Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Wallbox Akıllı Şarj Çözümleri ve Yapı Kredi Leasing’ten İş Birliği!

Güncelleme :27.11.2021

 Dünyanın araç şarj istasyonları sektöründeki öncü markası olan ve ülkemizde Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Wallbox, araç şarj deneyiminin daha ulaşılabilir olması için çalışmalarına devam ediyor. Wallbox son olarak finans sektörünün önde gelen kuruluşlarından Yapı Kredi Leasing ile yeni bir iş birliğini hayata geçirdi. Araç şarj istasyonu finansmanında bir ilk olan iş birliğine göre; Wallbox ürünleri finansal kiralama yöntemi sayesinde, %1 KDV avantajı ve 18 aya varan taksit imkanıyla satın alınabiliyor. Böylece mobilitede sürdürülebilir geleceğin odağı elektrikli araçlar için, hem bayilerin olmazsa olmazı haline dönüşecek olan hem de ev ve iş yerlerinde kullanılabilen şarj cihazları, Wallbox sayesinde çok daha erişilebilir hale geliyor. 

Doğan Holding çatısı altında faaliyet gösteren Doğan Trend Otomotiv tarafından ülkemizde sunulan dünyanın araç şarj istasyonları sektöründeki öncü markası Wallbox, dünyada ve ülkemizde yaygınlaşmasını sürdüren elektrikli araç pazarına sağladığı katma değerle öne çıkmaya devam ediyor. Son olarak araç şarj istasyonu finansmanında bir ilki gerçekleştiren Wallbox, bu alanda önemli bir iş birliğine imza attı. Finans sektörünün önde gelen kuruluşlarından olan Yapı Kredi Leasing ile yeni bir kampanyayı başlatan Wallbox, bu kapsamda şarj istasyonu sahibi olmak isteyenlere avantajlı alım seçenekleri sunuyor. Wallbox akıllı şarj ürünleri; yeni iş birliğiyle sunulan finansal kiralama yöntemi sayesinde, %1 KDV avantajı ve 18 aya varan taksit imkanıyla satın alınabiliyor. Böylelikle yakın gelecekte hem bayilerin olmazsa olmazı haline dönüşecek olan hem de ev ve iş yerlerinde kullanılabilen şarj cihazları, Wallbox sayesinde çok daha erişilebilir hale geliyor.

Wallbox ile istasyonlar eve taşınıyor!

Elektrikli araç şarj çözümlerinde lider ve öncü olmayı hedefleyen Wallbox, küresel bir şirket olarak; evler, işletmeler ve şehirler için yenilikçi elektrikli araç şarj çözümleri sunuyor. Sahip olduğu teknolojiyle şarj işlemini basit, hızlı ve verimli hale getiren Wallbox, kurulduğu 2015 yılından günümüze, her marka elektrikli araca uyumlu akıllı şarj çözümlerini bireysel ve kurumsal müşterileri için sunuyor. Elektrikli araç şarj deneyimini bir akıllı telefon kullanmak kadar basit hale getirmeyi amaçlayan Wallbox, ürün yelpazesiyle araçları hem evde hem de işyerinde rahat şarj edebilme olanağı sunuyor. 

Araç şarjında yenilikçi çözümler

İhtiyaca uygun şarj cihazlarını mobil aplikasyon ve arayüzü sayesinde, istenilen yerden akıllı telefon, tablet ve bilgisayarlarla yönetme kolaylığına imkan tanıyan Wallbox şarj cihazları, yenilikçi özellikleri bünyesinde barındırıyor. Kompakt ve şık tasarımlı, kolay kullanımlı Wallbox şarj cihazlarının; güç ayarlama, erişim ve kilitleme, entegre sayaç, şarj planlama, güncelleme gibi avantajlı fonksiyonları bulunuyor. Wallbox; Pulsar Plus, Cooper SB, Commander 2 ürünleriyle bireysel, kurumsal ve filo müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor.

Bu haber 2481 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.