Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Ankara’da liderler buluştu, imzalar atıldı

Güncelleme :12.09.2013

 TIRSAN ve Başer Otomotiv işbirliği ile bölge müşterilerinin kazanacağını açıklayan Çetin Nuhoğlu ‘Müşterilerimize finansmandan ikinci el araca, hatta kiralamaya kadar her şeyi sunabilmenin önemli olduğunu biliyoruz dedi.

Sektörün lideri TIRSAN, ticari araç sektörünün önde gelen kuruluşlarından BAŞER Otomotiv ile beraber Ankara ili ve çevresinde faaliyet gösteren önemli nakliye firmalarının yetkilileriyle BAŞER Otomotiv’in 4S konseptiyle yenilenen Gölbaşı’ndaki tesisinde bir araya geldi. 

Nuhoğlu “Yeni Tesisi ile Başer Otomotiv Sektöre ve Müşterilerine Daha İyiyi Sunmaya Devam Edecektir’ 

Törende bir konuşma yapan TIRSAN Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu “Başer Ailesi bu sektörde hem duruşuyla hem de müşteri memnuniyetiyle sektörün en önemli kuruluşlarından birisi olmuştur. Değişen ticari koşullara uygun olarak yeniden yapılanması ve müşteri ihtiyaçlarına daha donanımlı cevap verebilecek şekilde yeni tesisler ile sektöre hizmet vermesi iş azminin çok önemli bir göstergesidir’ dedi.

Nuhoğlu ‘TIRSAN ve Başer Otomotiv İşbirliği ile Müşterilerimiz Kazanacaktır’

TIRSAN ve Başer Otomotiv işbirliği ile bölge müşterilerinin kazanacağını açıklayan Çetin Nuhoğlu ‘Müşterilerimize finansmandan ikinci el araca, hatta kiralamaya kadar her şeyi sunabilmenin önemli olduğunu biliyoruz. TIRSAN olarak Ford bayisi Başer Otomotiv ile bu bölgede önemli başarılara imza atacağız. Hem Ford hem de TIRSAN ailesi olarak müşterilerimizin bize ulaşabileceği konumda olmaya çok önem veriyoruz. Bu birlikteliğin sektör için çok önemli bir birliktelik olduğunu belirterek, işbirliğimizin hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Nuhoğlu ‘Rekabette Müşterimizin Yanındayız’

Gerek uluslararası gerekse yurtiçi taşımacılığın giderek daha zor şartlarda yapıldığını ve rekabetin zorlaştığını vurgulayan Nuhoğlu ‘Yatırım malı üretiyor ve satıyorsanız bu yatırım malının arkasında durduğunuzu müşterilerinize göstermeniz gerekmektedir. Bunu en iyi şekilde ürünle beraber sunduğunuz hizmetlerle sağlarsınız. Biz de giderek artan rekabette mücadele veren müşterilerimizin memnuniyetine odaklı hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Böylece müşterimizi destekliyoruz.’ dedi.

Başer “Zirvede Kalmanın Temelinde Mutlu Müşteri Tablosunun Yattığına İnanıyoruz.” 

Kokteyl sonrası gerçekleşen imza töreninde konuşma yapan BAŞER Otomotiv Genel Müdürü Veysel Başer “Ford Otosan bayileri arasında ağır ticari araç segmentinde 9 yıldır lideriz. Zirvede kalmanın temelinde mutlu müşteri tablosunun yattığına inanıyoruz. Müşteri ve hizmet kalitemizi daha üst seviyeye çıkarmak hedefiyle tesisimizi teknolojik ekipmanlar ile donatarak, bu yeni yapılanma ile birlikte eskiden ayrı ayrı yürütülen satış, servis, yedek parça, ikinci el hizmetlerini birleştirdik. Bu gün de hizmetlerimize bir yenisini ekleyerek treyler sektöründe lider TIRSAN ile imza töreni için toplanmış bulunuyoruz. Artık çekici müşterilerimize TIRSAN treyler ürünlerini de aynı noktada sunacak olmanın gururunu yaşıyoruz. Kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile kendini ispat etmiş lider marka TIRSAN ile yapmış olduğumuz bu anlaşma ile daha da güçleneceğiz ve müşterimize daha da kapsamlı hizmet vereceğiz. Birlikteliğimizin ülkemize ve müşterilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve saygılarımı sunuyorum.” dedi. 

25.000m² Alanda Hizmet Verilecek

Başer Otomotiv Satış Sonrası Hizmetler Müdürü (SSH) Mustafa Danacı ve Satış Sonrası Hizmetler Koordinatörü Mustafa Yılmaz, Başer Otomotiv Gölbaşı şubesinin 7 bin 500m²’si kapalı alan olmak üzere toplam 25.000m² alan üzerine kurulduğunu belirterek, 60 personel ile ağır ticari araç müşterilerine hizmet verdiklerini ifade etti. Müşteri memnuniyetine önem verdiklerinin altını çizen Danacı, “Mevcut yedek parça stoklarımıza ilave olarak TIRSAN için de yedek parça deposu oluşturduk. Bu konudaki hedefimiz müşterimizin sorununu en kısa sürede çözerek servisten mutlu ayrılmasını sağlamaktır. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

İlk Teslimatlar Nurol İnşaat ve Kılıçoğlu Alçı Taşımacılık Firmalarına Yapıldı

Konuşmaların ardından gerçekleşen teslimat törenlerinde Nurol İnşaat Tic. A.Ş’den İkmal Müdürü Hasan Fehmi Kazancı’ya Kässbohrer Lowbed ve Kılıçoğlu Alçı Taşımacılık Nakliyat’ın sahibi Veysel Kılıç’a TIRSAN Damper teslimatı yapıldı. 

Teslimat töreninde TIRSAN araçlarının tercih sebebini kalite olarak özetleyen Kılıçoğlu Alçı Taşımacılık Nakliyat’ın sahibi Veysel Kılıç ‘TIRSAN Damper’i kalitesi ve performansı nedeniyle tercih ettik. Yeni alımlar da planlıyoruz ve TIRSAN Damper ile devam edeceğiz. TIRSAN sektörde kalite ve güveni temsil ediyor. Yatırımımızı kalite ve güvene yapmış olduk’ dedi. 

Nurol İnşaat Tic. A.Ş.’yi temsilen törene katılan İkmal Müdürü Hasan Fehmi Kazancı da ‘Kässbohrer Lowbed’ler sağlamlığı ve kalitesi ile bildiğimiz araçlardır. Satınalma kararımızı verirken arkasında TIRSAN güvencesi olan Kässbohrer Lowbed’i seçmek hiç zor olmadı’ dedi.   

 

Bu haber 4348 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.