Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

İpragaz, ‘Enerji’nin ‘Zirvesi’nde

Güncelleme :16.09.2014

 “Tek çatı altında komple çözümler sunan” enerjinin tek adresi İpragaz, bu yıl Gaziantep’te düzenlenen 5. Enerji Zirvesi’nde yerini aldı. İpragaz, hem katılımcı, hem de destekçisi olduğu Türkiye’nin en prestijli enerji buluşmasında, Altın Vana ödülünü de almaya hak kazandı. 

Türkiye’de LPG’yi, rafineri bacasında yakılan bir atıkken 53 yıl önce kurduğu dolum tesisi ile bugünkü dev bir sektöre dönüştüren İpragaz, bugün enerji sektörünün temel dört segmenti olan LPG, LNG, elektrik ve akaryakıtı tek çatı altında toplayarak, enerjinin tek adresi konumuna ulaştı. Köklü geçmişi, kalite ve güvencesiyle LPG sektörünün “Mavi Dev”i, enerji sektörünün tek çatı altında komple çözümler sunan yegane şirketi İpragaz, 5’inci Türkiye Enerji Zirvesi’ne de damgasını vurdu. İpragaz, Enerji Fuarcılık tarafından 11 – 12 Eylül tarihleri arasında Gaziantep’te, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde yerini aldı. Zirve, ulusal ve uluslararası alanda enerji, çevre ve ekonomi politikalarında söz sahibi olan siyasetçiler ile özel sektörün en seçkin temsilcilerini bir araya getirdi. 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nde, elektrik, doğal gaz, petrol ve LPG sektörü panelleri gerçekleştirildi.

İpragaz 5. Türkiye Enerji Zirvesi’ne, daha önceki yıllarda olduğu gibi Elektrik ve LNG ile katıldı. Zirvenin açılış töreninin ardından EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, İpragaz standını ziyaret etti. İpragaz A.Ş. Elektrik Satış ve Operasyon Müdürü Birim Akbaba ile İpragaz A.Ş. Dökme Gaz Satış Müdürü Kemal Güveli’nin ev sahipliği yaptığı İpragaz standı, yine zirvenin en çok ziyaret edilen standları arasında yer aldı. İpragaz, enerjinin bu en prestijli buluşmasında, Altın Vana ödülünü de almaya hak kazandı.

İpragaz LNG başarısını Avrupa’ya taşıdı

Gördükleri ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren ile İpragaz A.Ş. Dökme Gaz Satış Müdürü Kemal Güveli, “İpragaz, köklü geçmişi, yüksek standartları, kalite ve güvencesi ile enerji sektöründe kendisini kanıtlamış bir marka. Oluşturduğu ya da girdiği pazarları, teknolojiyi, hizmet ve ürünleri geliştiren öncü bir kurum. Tüm bu özellikleri ile İpragaz, başta LNG olmak üzere başarılı sistem ve ürünlerini, bağlı bulunduğu dünya devi SHV Enerji bünyesinde diğer ülkelere taşıyan küresel niteliklere sahip. Bunun en güzel örneği de, SHV Enerji’nin Avrupa’da LNG faaliyetlerini ilk kez İpragaz sistemi ve uzmanlarımız ile kurmasıdır” açıklamasında bulundu.

Elektrikte sürprizsiz faturalar

İpragaz’ın LPG ile başlayan, sonrasında LNG, elektrik ve akaryakıt ile devam eden enerji sektöründeki rotasına dikkat çeken İpragaz A.Ş. Elektrik Satış ve Operasyon Müdürü Birim Akbaba da, “İpragaz kalite ve güvencesini, enerji sektörünün tüm temel alanlarına taşıdı. İpragaz, serbest tüketicilerin elektrik ihtiyaçlarını sürprizi olmayan güvenilir faturalarla ve ekonomik bir şekilde karşılıyor” dedi. İpragaz’ın enerjinin dört ana segmentinde de hizmet verdiğine dikkat çeken Birim Akbaba, “Kurumsal ya da bireysel tüketiciler, LPG, LNG, elektrik ve akaryakıt gibi ihtiyaç duydukları tüm temel enerji çeşitlerini tek çatı altından, aynı köklü kurumsal güvence ile karşılayabiliyorlar. İpragaz’ın sahip olduğu bu özelliğin, sunduğu bu enerji çeşitliliğinin, bugün için başka bir alternatifi yok” şeklinde konuştu. 

‘Altın Vana’ ödülü İpragaz’ın

İpragaz, 5. Türkiye Enerji Zirvesi’ne kapsamında düzenlenen ödül töreninde 'Altın Vana' ödülünü aldı. 5. Türkiye Enerji Zirvesi’nin ilk günü akşamında düzenlenen törende, ödülü İpragaz A.Ş. Dökme Gaz Satış Müdürü Kemal Güveli aldı.

 

 

Bu haber 3853 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.