Haber Ekonomi


Haberler > Madeni Yağ Başlıkları

Petrol Ofisi Madeni Yağlar Selim Yuhay ile, yolların kahramanı ‘Maximus Adamlar’ın hep yanında

Güncelleme :04.05.2020

Türkiye akaryakıt ve madeni yağlar pazarlarının lideri Petrol Ofisi, salgın döneminde lojistik zincirin aksamaması için zor şartlar altında çalışan ağır vasıta şoförlerine desteğini aralıksız olarak sürdürüyor. Ekranların sevilen mimarı Selim Yuhay ile şoförlerinin kabinlerini yenileyen Petrol Ofisi, bu kez de yolların kahramanları için “Petrol Ofisi Maximus: Selim Yuhay ile #HerDaimYanındayız” projesini başlattı.
Proje kapsamında her hafta ‘Maximus Adamlar’ olarak adlandırılan kamyon şoförlerinden biri ile telefonda görüntülü olarak konuşan Selim Yuhay, onların hayatlarına dokunuyor, dertlerini dinliyor ve moral veriyor. Daha sonra onlara sürpriz yapılarak evlerine, Maximus motor yağları, antifriz, cam suyunun yanı sıra aileler ve çocukların da unutulmadığı birer hediye paketi gönderiliyor.
 

Dünyayı tehdit eden küresel salgın milyonlarca insanı eve kapattı. Birçok meslek grubu gibi ağır vasıta şoförleri de bu zorlu dönemde yaşamın, ekonominin devamı için lojistik zincirinin aksamaması, eve kapanan insanların temel gıda ve ihtiyaç maddelerine ulaşabilmeleri için fedakârca çalışmaya devam ediyor. Türkiye’nin lider şirketi Petrol Ofisi, bu zor günlerde gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışan ağır vasıta şoförlerini unutmadı. Ekranların sevilen mimarı Selim Yuhay ile kabinlerini yenilediği yolların kahramanları için bu kez de “Petrol Ofisi Maximus: Selim Yuhay ile #HerDaimYanındayız” projesini başlattı. Zor şartlarda fedakârca direksiyon sallayan ağır vasıta şoförlerinin yanlarında olmaya devam eden Petrol Ofisi, ünlü mimar ile birlikte onlarla doğrudan, iletişim kuruyor, hayatlarına temas ediyor.

Evlere sürpriz Maximus hediye paketi


Proje kapsamında her hafta bir ağır vasıta şoförünü görüntülü arayan Selim Yuhay, yollarda yakaladığı ağır vasıta şoförlerinin araçlarını uygun bir yere çektirdikten sonra koyu bir sohbete başlıyor.Karşılıklı sohbette ünlü mimar, yolların kahramanlarından yaşadıkları zorlukları, sevinçlerini, özlemlerini ve yarına dair hayallerini dinliyor, onlara moral verip destek oluyor.

Asıl sürpriz ise, Petrol Ofisi’nin ağır vasıta şoförlerinin gücüne güç katmak, işlerini kolaylaştırmak, kazançlarını arttırmak için geliştirdiği Maximus paketi ile yapılıyor. Petrol Ofisi Madeni Yağlar tarafından hazırlanan ve içerisinde Maximus dizel motor yağı, antifriz ve cam suyundan oluşan paket, şoförün evine gönderiliyor. Petrol Ofisi’nin bu paketine, ailenin ya da çocukların ihtiyaçlarına göre çeşitli hediyeler de ekleniyor.

Onlar, bizim ‘Maximus Adamları’mız

Devam eden proje kapsamında çok sayıda ağır vasıta şoförüne sürpriz yapıldı. Sürprizlerin bundan sonra da devam edeceğini belirten Selim Yuhay, “Onlar bizim ‘Maximus Adamlar’ımız, ‘Maximus Kahramanlarımız’. Birçok meslek gibi lojistiğin ne kadar önemli olduğunu, sanırım bu dönemde çok daha iyi anladık. Ağır vasıta şoförleri, bizim market raflarında her şeye kolayca ulaşabilmemiz, ihtiyaçlarımızı giderebilmemiz için, ekonominin, sanayinin, ticaretin çarklarının dönebilmesi için gece gündüz demeden çalışıyorlar. Onlar için daha önce Petrol Ofisi Maximus ile kabin yenileme projesi yapıyorduk. Bu zorlu dönemde de yine onları yalnız bırakmadık. Şimdi de onlarla ‘Petrol Ofisi Maximus: Selim Yuhay ile #HerDaimYanındayız’ projesini yürütüyoruz. Çünkü biliyoruz ki, onların bu zorlu günlerdeki özveri ve fedakârlıkları teşekkürün de ötesinde çok daha fazlasını hak ediyor. Biz de onun için ulaşabildiğimiz kadar ağır vasıta şoförü ile birebir temas kurarak, hayatlarına dokunmaya çalışıyoruz. Hepsinin birbirinden farklı hikayeleri var. Dertlerini paylaşıp, sevinçlerine ortak oluyoruz. Petrol Ofisi ile onlarla destek olmaya, moral vermeye çalışıyoruz. Sağ olsunlar ağır vasıta şoförlerimizden de inanılmaz bir ilgi var. Hep yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Bu haber 9812 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.