Haber Ekonomi


Haberler > Madeni Yağ Başlıkları

Mobil 1’in - Road to Austin (Austin’e Giden Yol) Yarışmasıyla ABD Grand Prix'ine Harika Bir Gezi Kazanma Şansı

Güncelleme :03.08.2012

 Austin, Teksas’a VIP Grand Prix gezisi kazanmak için “Road to Austin” online yarışmasına katılıp en iyi zamanı yapın
• Sürüş becerileriniz ile motorsporları ve Mobil 1™ hakkındaki bilginizi kullanıp, süre bonusları elde edin ve Austin mücadelesinde Avrupa genelindeki rakiplerinize fark atın
• Kazanan bir arkadaşıyla birlikte, McLaren Mercedes sürücüsü Lewis Hamilton'la tanışacak ve Grand Prix deneyimini sahne arkasından yaşayacak

 2012 motor sporları sezonu son yıllardaki en heyecanlı sezonlardan biri olurken Mobil 1, yarış tutkunlarına heyecanı yerinde yaşamaları için eşine az rastlanır bir fırsat veriyor: Austin, Teksas 2012 Amerika Grand Prix’sine Vodafone McLaren Mercedes takımıyla birlikte katılma şansı.

 

http://www.mobil1.com.tr/mobil-1-performans-raporu/racing-academy-game.aspx adresinde ücretsiz oynanabilen Mobil 1 Road to Austin yarışması, oyuncuların sürüş becerilerini ve motorsporları bilgisini sınıyor. Motorsporuları tutkunları, yarışmayı kazanmak için Avrupa’da Eyfel Kulesi, Brandenburg Kapısı ve Pisa Kulesi gibi ünlü anıtlardan geçip Austin’de tamamlanan bir güzergahta zamana karşı yarışıyorlar.

Oyunculara Grand Prix yarışları ve Mobil 1 hakkındaki bilgilerini sınayan çoktan seçmeli soruların sorulduğu yarışmada verilen her doğru cevapla toplam sürelerinden 15 saniye düşülüyor. Oyuncular pistin sonuna ulaştıklarında bilgilerini girip, skorlarını kayıt edebiliyor veya sürelerini geliştirmek ve kazanma şanslarını arttırmak için başa dönüp yeniden yarışabiliyor. 

Yarışmacılar dilerlerse Road to Austin yarışmasının temelini oluşturan Mobil 1 Racing Academy oyununu da oynayabiliyor. Bu oyunda Lewis Hamilton ve NASCAR sürücüsü Tony Stewart’ın kariyerlerini izleyerek, karting ve minik otomobiller (midget car) gibi farklı yarış serilerinde yarışabiliyorlar.

Yarışmanın galibi ve bir arkadaşı, yarışın olduğu haftasonu süresince yeni Circuit of the Americas pistinde Vodafone McLaren Mercedes takımına katılmadan önce lüks bir konaklamanın keyfini sürecekleri Austin, Teksas’a birinci sınıfta uçacak.

Bu çok özel deneyim takımın garajının gezileceği özel bir turu, takım sürücüleriyle tanışma fırsatını ve sıralama turları ile Grand Prix’yi Mobil 1’in özel konukseverliğiyle izleme şansıyla birlikte verilecek cep harçlığı ve hediye paketini de içeriyor.

Yarışmaya katılım için hüküm ve şartlar geçerlidir. Yarışmanın Hüküm & Şartları’nın tamamını görüntülemek için http://www.mobil1.com.tr/mobil-1-performans-raporu/racing-academy-game.aspx adresini ziyaret ediniz.
 
Dünyanın lider sentetik motor yağı markası Mobil 1, otomobil ve sürücülerinin performansını en üst düzeye çıkarmak için dünyanın her köşesindeki motor sporları takımlarına sunulmaktadır.  Vodafone McLaren Mercedes Formula 1™ takımının Teknoloji Ortağı ve NASCAR’ın Resmi Motor Yağı olarak Mobil 1, otomotiv yağlamada yenilikçiliğin ve koşullar ne olursa olsun tüm sürücülere mükemmel performans sağlamanın ön saflarında yer aldığı 37’nci yılına girmektedir.
 

Bu haber 5099 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Mercedes-Benz Türk, Teknik Eğitim Merkezlerinde İşgücünün Donanımlı Yetişmesine Katkı Sağlıyor... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.