Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Shell & Turcas, Barselona’da düzenlenen törenle uluslararası Stevie Ödülü’nü aldı

Güncelleme :19.10.2013

 Shell & Turcas, Türkiye’de yol emniyeti bilincinin artması amacıyla yürüttüğü eğitim çalışmaları ve etkinlikler ile Stevie International Business Awards’un “Avrupa’da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı” kategorisinde ödüle layık görüldü. Shell & Turcas’a ödülü Barselona’da düzenlenen törenle verildi.

 İş dünyasının prestijli organizasyonları arasında yer alan ve bu yıl 50 ülkeden 3 bin 300’ü aşkın çalışmanın katıldığı 10. Stevie International Business Awards’ta ödüller sahiplerini buldu. Barselona’da düzenlenen törende Shell & Turcas’a yol emniyeti konusunda gerçekleştirdiği çalışmalar nedeniyle “Avrupa’da Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı” kategorisinde Bronz Stevie Ödülü verildi. Ödülü, şirketi temsilen Shell & Turcas Kurumsal İletişim Müdürü Yankı Özkan Yıldırır ve Shell & Turcas Yol Güvenliği ve Kurumsal SEÇ (Sağlık Emniyet Çevre) Danışmanı Mustafa Aytaç aldı.

“Yol emniyeti çalışmalarımızı 2014’te de sürdüreceğiz”

Shell & Turcas Kurumsal İletişim Müdürü Yankı Özkan Yıldırır, bu ödüle layık görüldüklerini belirterek şunları söyledi:

“Shell için emniyet vazgeçilmez bir önceliktir. Tüm faaliyetlerimizde emniyet kurallarının titizlikle uygulanmasını gözetiyoruz. Yol emniyeti konusunda ise kapsamlı eğitim çalışmaları yürütüyoruz. İnsan hayatına verdiğimiz değer bizi bu konuda aktif olarak çalışmaya teşvik ediyor. Bu yıl Shell’in Türkiye’deki 90’ıncı yılını kutluyoruz. 90. yılımızda yol emniyeti konusunda yürüttüğümüz faaliyetlere verilen bu ödül, yeni çalışmalarımıza güç katacak.”

 Shell & Turcas Yol Güvenliği ve Kurumsal SEÇ Danışmanı Mustafa Aytaç ise, “Türkiye’nin birçok bölgesinde emniyet kemerinin hayati önemi, güvenli sürüş gibi konularda eğitim ve etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Binlerce insanın katıldığı bu eğitimler ile yol emniyeti konusundaki farkındalığın artmasına katkı sağlıyoruz. Ayrıca çalışanlarımız ve iş ortaklarımıza yönelik yol emniyeti eğitim çalışmaları da gerçekleştiriyoruz.  Yeni projeler ve etkinliklerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Shell iki yılda 96 bin kişiye yol emniyeti eğitimi verdi

Shell & Turcas, Dünya Sağlık Örgütü’nün “Yol Emniyetinde Eylem 10 Yılı” programını destekleyerek, son iki yılda 96 bin kişiye yol emniyeti eğitimi verdi. Aynı kapsamda Kocaeli’de emniyet kemeri kullanımının yaygınlaşması ve hız sınırlarına uyulması amacıyla yürütülen Güvenli Trafik Projesi’ne katkı sağlıyor. Her yıl düzenlediği “Emniyet Günü” etkinlikleriyle emniyet kemerinin hayati önemi ve güvenli sürüş konularında farkındalık çalışması gerçekleştiriyor. Ayrıca Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’nın koordinasyonunda yürütülen Trafikte Sorumluluk Hareketi kapsamında bu yıl Ulusal Kurumsal Trafik Güvenliği Deklarasyonu’nu imzaladı.

    

 

Bu haber 4497 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Mercedes-Benz Türk, Teknik Eğitim Merkezlerinde İşgücünün Donanımlı Yetişmesine Katkı Sağlıyor... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.