Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Lukoil ile Galatasaray arasında işbirliği anlaşması imzalandı

Güncelleme :18.12.2014

Galatasaray ile dünyanın önde gelen petrol şirketi LUKOIL önemli bir işbirliğine imza attı. 

Galatasaray Spor Kulübü ile LUKOIL EURASIA PETROL A.Ş. işbirliklerini duyurdu. Yapılan işbirliği ile Galatasaray tarftarları, yakıt alırken LUKOIL istasyonlarını tercih ettikleri ve GSLUKOILCARD kullandıkları taktirde, kendileri anında %4’e varan indirim kazanırken, kulübe de %2 oranında gelir sağlamış oluyorlar.

 Dünya enerji devlerinden LUKOIL, alt yapısını kurduğu sadakat kart modeli ile Galatasaray taraftarına akaryakıt maliyetlerinde önemli bir fayda sağlarken, taraftarın yapmakta olduğu akaryakıt harcamasının belli bir oranında da Galatasaray Spor Kulübüne kaynak aktarıyor.  İşbirliğinin ayrıntıları; Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı  Abdürrahim Albayrak, LUKOIL Türkiye Genel Müdürü Alexander Terletskiy, Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst, LUKOIL Türkiye Perakende Satışlar Genel Müdür Yardımcısı Arash Repac’ın katılımıyla düzenlenen ortak bir basın toplantısı ile açıklandı.

2014-2015 sezonunda başlayan işbirliği ile “GSLUKOILCARD”, tüm Türkiye’de 400’den fazla istasyonda geçerli. Lansmanın başladığı 14 Kasım tarihinden bugüne kadar geçen bir ay içerisinde yaklaşık 40.000 GSLUKOILCARD aktive edildi, ve sadece ilk bir ayda 7,5 milyon TL ciro elde edildi. Bununla taraftara ve kulübe büyük bir fayda sağlandı. GSLUKOILCARD’a erişmek isteyen taraftarlar http://gs.lukoil.com.tr adresinden başvuru yapabilirler.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak ise yaptığı konuşmada, “Bugün, burada, öncü ve uluslararası kimliğiyle bir dünya markası olan, ilklerin ve enlerin takımı Galatasaray Spor Kulübü ile Rusya’nın güçlü akaryakıt markası Lukoil ile gerçekleştirdiği önemli bir işbirliğini, siz değerli basın mensupları ve tüm kamuoyu ile paylaşmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Bu anlaşma kapsamında ortak markamız GSLukoilCard ortaya çıkmıştır. Lukoil gibi global markalarla gerçekleştireceğimiz tüm iş ortaklıkları kulübümüzün gerek saha içi gerekse saha dışında büyümesi ve başarılı olmasına yardımcı olacaktır. Taraftarlarımızın da bu tip projelerin arkasında olması potansiyel ve mevcut iş birlikteliklerin büyümesi için çok önemlidir” dedi.

LUKOIL Türkiye CEO’su Alexander Terletskiy, basın toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “LUKOIL olarak dünyada sahip olduğumuz kaynaklarla ve akaryakıtın tüketicilerin araçlarına girene kadar yaptığı yolculuğun her aşamasında var olan bir enerji deviyiz. Bu nedenle, Türkiye’nin spor devlerinden biri ile böylesine güçlü ve uzun vadeli bir anlaşmayı yapmış olmaktan ayrıca gururluyuz. Bu sayede hem Türk futbolunu desteklemek hem de Türk akaryakıt tüketicisine kaliteli akaryakıtı uygun fiyata satın alma şansı vermeyi hedefliyoruz. Taraftarın Galatasaray’a olan bağlılığını yakından biliyorum. Zaten satın aldıkları yakıtı bir dünya markası olan LUKOIL’den alarak, üstelik de bunun için ceplerinden ilave bir harcama yapmalarına gerek bırakmadan kulüplerini maddi olarak destekliyor olmanın onlar için de keyif verici bir durum olduğuna inanıyorum. LUKOIL olarak Türkiye’de en hızlı büyüyen akaryakıt şirketlerinden biriyiz. İhtiyacımız olan her istasyonu transfer etmek için görüşmeler yapıyor ve şebekemizi her geçen gün daha da iyileştiriyoruz. İşin olmazsa olmazı akaryakıt kalitesinde ise en iyilerden biriyiz. İhtiyacımız olan şey, büyük kitleleri istasyonlarımıza davet etmekti. Galataray Taraftarı, daha ilk günlerde bu çağrıyı büyük bir mutlulukla kabul etti ve işbirliğinin gelişerek büyümesi yönünde hepimize güç verdi. Pazardaki en iyi sadakat programına sahip olduğumuz için büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz, çünkü bizim programımız gelecekteki bir takım faydalar için söz vermiyor, aksine faydayı hemen anında, alışveriş sırasında sağlıyor. Galatasaray Spor Kulübünün ve taraftarının bunu hakettiğine yürekten inanıyorum. Özetle tüm gerçek Galatasaraylıların LUKOIL istasyonlarına geleceğini, yakıtını alacığını ve takımlarını destekleyeceklerini umuyorum.”

Galatasaray Sportif A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Ali Dürüst yaptığı konuşmada, “Bugün, Galatasaray Spor Kulübü ile Dünyanın önde gelen akaryakıt firması Lukoil ile arasında yeni bir işbirliğinin duyurulması için toplanmış bulunmaktayız. 5 yıllık yaptığımız işbirliği kapsamında ortak çıkardığımız GSLukoilCard ile anlaşmalı Lukoil istasyonlarından benzin alan taraftarlarımız anında %4 indirim alırken, kulübüne de %2lik bir kazanç sağlamaktadır. Lukoil  gibi uluslar arası güçlü markalarla gerçekleştireceğimiz tüm iş ortaklıkları kulübümüzün büyümesi ve başarılı olmasına yardımcı olacaktır. Bu bağlamda, Lukoile bir kez daha Galatasaray ailesine hoş geldiniz demek istiyorum” dedi.

 

 

Bu haber 3548 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Yediyol Holding’in dev projesi Agro Termal’de ilk hasat toplandı... 15.04.2024
Otojet’ten 2025 sonuna kadar 1.000 adetlik şarj noktası hedefi!... 15.04.2024
Turpak, 1 Yılda Akaryakıt İstasyonlarını 15 Bin Ziyaret ile Denetledi!... 15.04.2024
Pegasus, ATP GreenX’in Yenilikçi Yeşil Enerji Platformuna Katıldı ... 15.04.2024
Yapıchem Kimya TKYD Üyesi Oldu... 15.04.2024
Türk Prysmian Kablo SolarEX İstanbul Fuarı’da yeni teknolojilerini tanıttı... 15.04.2024
Şarj Edilebilir Hibrit BYD SEAL U DM-i Avrupa’dan Önce Türkiye’de Satışa Sunuldu... 15.04.2024
Çin nükleer enerjide dünya lideri oldu... 15.04.2024
SEDAŞ, Kocaeli’nin elektrik altyapısını güçlendirmeye devam ediyor... 15.04.2024
Elektrikli araç kullanıcıları bayram tatilinde şarj problemi yaşamadı... 15.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.