Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

TESYEV'den BP'ye teşekkür

Güncelleme :08.04.2013

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı kuruluşunun 14.yılını kutladığı özel gecede BP Türkiye’ye teşekkür plaketi verdi.  

 Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı (TESYEV)’in kuruluşunun 14. yıldönümü nedeniyle düzenlenen özel gecede BP Türkiye, TESYEV ’e sağladığı destekler nedeniyle teşekkür plaketiyle onurlandırıldı. İstanbul Four Seasons Hotel’de gerçekleşen gecede TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Richard Harding’e teşekkür plaketi verdi.

BP Türkiye, TESYEV’e yakıt desteği sağlarken tüm bayii ve çalışanlarıyla birlikte TESYEV’in diğer gerekli ihtiyaçlarının karşılanmasında da önemli katkılarda bulunuyor. BP Türkiye, TESYEV ve Türkiye Milli Paralimpik Komitesi aracılığıyla desteklediği tüm sporcuları, çalışanlarının yer aldığı farklı etkinlikler ve bayi toplantıları gibi düzenlenen çeşitli etkinliklere davet ederek bu işbirliğini her zaman canlı tutuyor ve daha geniş kitlelerin desteğinin alınmasını sağlıyor.

TESYEV’in 14. kuruluş yıldönümü için düzenlenen gecede BP’ye sunulan plaketi alan BP Türkiye Akaryakıt Ülke Müdürü Harding yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Geçtiğimiz yıl, BP’nin Türkiye’deki faaliyetlerinin 100. yıl kutlamaları ve 2012 Londra Olimpiyatları çerçevesinde Türkiye Milli Paralimpik Komitesi  ve TESYEV ile başlattığımız işbirliğinden büyük gurur duyuyoruz. Bütün çalışanlarımız ve Türkiye’nin dört bir yanındaki bayilerimizin katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz bu destekle, Türkiye’de engelliler arasında sporun yaygınlaşmasına ve  toplumda paralimpik kavramının yerleşmesine yardımcı oluyoruz. Bu plaketi, bütün çalışanlarımız ve bayilerimiz adına almaktan mutluluk duyuyorum.”

BP Türkiye, Londra 2012 Paralimpik Oyunları öncesinde Türkiye Milli Paralimpik Komitesine 5 yıl süreyle sponsor olmuş ve 8 milli paralimpik sporcuyuda desteklemişti. BP’nin Milli Paralimpik Takımı’na verdiği destek, Türkiye’deki engelli sporunun uluslararası alanda başarılarına katkı sağlarken; TESYEV’e verilen destekle de engelli bireylerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasında ve spora başlamasında önemli bir adım daha atıldı.

BP’nin desteğiyle Londra 2012 Paralimpik Oyunları’nda Çiğdem Dede Halterde ikinci olarak gümüş madalya, Doğan Hancı Okçuluk alanında üçüncü olarak bronz madalya  kazandı. Kübra Öçsoy ise Masa Tenisi branşında Türk Milli Takımıyla yarışarak  ikinci oldu ve gümüş madalya kazandı. 

 

Bu haber 4121 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.