Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Pompa aksesuarlarında Husky-Tekser işbirliği büyüyor

Güncelleme :05.10.2012

*Türkiye ve bölge ülkelerinde akaryakıt, LPG ve CNG istasyonlarına ekipman tedariği, mühendislik ve satış sonrası hizmetlerini tek çatı altında birleştirerek anahtar teslim çözümler sunan Tekser, pompa aksesuarlarında Husky ile altı yıldır süre gelen işbirliğini her geçen gün arttırmakta.

       Dünya’nın önde gelen akaryakıt pompa aksesuarı üreticisi olan Husky ile Tekser’in altı yılı aşkın süredir devam eden işbirliği her geçen gün hız kazanarak devam ediyor. Akaryakıt pompaları için yüksek kalitede tabancalar, mafsallar, breakawayler ve çeşitli aksesuarların üreticisi olan Husky 60 yıldır, sürekli kendini geliştirerek üretimine devam ediyor. 

Türkiye ve bölge ülkelerinde akaryakıt, LPG ve CNG istasyonlarına ekipman tedariği, mühendislik ve satışsonrası hizmetlerini tek çatı altında birleştirerek anahtar teslim çözüm sunan Tekser’in satın alma ve lojistik müdürü Sercan Erten konuyla ilgili olarak, Tekser’in, Husky firması ile işbirliğine başladığı ilk günden itibaren ilişkilerinin sürekli geliştiğini belirtti. “Husky ile Tekser’in ilişkisi, tedarikçi – distribütör ilişkisinin çok ilerisinde. Husky, 60 yıllık tecrübesi ve belirli bir alana odaklı biçimde çalışmanın getirdiği avantajlar ile sektörün genel ihtiyaçlarını karşılamanın dışında, lokal gereksinimleri de gerekli direktifler dahilinde karşılamak konusunda oldukça başarılı. Özellikle, Tekser olarak müşterilerimize sağladığımız tüm ürünlerin, ilgili sertifikaya sahip olması bizim için olmazsa olmaz. Husky’nin de Türkiye pazarında sunduğumuz tüm ürünlerinin ATEX direktifine harfiyen uygun olarak üretiyor olması çok önemli. Bunun yanında Husky, ürünlerindeki tüm bileşenlerini ve bunların montajını Missouri / Amerika’da bulunan tesisinde yapmakta. Dolayısı ile ürettikleri en ufak komponentin bile kendi kontrollerinde üretilmesi, bize Husky ürünlerini müşterilerimize güvenle sunabilme imkanı veriyor. 

Husky’nin sürekli gelişim içinde olan bir firma olduğunu belirten Sercan Erten ”Özellikle son olarak piyasaya sundukları ve “Combo” adını verdikleri ürün sayesinde, mafsal ve breakaway’i tek parça olarak temin etmek mümkün. Bu sayede dispenser ve tabanca arasında çok daha az bağlantı noktası olacak ve kaçak noktaları elimine edilmiş olacak. Ayrıca bu sistemdeki breakaway’in tekrar monte edilebilir özellikte olması da ayrı bir avantaj.”

Tekser olarak hem ürün hem de hizmetlerimizde, kalite standartlarımızı korumaya devam edeceğiz. En küçük komponente kadar dikkat ettiğimiz bu husus, sarf malzemesi olarak adlandırdığımız bu ürünler için de her zaman geçerli olacaktır.

 

 

 

 

 

Bu haber 5960 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.