Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Aytemiz’den Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’na İki Büyük İstasyon

Güncelleme :07.09.2016

Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt şirketi Aytemiz, bugüne kadar Türkiye’de hayata geçirilen en büyük ulaşım projesi olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergâhında gerçekleştirdiği iki yeni yatırım ile istasyon ağını güçlendirmeye devam ediyor.

 

2010 ve 2015 yıllarında bayi transfer rekoru kırarak “Türkiye’nin en hızlı büyüyen akaryakıt markası” olan Aytemiz, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergâhında gerçekleştirdiği iki büyük yatırım ile istasyon ağını genişletmeye devam ediyor. Aytemiz’in örnek istasyon olarak tanımladığı ve gelecek dönemde diğer istasyonlarına da uygulayacağı yeni kurumsal kimliğini yansıtan ilk iki istasyonu olma özelliği taşıyan bu yatırımlar, bölgeden geçecek araçların ve sürücülerin ihtiyaçlarına 7 gün 24 saat boyunca cevap verecek. İstanbul’da ki toplam istasyon sayısını 37’ye çıkaran ve Kuzey Çevre Otoyolu’nun hem doğu hem de batı istikametinde yer alacak şekilde hizmete açan Aytemiz, her biri 6 bin metrekare genişliğindeki bu noktalarda ağır, ticari ve binek araçlar için iki ayrı satış ve servis alanı yarattı.

Gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, her iki yeni istasyonun yatırım süreçlerinin tamamlandığını belirterek, hem Anadolu-Avrupa hem de Avrupa-Anadolu güzergâhında müşterilerine hizmet vermeye hazır olduklarını söyledi. Kuzey Çevre Otoyolu üzerinde gerçekleştirdikleri yatırımın Aytemiz için büyük önem taşıdığını vurgulayan Ahmet Eke, “Bu yıl bizim için en önemli iki istasyon Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu üzerindeki bu yeni noktalarımız olacak. Bu yatırım ile birlikte İstanbul’da ki toplam istasyon sayımızı 37’ye çıkardık. Bu istasyonların en önemli özelliği ise içerisinde iki ayrı hizmet alanının yaratılmış olması. Her biri 6 bin metrekare genişliğinde olan istasyonlarımızda, iki ayrı satış ve servis alanı bulunuyor. Buralarda hem binek hem de ağır vasıtalara özel hizmet verilebilecek” diye konuştu.

Kuzey Çevre Otoyolu’nun başlangıçta ağırlıklı olarak ticari araçlar tarafından kullanılacağına dikkat çeken Ahmet Eke, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Getirilen zorunluluktan dolayı ağırlıklı olarak tır, kamyon ve otobüsler bu yolu kullanacak. Bu sebeple normalden çok daha geniş tasarlanan bu istasyonlarımızda, daha iyi hizmet verebilmek adına, istasyon içerisinde iki ayrı ikmal noktası yarattık. İlerleyen dönemde inşası devam eden 3. Havalimanı’nın da tamamlanmasıyla birlikte, söz konusu güzergâhta binek araç sayısının büyük bir artış göstereceğini de biliyoruz. Ayrıca bu istasyonlarımızla birlikte market ve beraberinde istasyon içindeki yaşam alanlarımızı da değiştiriyoruz.

Renkleri ve görselleriyle bunun ilk uygulamasını bu istasyonlarda hayata geçirdik. Her iki nokta da bizim açımızdan örnek istasyonları temsil ediyor. Bu iki noktada başlatacağımız pilot uygulamaları, daha sonra diğer istasyonlarımıza da taşıyacağız. Ayrıca açılışa özel olarak bu istasyonları ziyaret edecek müşterilerimiz sürpriz indirimlerden faydalanma imkânı da yakalayacak.”

Bir akaryakıt dağıtım şirketi olarak Türkiye ekonomisi ve enerji sektörüne duydukları güveni, ülkenin mega projelerinde yer alarak gösterdiklerini anlatan Ahmet Eke, “Türkiye’de, hem taşıt hem de sürücü sayısında ciddi bir artış var. Pazardaki büyüme öngördüğümüzün üzerinde. Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’nda, hem Avrupa hem de Anadolu güzergâhında yer alan istasyonlarımızın yanı sıra; İstanbul-İzmir Otoyolu’nun Bursa Çevre Yolu’nda da iki yeni projemizi hayata geçirmeye hazırlanıyoruz. Türkiye’nin gücünü ortaya koyan böylesine önemli dev projelerin bir parçası olmaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.


 

 

Bu haber 3483 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Jan Ptacek, Renault Hafif Ticari Araçlar Başkan Yardımcısı olarak atandı... 21.05.2025
Türkiye yenilenebilir enerji kurulu gücünü 2035'e kadar 120 bin megavata çıkarmayı hedefliyor... 21.05.2025
CW Enerji Ata Sporu Yağlı Güreşin Yanında... 21.05.2025
Toyota Yeni Nesil RAV4’ün Dünya Prömiyerini Gerçekleştirdi... 21.05.2025
Aytemiz, Enerji ve Akaryakıt Sektöründe Üst Üste İkinci Kez “En Mutlu İşyeri” Seçildi!... 21.05.2025
Eksim Ventures’tan Sağlığa ve Siber Güvenliğe Yatırım!... 21.05.2025
Borusan 80. yaşını kutladığı 2024 yılını %39’luk büyüme ile tamamladı... 21.05.2025
Aksa Çanakkale Doğalgaz’da Yeni Atama... 21.05.2025
Ekol Lojistik’ten Operasyonel Deneyimi Güçlendiren Yeni Proje: Sahadasen... 21.05.2025
Honda hibrit ve elektrikli otomobil stratejilerini güncelledi... 21.05.2025
Yeni Deposu İle Alışan Dış Ticaret Süreçlerine Hız ve Verimlik Katıyor ... 21.05.2025
Enerjide "süper izin torba kanunu"nun bu hafta Meclis'e sevk edilmesi bekleniyor... 21.05.2025
Otokar, Kara Sistemlerindeki Kabiliyetlerini Bu Kez Japonya'da Tanıtacak... 21.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.