Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

TIRSAN ve GELECEK OTOMOTiV Sektörü Diyarbakır’da Bir Araya Getirdi

Güncelleme :03.03.2014

 Diyarbakır’ı tanıtmak ve sektörde faaliyet gösteren önemli nakliye firmaları ile bir araya gelmek amacıyla düzenlenen akşam yemeği organizasyonunda, sektörün birlik ve beraberliğine verilen önemi dile getiren konuşmalar yapıldı.

TIRSAN bayisi Gelecek Otomotiv Gaziantep’li müşterilerinden ve lojistik sektörünün önde gelen işadamlarından oluşan 150’den fazla katılımcı ile Diyarbakır’da akşam yemeği organizasyonu düzenledi. Gelecek Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ’un ev sahipliği yaptığı organizasyona TIRSAN Treyler A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu onur konuğu olarak katıldı. Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar ve Gaziantep Ticaret Odası ve Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık da organizasyonda yer aldı. 

Diyarbakır’ı tanıtmak ve sektörde faaliyet gösteren önemli nakliye firmaları ile bir araya gelmek amacıyla düzenlenen akşam yemeği organizasyonunda, sektörün birlik ve beraberliğine verilen önemi dile getiren konuşmalar yapıldı. Çetin Nuhoğlu yaptığı konuşmada sektörün gelişimi ile ilgili konularda önemli değerlendirmelerde bulundu ve sektör sorunlarına yönelik çözüm önerilerini sıraladı. Nuhoğlu, Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar ve Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyük Bartık’ın projelerinden, Diyarbakır ve Gaziantep’in hızlı gelişiminden çok etkilendiğini belirtti. Ayrıca Gelecek Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ’un girişimci ruhundan, bölgedeki olumlu etkisinden ve müşteri odaklılığından dolayı takdir ettiğini ifade eden Çetin Nuhoğlu, son olarak Diyarbakır’da bulunmaktan ve Gaziantepli uluslararası taşımacılık firmalarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

 Diyarbakır Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ahmet Sayar, ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan lojistik sektörünün önemli iş adamlarını bir araya getiren Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Toloğ’u kent ekonomisine sağlamış oldukları katkılarından dolayı tebrik etti. Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Eyüp Bartık, bölgede gelişen ticaret hacmi sebebiyle ziyaretlerinin artacağı bilgisini verirken, ev sahiplikleri için Hekim Toloğ’a ve Çetin Nuhoğlu’na teşekkür etti.

 Toloğ: ‘ Yaşadığımız Memlekete Daha İyi Hizmet Vermek İstiyoruz ’

Hekim Toloğ gerçekleştirdiği konuşmasında, yaşadıkları memlekete daha iyi hizmet sunabilmeleri için işadamlarının sayısının artması gerektiği ve girişimci iş adamlarının bölgeye getirilmesi noktasında bölgeye cazibe kazandıracak istihdam ortamları yaratılması gerektiğini dile getirdi. Toloğ, gerçekleştirilen organizasyonu bölgenin gelişime açık ve fırsatlarla dolu olduğunu göstermek amacı ile tertip ettiklerini belirtirken, gece yerel müzik gurubunun performansı ile sona erdi.

Ocak 2011 itibariyle Diyarbakır, Malatya ve Erzurum’da TIRSAN bayisi olarak hizmet vermeye başlayan Gelecek Otomotiv A.Ş. üç farklı lokasyonda bulunan servisleri ile satış sonrası uzman kadrosuyla müşterilerine çözüm odaklı hizmetler sunmaktadır.

Bu haber 3617 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.