Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

İster fırçasız, ister köpük fırçalı araç yıkama Christ kalitesi ile Denizli Cinkaya BP’de

Güncelleme :31.10.2014

Christ’in, araç yıkama sistemleri konusunda her türlü ihtiyaca göre uygun çözümler sunan yenilikçi bir şirket olduğunu ve Denizli’ye kurulan makinelerin de son derece yüksek donanımlı sistemler olduğunu belirten,  A. Sercan Erten, “BP, Total, Shell, OMV gibi firmaların istasyonlarında binlerce makinesi çalışan Christ, her sene 1500’ün üzerinde sistemi Dünya’nın farklı bölgelerine gönderen, 130 yıllık çok köklü bir firmadır dedi.

Lider araç yıkama sistemleri üreticisi Alman Christ’in Türkiye distribütörü Tekser, geçtiğimiz ay Denizli Cinkaya BP’de biri fırçasız (Aquatus modeli), diğer ise köpük PE fırçalı (Centus modeli) iki adet otomatik yıkama makinesinin kurulumunu gerçekleştirdi. İstasyon müdürü Mustafa Karaca, makinelerin oldukça performanslı çalıştıklarını ve müşterilerinin yıkama sonuçlarından gayet memnun olduğunu belirtti.

Farklı program seçeneklerine sahip makineler, her müşterinin taleplerine karşılık vererek maksimum müşteri memnuniyetini garanti ediyor. C-CAT otomasyon sistemi ile hem barkod hem de kartlı ödeme imkanı sağlayan sistem için Mustafa Bey  “Bazı müşterilerimiz sadece şampuanlı yıkama isterken, bazıları kurutma ve cilayı içeren kapsamlı hizmet talep ediyorlar. Farklı program seçenekleri ile tüm müşterilerimize uygun hizmet sunuyoruz.” “Özellikle aracına, her ne kadar soft olsa da, fırça değmesini istemeyen hassas müşterilerimize alternatif oluşturmak için tercih ettiğimiz yüksek basınçlı fırçasız yıkamanın çok yeni bir teknoloji olduğunu” bildiren Mustafa Bey “Yoğun bir araştırma sürecinden sonra Tekser’in distribütörlüğünü yaptığı Alman Christ markasına karar verdik. Tercihimizde hem Christ’in önemli referansları ve kalitesi, hem de yıllardır Wayne pompalar konusunda sorunsuz olarak servis hizmeti aldığımız Tekser Denizli bayisi etkili oldu.”

Konuyla ilgili olarak, Christ’in, araç yıkama sistemleri konusunda her türlü ihtiyaca göre uygun çözümler sunan yenilikçi bir şirket olduğunu ve Denizli’ye kurulan makineler de son derece yüksek donanımlı sistemler olduğunu belirten, Tekser Araç Yıkama Projeler Sorumlusu A. Sercan Erten sözlerine şunları ekledi: “BP, Total, Shell, OMV gibi firmaların istasyonlarında binlerce makinesi çalışan Christ, her sene 1500’ün üzerinde sistemi Dünya’nın farklı bölgelerine gönderen, 130 yıllık çok köklü bir firma. Otomatik araç yıkama makinelerinin yanında kamyon, otobüs ve tren yıkama sistemleri, tünel tipi sistemler, self servis sistemler ve su geri dönüşüm sistemleri üretimi yapan Christ’in en önemli özelliği neredeyse tüm komponentlerini kendi bünyesinde üretiyor olması. Bu servis ve yedek parça temini konusunda müşterilerimize çok hızlı destek verebilmemizi sağlıyor. Christ bunun yanında oldukça yenilikçi bir firma. Denizli’de kurulumunu yaptığımız fırçasız ve yüksek basınçlı Aquatus model makine, tam anlamıyla temassız ve mükemmel bir araç temizliği sağlıyor. Diğer bir yenilik ise Chist Information System. Bu sistem sayesinde, istasyon sahibinin uzaktan makinenin tüm işlemini ve satışlarını görebilmesi mümkün. Ayrıca bu sistemle çok sayıda farklı lokasyonda bulunan makine tek ekrandan gözlemlenebiliyor. Sistemler otomasyon açısından da oldukça kullanıcı dostu. Müşteri hem barkod ile hem de kart ile ödeme yaparak makineleri kullanabiliyor.”

 

 

Bu haber 7920 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.