Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Türkiye Petrolleri’nden, İstanbul’da 1 Ayda 4 Yeni İstasyon

Güncelleme :31.12.2014

 İstasyon ağını sürekli genişleterek tüketicilere kaliteli, yenilikçi ve güvenilir ürünler ulaştırmaya devam eden Milli Akaryakıtımız Türkiye Petrolleri,  İstanbul’da 4 yeni hizmet noktasının açılışını yaptı.

Türkiye genelinde 284 istasyonu bulunan ve hizmet ağını gün geçtikçe genişleten Türkiye Petrolleri, 15 Aralık 2014 tarihinde İstanbul Küçükçekmece’de MS Petrol, Gaziosmanpaşa’da Başak petrol, 25 Aralık 2014 tarihinde İstanbul Ataşehir’de Beşpınar Petrol ve Üsküdar’da Haliloğulları Petrol’ün açılışını gerçekleştirerek İstanbul’a dört yeni hizmet noktası kazandırdı. 

İlk açılış Küçükçekmece’de MS Petrol’de gerçekleşti

Türkiye Petrolleri markası altında İstanbul Gaziosmanpaşa ilçesinde hizmet vermeye başlayan Başak Petrol ve Küçükçekmece ilçesinde hizmet vermeye başlayan MS Petrol açılışları 15 Aralık 2014 Pazartesi günü törenlerle yapıldı. Törene; Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem,  Türkiye Petrolleri Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mehmet Sait Kirazoğlu, Yönetim Kurulu Başkan V. Sn. Salim Koşar, Genel Müdür V. Sn. Adem Türk ve çok sayıda davetli katıldı.

Törenlerin ilk adresi olan MS Petrol’de şirket adına açılış konuşmasını Mustafa Süs, Türkiye Petrolleri çatısı altında hizmet vermeye başlamalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ardından söz alan TP Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdür V. Sn Adem Türk Türkiye Petrollerinin tarihi,  misyonu ve hedefleri hakkında bilgiler verdi ve MS Petrol’ün şirket için öneminden bahsetti.

Son olarak söz alan Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, bir süredir faaliyette olmayan bu istasyonun Türkiye Petrolleri logosu ile yeniden hizmete açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Açılış törenlerini ikinci adresi Gaziosmanpaşa Başak Petrol oldu 

Türkiye Petrolleri üst düzey yöneticilerinin haricinde Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve bir çok üst düzey yetkililer katıldı.

Törende ilk söz alan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta; ilçemizde faaliyete göstermeye başlayan Başak Petrol akaryakıt istasyonumuzun Türkiye Petrolleri’ne, işletme sahiplerine ve bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum’ dedi. 

Açılışta Türkiye Petrolleri adına söz alan Sn. Kirazoğlu; Türkiye Petrolleri ’nin 2006 yılında kurulmuş genç bir firma olduğunu ve sektörde faaliyet gösteren tüm akaryakıt dağıtım firmaları içerisinde ilk 6'de yer aldıklarını ifade etti. Kirazoğlu; “Akaryakıt dağıtım firmaları arasında Türkiye’de kamu sermayesi ile kurulmuş ve halen faaliyet gösteren tek firma Türkiye Petrolleri’dir. Biz bir kamu şirketiyiz. Hedefimiz, sektörde söz sahibi olmak, bayi ağını genişletmiş, ismi kalite ve güven ile özdeşleşmiş bir Türkiye Petrolleri markasını oluşturmaktır. Bu hedeflerler doğrultusunda hizmet ağımıza dahil ettiğimiz Başak Petrol akaryakıt istasyonlarımızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yapılan konuşmaların ve teşekkür plaket takdiminin ardından heyetin,  istasyonları gezmesi ile tören tamamlandı.

On gün sonra İstanbul Anadolu Yakası’nda da iki istasyon birden açıldı

Milli akaryakıt firması Türkiye Petrolleri’nin açılış törenlerine aralarında Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdür Yardımcısı ve TP Petrol Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Sait Kirazoğlu, TP Petrol Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erkan İnce, TP Petrol Dağıtım A.Ş. Genel Müdür Vekili Adem Türk ile Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de bulunduğu üst düzey yetkililer katıldı.

İlk Açılış Üsküdar’da Gerçekleşti

Törenlerin ilk adresi olan Haliloğulları Petrol’de açılış konuşmasını yapan İstasyon Müdürü Yaşar Terzi, Türkiye Petrolleri çatısı altında hizmet vermeye başlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Ardından söz alan TP Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdür Vekili Adem Türk, “Ülkemizin hampetrol ihtiyacının %9.6’sını üreten Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tamamı kamu sermayeli bir şirkettir. Türkiye Petrolleri A.O. kendi perakende akaryakıt ticaretini yapmak üzere 6 yıl önce TP Petrol Dağıtım A.Ş’yi sektöre kazandırmıştır.  O tarihten bugüne sürekli büyüyerek gelişen TP Petrol Dağıtım AŞ’nin, bugün 900 bin ton akaryakıt satışı ile klasmanda bulunan tüm akaryakıt şirketleri arasında 6. sırada bulunduğunu ifade eden  Türk;  282 istasyonu bulunan TP Petrol Dağıtım AŞ.’nin yıl sonu itibari ile 285 istasyonu olacağını, 2015 yılında ise 400 istasyon hedefi olduğunu ifade etti.  

Son olarak konuklara hitap eden Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar ilçesinde Milli akaryakıtımız Türkiye Petrolleri’nin yeniden hizmete açılmasından memnuniyet duyduklarını ifade etti. 

Türkiye Petrolleri Beşpınar ile Ataşehir’de 

Milli akaryakıt firması Türkiye Petrolleri’nin açılış törenlerine aralarında Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdür Yardımcısı ve TP Petrol Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı M. Sait Kirazoğlu, TP Petrol Dağıtım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erkan İnce, TP Petrol Dağıtım A.Ş. Genel Müdür Vekili Adem Türk ile Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin de bulunduğu üst düzey yetkililer katıldı.

Ataşehir’de faaliyete başlayan Beşpınar Petrol’un açılış töreninde ilk söz alan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, akaryakıt istasyonunun Türkiye Petrolleri’ne, işletme sahiplerine ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi. 

Açılışta Türkiye Petrolleri adına söz alan Yönetim Kurulu Başkanı Kirazoğlu ise “Türkiye’nin gözbebeği İstanbul, İstanbul’un büyüyen ilçesi Ataşehir’de kaliteli ve güvenli yakıtı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz hafta Avrupa Yakası’nda iki önemli istasyon açtık. Bu hafta da Anadolu Yakasında Üsküdar olmak üzere iki istasyon açıyoruz. İstanbul’da büyüme stratejimiz doğrultusunda doğru bayilerle doğru lokasyonlarda bulunarak hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

 

Bu haber 6166 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.