Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Tora Petrol Satış Müdürü Bekir Çavdaro: 18 Eylül sürecini Tora’ya yakışır bir şekilde tamamladık

Güncelleme :08.01.2016

Tora Petrol olarak 18 Eylül sürecine çok iyi hazırlandıklarını belirten Bekir Çavdaro, aldığımız tedbirler ve yaptığımız planlamalar sonucunda başarılı çalışmalar gerçekleştirerek bu süreci planladığımız şekilde,  hiçbir aksaklık yaşamadan tamamladık dedi.
 
      

Akaryakıt, LPG, CNG sektörlerinin işletim, ekipman ve teknik emniyet ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik mühendislik, danışmanlık ve AR-GE hizmetleri veren Tora Petrol, gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla sektörde en çok tercih edilen firmalardan birisi haline geldi. Kadrosunun büyük bir kısmı mühendislerden oluşan Tora Petrol, sunduğu mühendislik hizmetleri ve akaryakıt sektöründe gerçekleştirdiği başarılı faaliyetler, iş yapış şekli ve kaliteye verdiği önem sayesinde dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 18 Eylül süreci doğrultusunda yoğun bir çalışma gerçekleştiren Tora Petrol, aldığı tedbirler ve gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla Tora kalitesini bir kez daha ortaya koydu.
           18 Eylül süreci, bu sürece hazırlık ve bu süreç boyunca gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında gazetemizde değerlendirmelerde bulunan Tora Petrol Satış Müdürü Bekir Çavdaro, gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışmalarla bu süreci hiçbir aksaklık yaşamadan Tora’ya yakışır bir şekilde tamamladık dedi.           
     2015’teki 18 Eylül sürecinin 2010’da yaşananlardan sonra beklenen bir süreç haline geldiğini belirten Bekir Çavdaro, 2015 süreci Tora Petrol açısından beklentilerimiz doğrultusunda gelişti. Ekonomide yaşanan durgunluk, 2 seçimin olması, yaşanan terör olayları, yatırımların yavaşlamasına sebep olsa da Tora olarak hedeflerimize ulaşabildik. Hem satış hem de sahada yaptığımız uygulamalar açısından özellikle 18 Eylül sürecinde birlikte çalıştığımız müşterilerimize zamanında düzgün ve kaliteli hizmetler verdik. 3 bine yakın istasyon bu süreçte sözleşme yeniledi. Bu 3 bin istasyonun bayrak değişimi esnasında bir kısmı ciddi yatırımlar yaparken, bazıları küçük çapta yatırımlarla, bazıları ise sadece bayrağını değiştirmek suretiyle bu değişimi gerçekleştirdi. Biz Tora Petrol olarak bunların hepsine ulaştık ve birlikte çalıştık. Çalıştığımız müşterilerimizle hiçbir sorun yaşamadık ve aldığımız işleri zamanında teslim ettik. Bu durum özenle düşünülmüş ve çalışılmış bir planlamanın ürünüdür. Bölge satış ekiplerimizin Türkiye genelindeki dağılımı ve bu ekiplerimizin müşterilerle bire bir temas etmesi, bulundukları coğrafyadaki istasyonları ziyaret etmesi, 18 Eylül süreci öncesi bunları takip etmesi önceden yapılan planlamanın bir sonucudur. Gösterdiğimiz performanstan dolayı müşterilerimizin takdir ve teşekkürlerini kazandık. Genel anlamda hedeflerimizi yakaladık, hatta hedeflerimizin de üstüne çıktık. Bu başarıda sahada çalışan arkadaşlarımızın, birlikte çalıştığımız bayilerimizin, bölge servislerimizin özverili çalışmalarının büyük katkısı vardır. Esasen bakıldığında sürecin hala devam ettiğini de görmekteyiz. Karşılıklı olarak bazı sözleşmelerin 2016 yılı içerisine uzatıldığını görmekteyiz. Bu durum 2016 yılının da sektörümüz açısından hareketli geçmesine neden olacaktır. Yaptığımız çalışmalar 2016 yılının da Tora olarak hedeflerimize ulaşmak açısından önemli bir yıl olduğunu bize gösteriyor. Bu anlamda yeni ürünler ve hizmetleri bünyemize katmaya devam ediyoruz. Çapraz dolum önleme sistemleri, SIR İstatiksel Envanter Kontrolü, Noktasal Toprak Kirliliğin Tespiti ve İyileştirilmesi , Tank Cidarlama, Dyson El Kurutma Makineleri bunlardan bir kısmıdır. Tora olarak müşterilerimize artı kazanç sağlayacak çözüm odaklı ürünlerle sektöre hizmet vermeye, ürün portföyümüzü genişletmeye devam edeceğiz.2016’da da hedeflerimizi yakalayabileceğimizi, hatta hedeflerimizin de üzerine çıkabileceğimizi öngörüyoruz.
      Tora’nın sektördeki tecrübesi, bilgi birikimi ile birlikte eleman kalitesinin çok yüksek seviyelerdedir. Bundan dolayı sektörün taleplerine ve sorunlarına hızlı ve efektif çözümler sunabilmekteyiz.  Türkiye genelinde daha aktif çalışabilmek ve müşterilerimiz daha iyi anlayabilmek için Bölge Sorumlusu organizasyonumuzu kurduk. Bu sayede müşterilerimiz ile sürekli ve direk temas halinde olabiliyoruz. Burada hizmeti son kullanıcının önüne götürmemiz müşterilerimizi çok memnun ediyor.
   Tora Petrol’ün yeni ürünler ve yeni hizmetlerle ilgili de çalışmalarının her zaman devam ettiğini açıklayan Bekir Çavdaro, bu alandaki çalışmalarımız sonuçlandığında sektöre katacağımız yenilikleri 2016’da müşterilerimize sunacağız. Yeniliklerimizle, yeni ürünlerimizle Tora’nın varlığını sektörde daha fazla hissettirmek istiyoruz. Zaten Tora’nın vizyonunda sürekli yenilikçi, yeni ürünlerle müşterilerine yeni çözümler sunmak vardır. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda devam ettirerek, bize olan güveni bundan sonra da devam ettirmek istiyoruz dedi.

 

Bu haber 4774 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Mercedes-Benz Türk, Teknik Eğitim Merkezlerinde İşgücünün Donanımlı Yetişmesine Katkı Sağlıyor... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.