Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Temsa’dan Şanlıurfa’ya 37 Opalin City, 25 Avenue teslimatı

Güncelleme :13.09.2017

TEMSA, Şanlıurfa Belediyesi’nin ulaşım şirketi Belsan A.Ş filosuna 7 metrelik 37 Opalin City, 12 metrelik 25 adet Avenue  teslimatı gerçekleştirdi.  
 

Şanlıurfa kentiçi ulaşımında TEMSA otobüslerle konfor ayrıcalığı yaşanıyor. TEMSA, Şanlıurfa Belediyesi’nin ulaşım şirketi Belsan A.Ş filosuna 7 metrelik 37 Opalin City, 12 metrelik 25 adet Avenue  teslimatı gerçekleştirdi.

 
TEMSA sahip olduğu geniş ürün gamı ile kentiçi ulaşım süreçlerinde fark yaratmaya devam ediyor. 11 Eylül Pazartesi günü Haleplibahçe - Şanlıurfa Müzesi önünde düzenlenen törene Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Belsan A.Ş Genel Müdürü Nüsret Urmak, TEMSA Satış Direktörü Murat Anıl, Kamu Satış Yöneticisi Ayşegül Gökçe, Kamu Satış Yöneticisi Alper Şahin ve Bölge Satış Yöneticisi Fırat Bakır katıldı.


Türkiye’de nüfus oranına göre toplu taşımada en büyük araç filosuna sahip olan ve ulaşımda Kalite ödülü alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni aldığı 62 otobüs, düzenlenen törenle halkın hizmetine sunuldu. Engelli vatandaşların rahat seyahat edebilmeleri için engelli rampası bulunan ve Wifi hizmetinin de sunulacağı 37 adet Opalin City, 25 adet Avenue Belsan A.Ş  bünyesinde, şehir içi ulaşımda kolaylık sağlayacak.

Günlük 190 bin kişi ulaşım hizmeti alıyor


Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'da şehir içi ulaşım sorunlarını ortadan kaldırabilmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi. Toplu taşımanın önemine değinerek konuşmasını sürdüren Başkan Nihat Çiftçi, şehir içi ulaşımda her gün ortalama 190 bin kişiye hizmet verdiklerini söyledi.


Opalin City ve Avenue  otobüslerimiz hayırlı olsun


Törende konuşan TEMSA Satış Direktörü Murat Anıl, TEMSA’nın sahip olduğu geniş ürün gamı kentiçi ulaşım süreçlerinde hizmet bütünlüğü sağladığına dikkat çekerek, “Ülkemizin en güzel şehirleri arasında yer alan ve ulaşım sürecinde sağlıklı bir hizmet anlayışını ilke edinen Şanlıurfa’da TEMSA araçlarımızla hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyuyorum. TEMSA tüm otobüs pazarının lider markası konumunda.  Kentiçi ürün grubunda da birçok belediyenin ve özel halk otobüs işletmecisinin tercihi TEMSA.  Bugün teslim ettiğimiz araçlarımızın da Şanlıurfa Belediyesi’ne, Belsan A.Ş’ye ve bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


 

 

Bu haber 3514 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
KRONE, Logistech Fuarı’nda Yenilikçi Treyler Çözümleri ile Yerini Aldı... 13.10.2025
Nurten Öztürk, Altın Stevie Ödülü’nü alan ilk isim oldu... 13.10.2025
Omsan Logistics, Malatya-Nurdağı hattında seferlere başlıyor... 13.10.2025
Tamsan Kompresör, Sektördeki 45 Yıllık Başarısını Çok Önemli Bir Ortaklık ve Güçlü Adımlarla Geleceğe Taşıyor ... 13.10.2025
Siemens Türkiye, Gebze Fabrikası'nda 100.000’inci Orta Gerilim Panosunu Üretti... 13.10.2025
Özbekistan'da Düşük Güçlü Nükleer Enerji Santrali İçin İlk Adım Atıldı ... 13.10.2025
YASED: Yılın İlk 8 Ayında Türkiye’ye 10,6 Milyar Dolar Değerinde Uluslararası Doğrudan Yatırım Geldi... 13.10.2025
OPEC'in ham petrol üretimi eylülde günlük 524 bin varil arttı... 13.10.2025
Fiat Grande Panda Türkiye’de Satışa Sunuldu!... 13.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.