk edilmesi bekleniyor... 21.05.2025
Otokar, Kara Sistemlerindeki Kabiliyetlerini Bu Kez Japonya'da Tanıtacak... 21.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.