Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Petrol Ofisi’nin yeni istasyonu İklim Petrol Denizli’de açıldı…

Güncelleme :03.05.2019

Akaryakıt sektörünün lideri Petrol Ofisi’nin Türkiye’nin en yaygın istasyon ağına eklenen son bayi, Denizli’de İklim Petrol oldu. İstasyon ağlarını yaygınlaştırırken titiz ve seçici olduklarını vurgulayan Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “İstasyon ağımızı, kaliteli hizmet sunan, işini doğru yapan nitelikli ve başarılı bayilerle büyütüyoruz. İklim Petrol ile gerçekleştirerek açtığımız bu istasyonumuz da, bunun en yeni ve en güzel örneklerinden biridir” dedi. Denizli’nin tanınmış işadamlarından Feridun Basmacı da “Petrol Ofisi ve İklim Petrol işbirliği ile açılan bu yeni istasyonla, Denizlilere layık oldukları kaliteli hizmet ve ürünleri sunmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Petrol Ofisi ve İklim Petrol işbirliği ile Türkiye’nin en büyük istasyon zincirinin en yeni halkası, düzenlenen törenle, Yenişehir Mahallesi, 75. Sokak’ta hizmete girdi. Denizli’nin tanınmış işadamlarından Feridun Basmacı ve İklim Petrol yetkililerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine, Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper’in yanı sıra şirket yöneticileri de katıldı. Törene, yerel yetkililer ve vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Törende konuşan Petrol Ofisi CEO’su Selim Şiper, “Akaryakıt sektörünün lideri olarak Türkiye’nin en yaygın istasyon ağına sahibiz. Petrol Ofisi’nin gelenekselleşen ürün ve hizmet kalitesini daha da yaygınlaştırmak ve büyütmek üzere, titiz ve seçici bir çalışma yürütüyoruz. Petrol Ofisi’nin felsefesine ve geleneksel liderlik, öncülük konumuna uygun, üstün nitelikli, işini doğru yapan, başarılı bayilerle işbirliği yaparak istasyon zincirimize yeni halkalar ekliyoruz. İşte İklim Petrol işbirliği ile açtığımız bu yeni istasyonumuz da, Petrol Ofisi’nin bu titiz yaklaşımının en son ve en güzel örneklerinden biridir. Bununla birlikte istasyon zincirimize eklenen bu yeni halkamızı, Ege’nin güzel ve gelişmiş illerinden Denizli’de açmaktan da ayrı bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

İklim Petrol adına görüşlerini belirten Feridun Basmacı da, faaliyet gösterdikleri her alanda kaliteye odaklandıklarını, Türkiye’ye, Denizlilere en ideal hizmet ve ürünleri sunmayı hedeflediklerine vurgu yaptı. Basmacı, “Bu istasyonumuz da, hem bizim bu yaklaşımımız, hem de Petrol Ofisi’nin yüksek standartları ile Denizlilere, hak ettikleri kaliteli hizmet ve ürünleri layığıyla sunacaktır. Ayrıca, Petrol Ofisi’nin Market Plus uygulamasının en güzel örneklerinden birisi ile Denizli halkına hem eşsiz lezzetlerimizle cafe hem de alışveriş olarak kolaylık sağlamak hedefindeyiz” açıklamasında bulundu.



 

 

Bu haber 5913 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Mercedes-Benz Türk, Teknik Eğitim Merkezlerinde İşgücünün Donanımlı Yetişmesine Katkı Sağlıyor... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.