Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

SEDAŞ bayram için önlemlerini aldı

Güncelleme :14.08.2018

 SEDAŞ vatandaşların huzurlu bir Bayram geçirmesi için kesintisiz enerji hedefi ile hazır olduğunu ve vatandaşların olası kesintileri anında SEDAŞ ekiplerine iletebilmesi için 186 nolu telefon hattını 24 saat arayabileceklerini açıkladı. 

365 GÜN 24 SAAT ESASI İLE  186 HATTI ÇALIŞIYOR

SEDAŞ huzurlu bir bayram yaşanması adına bakım onarım ve elektrik şebeke yatırımları için planlanan 20-24 Ağustos tarihlerinde SEDAŞ’a ve 3.ncü şahıslara ait planlı kesinti talepleri tamamen iptal edildi.  SEDAŞ ekipleri ile gerekli tüm önlemleri aldı.  Kurban Bayramı için tüm hazırlıklarını tamamlayan SEDAŞ, bayramın huzurlu bir şekilde geçmesi amacıyla  ekipleri ile alarm durumunda olacağını,  SCADA ve WFM Merkezleri ile şebeke operasyonlarının yönetileceğini belirtti. SEDAŞ yaptığı açıklamada olası arızalar için vatandaşların bildirimde bulunmak amacıyla 186 Hattından Gece Gündüz SEDAŞ Arıza Bildirim Hattına Ulaşılabileceklerine yer verdi. Sadece Bayram süresince değil yılın her günü ve gece gündüz 186 Nolu telefon hattından SEDAŞ müşteri temsilcileri ile SEDAŞ Çağrı Merkezinden hizmet verildiği belirtilerek, Alo 186 ve Çağrı Merkezine  vatandaşların  7 gün ve 24 saat boyunca ulaşabilecekleri, bildirimde bulunabilecekleri açıklandı.

TÜM ÖNLEMLER ALINDI

SEDAŞ Bayram tatili süresince İl ve Bölge Sorumlularının sorumlu oldukları bölgelerde olası arızalara hızlı bir şekilde müdahale edilmesini sağlayacaklarını ve bu  kapsamda hazırlanan Nöbetçi Amir Listelerinin de  TEDAŞ ile paylaşıldığını bildirdi. SEDAŞ SCADA merkezinde oluşturulan kriz Merkezinden, TEDAŞ Kriz Merkezine (Ankara), ve ilgili Valiliklere anında aktarılacağına da dikkat çekildi.  Normal vardiya düzenine ilave olarak ihtiyaç duyulması halinde bakım ekiplerinin de arıza ekiplerine ilave edileceği, koltuk ambalarının 7/24 açık olacağı, araç ve gereç donanımı temini için de gerekli önlemlerin alındığı belirtildi. 

Bu haber 4317 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
UND Başkanı Şerafettin Aras: “Lojistik Dünyasını Atlas Lojistik Ödülleri’ne Katılmaya Davet Ediyorum” ... 15.10.2025
Küresel elektrikli araç satışlarında eylülde 2 milyon eşiği aşılarak rekor kırıldı... 15.10.2025
FIAT Küresel Ürün Gamının İlk Modeli “Grande Panda” Türkiye’de... 15.10.2025
Enerji ve Sanayi sektörleri III. Yeşil Enerji Zirvesi’nde buluştu... 15.10.2025
Enerjisa Üretim Agrivoltaik Tarım Uygulamaları ile 5 Ton Hasat Yaptı... 15.10.2025
Rosatom, Çin ile Kuzey Denizi Rotası Üzerindeki İşbirliğini Geliştiriyor... 15.10.2025
Castrol Ford Team Türkiye, Ali Türkkan ile WRC’de Şampiyonluk Yarışına Çıkıyor... 15.10.2025
ABB, ETUK 2025’te Enerjinin Geleceğini Şekillendiren Çözümleriyle Yerini Alacak ... 15.10.2025
2026’da 350 Adet Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açacak... 15.10.2025
“Aklın yolu” elektrikli araçları EN YAKIT’a çıkarıyor... 15.10.2025
CHARGE Europe 2025, SOCAR Türkiye Ev Sahipliğinde İstanbul’da Gerçekleşti... 15.10.2025
MAN Lion’s Coach E, “2026 Yılının Sürdürülebilir Otobüsü” seçildi... 15.10.2025
EPDK, enerji piyasalarında şeffaflığa ilişkin yönetmelik taslağını görüşe açtı... 15.10.2025
Raylı sistemlerin enerji geleceği ASPİLSAN'da konuşuldu... 15.10.2025
Chery Marka Kullanıcı Zirvesi, Marka Gecesi ve Küresel Kullanıcı Hikayeleriyle Güçleniyor! ... 15.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.