Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Petrol Ofisi Selim Şiper’i CEO olarak atadı

Güncelleme :08.08.2017

Petrol Ofisi’ne CEO olarak atanan Şiper, Petrol Ofisi'nin iş stratejisinin yeniden yapılanmasını yönetecek ve Petrol Ofisi'nin pazar lideri pozisyonunu güçlendirecek. Şiper, şu anki CEO Gülsüm Azeri'den devralacağı göreve 16 Ekim 2017'de başlayacak.

 

Selim Şiper Petrol Ofisi A.Ş. tarafından CEO ve Petrol Ofisi Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. Petrol Ofisi’nin Vitol Group tarafından devralınmasını takiben ataması yapılan Şiper, Petrol Ofisi'nin iş stratejisinin yeniden yapılanmasını yönetecek ve Petrol Ofisi'nin pazar lideri pozisyonunu güçlendirecek. Şiper, şu anki CEO Gülsüm Azeri'den devralacağı göreve 16 Ekim 2017'de başlayacak. Gülsüm Azeri Petrol Ofisi'nin ana şirketi VIP Turkey Holding B.V'nin Üst Yönetim Kurulu'nda (Supervisory Board) görev alarak Vitol direktörlerine katılacak.


Selim Şiper, Türkiye CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi olduğu SHV Enerji şirketinden Petrol Ofisi’ne geçiyor. Şiper, Türkiye’de başarılı bir strateji değişikliğine ve faaliyetlerin çeşitlendirilmesine öncülük etmesinin yanı sıra, Doğu Avrupa ve Asya ülkelerindeki SHV Enerji’ye ait birçok şirketin faaliyetlerini de yönetiyordu.


Unisel Genel Müdürü ve Unilever Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce, geniş bir perakende deneyimi kazandığı kariyerine Unilever’de başlamış olan Selim Şiper, 1999 yılında Unilever’den SHV Energy’ye katılmıştı.


Şiper, atanmasına ilişkin "Bu eşsiz bir fırsat. Petrol Ofisi güçlü ve saygın bir marka. Çalışmalarımızın müşterilerimizin günümüzde ve gelecekteki ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.


Petrol Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı ve Vitol Yatırımlar Bölümü Başkanı Javed Ahmed konuya ilişkin olarak; “Selim Şiper'in önümüzdeki heyecan verici dönemde Petrol Ofisi’ni yönetecek olmasından dolayı çok memnunuz. Kendimizi işe yatırım yapmaya ve Petrol Ofisi yönetim ekibiyle birlikte yeni bir enerji ile güçlenerek geleceğe yönelik bir iş kurmaya adadık. Şu ana kadarki özverili çalışmalarından ve değerli katkılarından dolayı Sayın Gülsüm Azeri'ye ayrıca teşekkür etmek isteriz. Şirketimizin, Üst Yönetim Kurulu’ndaki (Supervisory Board) rolü ile kendisinin uzmanlığından ve tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğinden dolayı çok memnunuz" dedi.

 

Bu haber 3448 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Jan Ptacek, Renault Hafif Ticari Araçlar Başkan Yardımcısı olarak atandı... 21.05.2025
Türkiye yenilenebilir enerji kurulu gücünü 2035'e kadar 120 bin megavata çıkarmayı hedefliyor... 21.05.2025
CW Enerji Ata Sporu Yağlı Güreşin Yanında... 21.05.2025
Toyota Yeni Nesil RAV4’ün Dünya Prömiyerini Gerçekleştirdi... 21.05.2025
Aytemiz, Enerji ve Akaryakıt Sektöründe Üst Üste İkinci Kez “En Mutlu İşyeri” Seçildi!... 21.05.2025
Eksim Ventures’tan Sağlığa ve Siber Güvenliğe Yatırım!... 21.05.2025
Borusan 80. yaşını kutladığı 2024 yılını %39’luk büyüme ile tamamladı... 21.05.2025
Aksa Çanakkale Doğalgaz’da Yeni Atama... 21.05.2025
Ekol Lojistik’ten Operasyonel Deneyimi Güçlendiren Yeni Proje: Sahadasen... 21.05.2025
Honda hibrit ve elektrikli otomobil stratejilerini güncelledi... 21.05.2025
Yeni Deposu İle Alışan Dış Ticaret Süreçlerine Hız ve Verimlik Katıyor ... 21.05.2025
Enerjide "süper izin torba kanunu"nun bu hafta Meclis'e sevk edilmesi bekleniyor... 21.05.2025
Otokar, Kara Sistemlerindeki Kabiliyetlerini Bu Kez Japonya'da Tanıtacak... 21.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.